Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length

 
Advanced search

603.763 Posts in 16.472 Topics- by 39.151 Members - Latest Member: mydihoveple
Pages: 1 ... 42 43 44 45 46 47 48 [49] 50 51 52 53 54 55 56   Go Down
Print
Share this topic on FacebookShare this topic on GoogleShare this topic on TwitterShare this topic on Yahoo
Author Topic: Face Book Games  (Read 80737 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Neru-kun
Krrr...
LX - Kidz
LX - Frenzy
*

Reputation: 38
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 6.990


Please Adopt Me


WWW Awards
« Reply #288 on: October 08, 2009, 03:08:19 pm »

kalo pus sih enak, mafianya lootnya macem2 Grin neru baru dapet 147 mafia, level juga baru nyampe 100-an
Logged

Evolve My digimon and Dragon

also active at twitter here
ryumaki
AWARD OOT
LX - Member
*

Reputation: -62
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 317


thx moderator, now im freeeeee~~~~~~~~~


Awards
« Reply #289 on: October 09, 2009, 10:42:39 am »

mafia wars~??????
usah pada level berapa nih~????

ada yang main ninja saga gak~?
Logged

Dulu. . . aku suka sekali makan Indomie, tapi semua berubah saat negara api menyerang,
hanya avatar yang dapat menghentikannya,, tapi saat dunia membutuhkannya, dia menghilang.

100 tahun kemudian aku dan kakakku menemukan avatar baru, seorang pengendali udara yang bernama Aang.
Walaupun kekuatannya belum sempurna, tapi aku percaya Aang d...apat menyelamatkan dunia!!!

Itu ceritaku,
Apa cerita mu ???

*repost
Me-Ow
Lonely in the crowds
LX - Kidz
LX - Frenzy
*

Reputation: 30
Offline Offline

Posts: 8.946


My Smart Devil


WWW Awards
« Reply #290 on: October 09, 2009, 12:26:00 pm »

kalo pus sih enak, mafianya lootnya macem2 Grin neru baru dapet 147 mafia, level juga baru nyampe 100-an
Hehehe, aku nyampe level 209 kl ga salah.
Sehari paling cuma naek 1 level, soale energy ku kecil.
Tp mafiaku udah 500 lebih, hihihi.
Kyknya loot di Moscow lebih canggih* ya?
Tp butuh energy banyak n duit banyak sih.
Plus ada truck yg mesti ngambil dr NY tp ga tau bisa beli ato loot mikir
Logged

Sometimes I wish someone out there will find me. 'Till then I walk alone.
Walking alone in http://mayzeyez.wordpress.com
Care to join me? ^_^
kenaRi
sweets addict
LX - Kidz
LX - Evangelis
*

Reputation: 33
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 3.023


watching you... from a distance


WWW Awards
« Reply #291 on: October 09, 2009, 01:47:13 pm »


Kyknya loot di Moscow lebih canggih* ya?
Tp butuh energy banyak n duit banyak sih.
Plus ada truck yg mesti ngambil dr NY tp ga tau bisa beli ato loot mikir

wah iya tuh, gw tertahan di finale eps 1 gara2 duitnya gak cukup buat beli item, mo nukerin poin reward sayang, ngerjain yg lain dulu deh Tongue
Logged

"Ari, Ari, Ari. You're fighting this war in the worst possible way"
"I don't know how to fight it"
"You should ask for help", he said
"I don't know how to do that either"

Aristotle and Dante Discover the Secrets of the Universe
Neru-kun
Krrr...
LX - Kidz
LX - Frenzy
*

Reputation: 38
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 6.990


Please Adopt Me


WWW Awards
« Reply #292 on: October 09, 2009, 01:53:03 pm »

@pus
Mau dikirim ? Itu loo dr ny

@kenari
Kenapa gak fight aja, lumayan loh 100rb-an
Logged

Evolve My digimon and Dragon

also active at twitter here
kenaRi
sweets addict
LX - Kidz
LX - Evangelis
*

Reputation: 33
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 3.023


watching you... from a distance


WWW Awards
« Reply #293 on: October 09, 2009, 02:03:32 pm »


@kenari
Kenapa gak fight aja, lumayan loh 100rb-an
itu dia... perasaan skill attack gw dah ditambahin terus, tp koq kalo fight kalah mulu laughing mungkin krn mafia gw dikittttt banget, jd mending jd mafia yg baik2 aja haha...
Logged

"Ari, Ari, Ari. You're fighting this war in the worst possible way"
"I don't know how to fight it"
"You should ask for help", he said
"I don't know how to do that either"

Aristotle and Dante Discover the Secrets of the Universe
Pages: 1 ... 42 43 44 45 46 47 48 [49] 50 51 52 53 54 55 56   Go Up
Print
Jump to: