Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length

 
Advanced search

607.324 Posts in 16.864 Topics- by 44.278 Members - Latest Member: Whiteboyism
Pages: 1 2 [3]  All   Go Down
Print
Share this topic on FacebookShare this topic on GoogleShare this topic on TwitterShare this topic on Yahoo
Author Topic: [Magister Negi Magi] Pactio Card  (Read 13342 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Kyon
Megane lover
LX - Senior
****

Reputation: 5
Offline Offline

Gender: Male
Posts: leet


m[o]eganekko!! >_<


Awards
« Reply #20 on: January 27, 2008, 11:26:41 am »

yg Negima?! itu memang blm nge sub ampe tamat kan? dulu sih aku cuma liat mpe ep 4...
Logged
XshouX
LX - Member
***

Reputation: 1
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 271


馬鹿 GFXers


Awards
« Reply #21 on: February 09, 2008, 07:46:49 am »

yang dimaksud pactio card itu termasuk neo dan armor card bukan? kalo yang neo dan armor card aku punya banyak koleksinya ni. sebaiknya ditaruh di sini apa di thread yang baru??
Logged


flutterby
LX - Kidz
LX - Frenzy
*

Reputation: 30
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 5.187

Daniel Potter


Awards
« Reply #22 on: February 09, 2008, 10:07:10 am »

Taruh disini aja
Ngapain buat Thread baru klo isinya sama aja
Logged
Delita
LX - Babes


Reputation: 0
Offline Offline

Posts: 26


"sacrifice are needed for higher cause"


Awards
« Reply #23 on: February 10, 2008, 09:40:58 pm »

kirim aja ke e-mail aye, ntar aye uploadinin ke link local biar cepet, sekalian aye taro di hal 1 biar rapi pengaturan gambar nya ntar ^_^
Logged
MathawanX
LX - Junior
**

Reputation: 0
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 155


Chaotic in Chaos


Awards
« Reply #24 on: October 14, 2008, 01:34:22 pm »

ada yang punya template pacti card nggak

gw dah browsing type

tapi dapetnya yang susah d edit....

Logged
Citra Zaoldyeck
Mou hitori no yumemi
LX - Senior
****

Reputation: 2
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 1.036


Watashi no Killua


WWW Awards
« Reply #25 on: October 04, 2009, 09:34:00 pm »

mau dong pactio cardnya.....

Logged


Nagi Springfield and Arika Anarchia Entheofushia

Join us at :
2nd Generation Together to Eternity
cloud
yoooooooooo
LX - Kidz
LX - Senior
*

Reputation: 5
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 1.093


I love manga


WWW Awards
« Reply #26 on: October 18, 2010, 09:35:21 am »

itu pactio card di anime yah???? hmmm beda dengan dimanga yah
Logged
Pages: 1 2 [3]  All   Go Up
Print
Jump to: