Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length

 
Advanced search

607.290 Posts in 16.862 Topics- by 44.124 Members - Latest Member: ercipetju1977
Pages: [1]   Go Down
Print
Share this topic on FacebookShare this topic on GoogleShare this topic on TwitterShare this topic on Yahoo
Author Topic: KOMPUTERKU SERING MATI  (Read 3021 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Arux
MangaLovers
LX - Member
***

Reputation: -1
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 655

I am reviving from sickness and sadness


Awards
« on: November 28, 2008, 07:39:53 pm »

kalo aku nyalain komputerku trus tiba-tiba mati lagi. padahal aku lagi nulis novel. habis deh ideku.kadang aku tekan tombol power tapi langsung mati lagi...
sistemnya errorr kah?. harus diinstal ulang kah?. apa gak apa-apa kalo di instal ulang?.

tolong aku. kenapa, ya?. harus diapain, ya?.
Logged

I am trapped in hallucinations that my love for you created.
While the time keeps flowing, I keep walking.
But without you are here, I lost and fell in to darkness.
You are not here in this world anymore.
I am not lonely nor I am sad.
I just feel empty...
What should I do now?
This emptiness feels so comfortable and cold.
For you that is so gentle and warm,
I am sorry for loving you.
plie_plie
AWARD GOKIL
LX - Evangelis
*

Reputation: 30
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 4.591

Sukses yah tanggal 5 nanti


Awards
« Reply #1 on: November 28, 2008, 08:45:16 pm »

Mungkin power supply nya. Dulu kompie ku juga sering mati ndiri. Coba cari power supply dari PC ga kepake di coba dulu. Kalo stabil berarti ganti power supply nya aja. Mungkin kurang ngangkat.
Logged

Born for the Guns n' Die Like a Roses
fauzi
LX - Babes


Reputation: 0
Offline Offline

Posts: 1


Awards
« Reply #2 on: June 14, 2010, 03:08:57 pm »

kemungkinan power supplay atau fan prosessor mati tau lemah, atau headsink prosessor tdk menempel ke prosessor
Logged
Pi-Man
LX - Junior
**

Reputation: -4
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 241

Hikaru Genji


WWW Awards
« Reply #3 on: June 15, 2010, 10:13:56 pm »

Coba instal speedfan, lalu cek suhu nya. Kalau suhu melonjak sampai 70+ sebelum mati, artinya fan prosesor bermasalah. Tambahkan thermal pasta, atau ganti kipasnya.

Tapi kalau suhu nrmal tapi mati, kemungkinan masalah di power suply
Logged


Pi-Man mohon pamit meninggalkan forum, untuk waktu yang tak terbatas. Sayonara

http://indonesian-flashgame.blogspot.com
wawanblog
LX - Babes


Reputation: 0
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 12


Hello


WWW Awards
« Reply #4 on: August 01, 2012, 04:04:38 am »

kalo aku nyalain komputerku trus tiba-tiba mati lagi. padahal aku lagi nulis novel. habis deh ideku.kadang aku tekan tombol power tapi langsung mati lagi...
sistemnya errorr kah?. harus diinstal ulang kah?. apa gak apa-apa kalo di instal ulang?.

tolong aku. kenapa, ya?. harus diapain, ya?.
biasa terinfeksi virus gann... install ulang aja...
Logged

Pages: [1]   Go Up
Print
Jump to: