Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length

 
Advanced search

607.313 Posts in 16.862 Topics- by 44.216 Members - Latest Member: Doubledoor
Pages: 1 2 [3] 4 5 6 7 8  All   Go Down
Print
Share this topic on FacebookShare this topic on GoogleShare this topic on TwitterShare this topic on Yahoo
Author Topic: novel" ilana tan  (Read 49415 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
megami
LX - Babes


Reputation: 0
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 1


Awards
« Reply #20 on: March 24, 2010, 11:30:43 pm »

Dulunya og Medan, tp sekarang bermukim di Jakarta....

kok tau sih? Jangan2 kenal nih *ngarep*
Ilana Tan misterius banget. Gak nyantumin email atau apa gitu
Logged
acarin03
「 mrcia 」
LX - Member
***

Reputation: 23
Offline Offline

Posts: 475

percikan impian yang bersinar di langit harapan


WWW Awards
« Reply #21 on: June 21, 2010, 06:09:11 pm »

aku suka semua karyanya. pas baca summer aku jatuh cinta pada kalimat pertamanya, autumndan winter sukses buat nangis

springnya mantap!

(click to show/hide)
Logged



命は美しい
michie
LX - Senior
****

Reputation: 17
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 1.955



Awards
« Reply #22 on: June 22, 2010, 10:03:49 am »

kalau membaca dari twit nya GPU, Ilana sedang menyiapkan novel baru Wink

terpisah dari season series nya yang summer,autumn,winter,spring
Logged

If you could see your whole life laid out in front of you, would you change things?
acarin03
「 mrcia 」
LX - Member
***

Reputation: 23
Offline Offline

Posts: 475

percikan impian yang bersinar di langit harapan


WWW Awards
« Reply #23 on: June 22, 2010, 11:11:14 am »

wah, aku tunggu dah
Logged



命は美しい
Lee
LX - Member
***

Reputation: 80
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 737


Leadership is action, not position


WWW Awards
« Reply #24 on: June 22, 2010, 12:07:19 pm »

kalau membaca dari twit nya GPU, Ilana sedang menyiapkan novel baru Wink

terpisah dari season series nya yang summer,autumn,winter,spring

yaaaaaaaay, mauuuu... novel ilana asik2 sich... isa sekalian blajar bahasa asing, hehehe
Logged

I may fall down but thatís not failure
Because I can just get up and run again
Because everything will make me stronger
Marsella Azuela
LX - Member
***

Reputation: 8
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 648


M.A.Z.U


Awards
« Reply #25 on: July 04, 2010, 02:29:51 pm »

bukannya menghina tapi yang summer keliatannya terlalu datar ya? Konfliknya ngga terasa.  Grin
Logged

Tolong Vote J-Novel di sini butuh 500!!!
Tolong Vote J-Novel di sini butuh 500!!!
mewylve
CS Lewis: I think that if God forgives us we must forgive ourselves.
LX - Junior
**

Reputation: 0
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 127


Awards
« Reply #26 on: July 26, 2010, 08:03:58 pm »

kalau membaca dari twit nya GPU, Ilana sedang menyiapkan novel baru Wink

terpisah dari season series nya yang summer,autumn,winter,spring

Bagusssssssss!!!!!!!!!! Aku suka bgt karya Ilana Tan....
Logged


Yesterday is history.
Tomorrow is mystery.
Today is a gift that's why we call it *PRESENT*.
florenz
LX - Member
***

Reputation: 1
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 640


Awards
« Reply #27 on: July 30, 2010, 01:39:48 pm »

tanya donk, kira2 judul novelnya ilana tan yang baru itu apa ya??
Logged
acarin03
「 mrcia 」
LX - Member
***

Reputation: 23
Offline Offline

Posts: 475

percikan impian yang bersinar di langit harapan


WWW Awards
« Reply #28 on: August 01, 2010, 11:54:04 am »

tanya donk, kira2 judul novelnya ilana tan yang baru itu apa ya??

sepertinya masih rahasia perusahaan mikir ,hehehe
Logged



命は美しい
zia_ulhaq
LX - Junior
**

Reputation: 1
Offline Offline

Posts: 149


Awards
« Reply #29 on: November 07, 2010, 10:21:57 pm »

novel" metropop krya ilana tan bnr" top abz
judulna mngambil dri musim"
1. summer in seoul
2. autumn in paris
3. winter in tokyo
baru teu kl ternyata ke-4 buku ini nyambung.
pdhl udh terlanjur bc 'spring in london' duluan..
critanya keren, jd pingin tau buku2 awalnya juga..
Logged


"... I bet that more opponents will turn up. You have a knack of making enemies"
Artemis shrugged."Genius inspires resentment. A sad fact of life."


ahaha.. always a full of confidence Artemis Fowl biggrin
Pages: 1 2 [3] 4 5 6 7 8  All   Go Up
Print
Jump to: