Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length

 
Advanced search

606.222 Posts in 16.736 Topics- by 41.700 Members - Latest Member: CreditOnlineSept
Pages: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 ... 92   Go Down
Print
Share this topic on FacebookShare this topic on GoogleShare this topic on TwitterShare this topic on Yahoo
Author Topic: Detective CONAN  (Read 251227 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Jyfer
LX - Kidz
LX - Senior
*

Reputation: 3
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 1.358



Awards
« Reply #50 on: July 13, 2006, 07:38:48 pm »

iya nih yg mana?? Soalnya Conan yg terbit di indo kan ada dua!! Yg di Shonen Star atau yg tankoubonnya?? Atau jangan-jangan malah yg terbit dijepang lagi hehehe... Grin
Logged

Maybe I am not be there when you want me
But I always be there when you need me
g4ronk
lurker
LX - Kidz
LX - Frenzy
*

Reputation: 87
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 8.429

nekko


WWW Awards
« Reply #51 on: July 13, 2006, 10:04:43 pm »

yang di shonen star kali maksundya kali yang tentang apa ituh bintang or apalah
Logged

The devil who you canít win against no matter what you do is cunning and has the face of a goddess (◎_◎;)
chianti
LX - Member
***

Reputation: 6
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 404


hmm..... @Ln1885


Awards
« Reply #52 on: July 13, 2006, 10:43:14 pm »

@_@;;; tp soal shonenstar n buku komiknya cuma beda 1 buku kan.. lgpg pada baca jg toh? tmn ku ada lho yg beli sho* demi conan aja!! ^^~ serius.. er... tp tp.. bis itu dia jd demen ama midori day si  :grin:hehe


btw, disini ada yg baca scan-an-nya ga?
Logged

"Enigma is the absolute fact and answers are just modified riddles"

~MbS~
Ally
LX - Kidz
LX - Frenzy
*

Reputation: 17
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 5.225


gothic demeanor


WWW Awards
« Reply #53 on: July 14, 2006, 08:26:37 am »

Pembunuhan atlit ma wartawan olahraga. Itu juga ga jelas ada kaitannya ma BO pa ga.
Logged

Jyfer
LX - Kidz
LX - Senior
*

Reputation: 3
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 1.358



Awards
« Reply #54 on: July 14, 2006, 10:23:34 pm »

oh yang itu ya!! Baru inget lagi nih!! hehehe...kayanya nggak ada kaitannya dah!!! Seinget yg gua baca sih gitu!!
Logged

Maybe I am not be there when you want me
But I always be there when you need me
g4ronk
lurker
LX - Kidz
LX - Frenzy
*

Reputation: 87
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 8.429

nekko


WWW Awards
« Reply #55 on: July 14, 2006, 10:26:34 pm »

scannya baca sih gw tapi ud lupa T_T
Logged

The devil who you canít win against no matter what you do is cunning and has the face of a goddess (◎_◎;)
Jyfer
LX - Kidz
LX - Senior
*

Reputation: 3
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 1.358



Awards
« Reply #56 on: July 15, 2006, 07:40:07 am »

Sama dong!!! Gua udah baca ampe vol 50 tapi skr lupa ama ceritanya!!! Abis pas baca nggak gitu menghayati sih hehehe... Grin Grin
Logged

Maybe I am not be there when you want me
But I always be there when you need me
Ally
LX - Kidz
LX - Frenzy
*

Reputation: 17
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 5.225


gothic demeanor


WWW Awards
« Reply #57 on: July 15, 2006, 08:04:25 am »

bacanya sambil lalu tuh. :P ^_^
Logged

P.Crayon
AWARD MISTERIUS
LX - Senior
*

Reputation: 38
Offline Offline

Posts: 1.569


Awards
« Reply #58 on: July 15, 2006, 04:10:32 pm »

Ngomong-ngomong Conan bakal ada doramanya tuh..  Tongue
Logged
Jyfer
LX - Kidz
LX - Senior
*

Reputation: 3
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 1.358



Awards
« Reply #59 on: July 15, 2006, 07:17:23 pm »

masa sih mau ada live actionnya!!! Gimana ya yg meranin Conan, dan yg lainnya ya!!! Huh?
Logged

Maybe I am not be there when you want me
But I always be there when you need me
Pages: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 ... 92   Go Up
Print
Jump to: