Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length

 
Advanced search

607.375 Posts in 16.874 Topics- by 44.453 Members - Latest Member: tynssforfernmo1973
Pages: 1 2 [3]  All   Go Down
Print
Share this topic on FacebookShare this topic on GoogleShare this topic on TwitterShare this topic on Yahoo
Author Topic: [Chiklit] Boy Meet Girls - Meg Cabot  (Read 9758 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
eq.mholl
LX - Member
***

Reputation: 2
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 640


Awards
« Reply #20 on: April 01, 2011, 08:56:15 am »

kalo menurut eq seh dikategorikan 1 seri karena tokoh-tokohnya sebetulnya berhubungan (saling kenal gitu)
trus mereka sama-sama berhubungan dengan jurnalistik
Logged

As long as you call for me..
No matter where you are..
I'll come to your side..
decie_imoet
LX - Noob
*

Reputation: 0
Offline Offline

Posts: 56


Awards
« Reply #21 on: April 01, 2011, 06:41:42 pm »

kalo menurut eq seh dikategorikan 1 seri karena tokoh-tokohnya sebetulnya berhubungan (saling kenal gitu)
trus mereka sama-sama berhubungan dengan jurnalistik


iya itu juga salah 1x

yg k3 gw lupa apa, instant message kalo g mslh
Logged
gracia_victory
Story Hunter
LX - Senior
****

Reputation: 8
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 1.378

~My lovely petz~


WWW Awards
« Reply #22 on: April 02, 2011, 01:35:04 pm »

@eq. & decie
Saling kenal gimana?? Gracia g pernah nyadar tuh kalo saling kenal, hehehe redface
Logged

eq.mholl
LX - Member
***

Reputation: 2
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 640


Awards
« Reply #23 on: April 18, 2011, 03:06:23 pm »

Contoh aja neh..
Di buku pertama The Guy Next Door, tokoh utamanya khan Mellisa Fuller
Di buku kedua Boy Meets Girl, Mellisa Fuller nongol lagi sebagai temen Kate Mackenzie (meskipun cuma beberapa kali percakapan ajah)
Dua-duanya kerja di The New York Journal
Di buku ketiga Every Boy's Got One, tokoh utama cowok yang kerja di The NY Journal

Trus tokoh-tokoh yang muncul diantara mereka ada Dolly Vargas sama Amy Jenkins
Coba deh perhatiin..
Logged

As long as you call for me..
No matter where you are..
I'll come to your side..
Pages: 1 2 [3]  All   Go Up
Print
Jump to: