Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length

 
Advanced search

604.099 Posts in 16.511 Topics- by 39.342 Members - Latest Member: Josephexela
Elex Online ForumDiskusi UmumFreeTalk LXOAnime Corner (Moderators: Arrel, REX, Medlineth)Judul ANIME apa layak tonton (rekomendasi dari kalian?)
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 ... 27  All   Go Down
Print
Share this topic on FacebookShare this topic on GoogleShare this topic on TwitterShare this topic on Yahoo
Author Topic: Judul ANIME apa layak tonton (rekomendasi dari kalian?)  (Read 34262 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
g4ronk
lurker
LX - Kidz
LX - Frenzy
*

Reputation: 87
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 8.429

nekko


WWW Awards
« Reply #42 on: January 06, 2007, 07:44:41 pm »

gubrak* gw cuman nanya penasaran ck ck ck >_<
Logged

The devil who you can’t win against no matter what you do is cunning and has the face of a goddess (◎_◎;)
Shiki
あっぱれ アホ!
LX - Kidz
LX - Frenzy
*

Reputation: 11
Offline Offline

Posts: 5.314


永遠の17歳


WWW Awards
« Reply #43 on: January 06, 2007, 07:46:45 pm »

maa, soalnya di bukunya pun emang nggak dijelasin sih
Logged

Seika Ran
Inori no Uta coupling song
LX - Kidz
LX - Evangelis
*

Reputation: 14
Offline Offline

Posts: 4.249


その14歳の彼女


Awards
« Reply #44 on: January 06, 2007, 07:48:06 pm »

jangan kesannya saya tuh nyeremin banget gitu dong ^^;;
Logged

ichi nichi hito neta shi
sekai mo hareru ni nari !
Shiki
あっぱれ アホ!
LX - Kidz
LX - Frenzy
*

Reputation: 11
Offline Offline

Posts: 5.314


永遠の17歳


WWW Awards
« Reply #45 on: January 06, 2007, 07:49:32 pm »

Maa ma...
Ore ni totte wa itsudemo 14-sai no ****** dakara, anshin shite ^^
*nade nade*
Logged

g4ronk
lurker
LX - Kidz
LX - Frenzy
*

Reputation: 87
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 8.429

nekko


WWW Awards
« Reply #46 on: January 06, 2007, 07:54:02 pm »

@seika

kesannya jadi begitu T_T
Logged

The devil who you can’t win against no matter what you do is cunning and has the face of a goddess (◎_◎;)
Ray-Quaza
Gamer PC & NDS
LX - Kidz
LX - Senior
*

Reputation: 2
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 1.227

Sho Minamimoto aka Leo Cantus


WWW Awards
« Reply #47 on: January 07, 2007, 06:35:15 am »

Sorry baru bales sekarang entah kenapa nih inet LXO gw cuma kebuka setengah

Ya yg gw mau sih battle en komedy
Jgn cinta ato drama tidur gw

Gw mau coba code geass eh DVDnya gak kebaca (payah nih pedagang)
My HIME macet2 yuck

Kalo bisa kasih tau dong tuh anime dah tamat ato lom
Agak males gw anime terlalu update kaya :
One Piece (kenapa ceritanya masa lau krunya dulu sih, buka komik aja bisakan, ngerugiin lagi)
Death-Note
Bleach

 :thanks:for rekomend
Logged

RED JOKER X BLACK ACE
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 ... 27  All   Go Up
Print
Jump to: