Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length

 
Advanced search

606.120 Posts in 16.724 Topics- by 41.575 Members - Latest Member: Burtonhow
Pages: 1 ... 22 23 24 25 26 27 28 [29]  All   Go Down
Print
Share this topic on FacebookShare this topic on GoogleShare this topic on TwitterShare this topic on Yahoo
Author Topic: BECK  (Read 83975 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Jyfer
LX - Kidz
LX - Senior
*

Reputation: 3
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 1.358



Awards
« Reply #280 on: June 22, 2008, 09:02:47 pm »

Di www.gendou.com juga banyak...
Entah masi ada ato ngga...coz uda lama banget gak maen kesono...

Gua juga download disono tapi udah lama banget tuh gua downloadnya, ga tau sekarang masih ada apa ngga tuh!!
Logged

Maybe I am not be there when you want me
But I always be there when you need me
vgh
LX - Member
***

Reputation: 1
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 407


me encanta motoGP!


WWW Awards
« Reply #281 on: June 22, 2008, 10:39:32 pm »

Coba aja bro.
Kalo ga ada gua cariin

Eh tapi kemaren2 itu gua nyoba n tuh site masi idup aja ko
Logged

Life is so cruel...YEAH!
Neru-kun
Krrr...
LX - Kidz
LX - Frenzy
*

Reputation: 38
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 6.990


Please Adopt Me


WWW Awards
« Reply #282 on: June 28, 2008, 03:35:54 am »

mang sekarang udah boleh ngasih link mp3 yg gratis ya ?

duh masih chpt 86 di ms... di shomagz belum baca, belum beli sih tongue :p
« Last Edit: June 28, 2008, 03:37:56 am by Neru-kun » Logged

Evolve My digimon and Dragon

also active at twitter here
Jyfer
LX - Kidz
LX - Senior
*

Reputation: 3
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 1.358



Awards
« Reply #283 on: July 01, 2008, 09:13:43 pm »

gua nunggu di shonen magz aja dah mending nyari scanlation judul yg blom terbit disini aja hehehe...^^
Logged

Maybe I am not be there when you want me
But I always be there when you need me
R4mEn
LX - Kidz
LX - Senior
*

Reputation: 3
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 1.324


i'm so cute


Awards
« Reply #284 on: July 02, 2008, 11:43:35 am »

lebih enak baca di shonen magz aja deh, walaupun lama,hehehehehe
Logged
Jyfer
LX - Kidz
LX - Senior
*

Reputation: 3
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 1.358



Awards
« Reply #285 on: July 06, 2008, 11:53:15 pm »

yup bener lagian halaman beck lumayan banyak kok dibanding judul lain tuh hehehe...^^
Logged

Maybe I am not be there when you want me
But I always be there when you need me
koyuki
LX - Member
***

Reputation: -3
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 670



Awards
« Reply #286 on: July 07, 2008, 12:01:02 pm »

iya banyak halamannya lagipula juga terbitnya rutin kok..:)
Logged
Neru-kun
Krrr...
LX - Kidz
LX - Frenzy
*

Reputation: 38
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 6.990


Please Adopt Me


WWW Awards
« Reply #287 on: July 09, 2008, 09:53:05 am »

akhirnya maho LDR sama koyuki... wah2 dikit lagi mao ke England banana banana banana
Logged

Evolve My digimon and Dragon

also active at twitter here
R4mEn
LX - Kidz
LX - Senior
*

Reputation: 3
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 1.324


i'm so cute


Awards
« Reply #288 on: July 17, 2008, 10:11:27 pm »

maho...jgn pergi..., oia ada yg tahu dubing maho di anime ga? suaranya enak di denger, atau kadang manja gitu.
Logged
Pages: 1 ... 22 23 24 25 26 27 28 [29]  All   Go Up
Print
Jump to: