Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length

 
Advanced search

606.141 Posts in 16.725 Topics- by 41.603 Members - Latest Member: JessieSen
Pages: 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 [11]  All   Go Down
Print
Share this topic on FacebookShare this topic on GoogleShare this topic on TwitterShare this topic on Yahoo
Author Topic: The Mediator by Meg Cabot  (Read 40214 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
gracia_victory
Story Hunter
LX - Senior
****

Reputation: 8
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 1.378

~My lovely petz~


WWW Awards
« Reply #100 on: May 02, 2011, 05:37:26 pm »

@dey
Endingnya agak maksa sih, tp Gracia sukaaaa banget endingnya (secara biasanya cerita gini itu sad end, tp ini happy end).
Awalnya si makhluk hidup, trus jadi hantu, trus nanti jadi makhluk hidup lagi biggrin icon14
Logged

kurotan_dey
and HE SAID KNEEL !!!!!
LX - Kidz
LX - Frenzy
*

Reputation: 12
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 6.891

and HE SAID KNEELLLL !!!!!!!!!!!!!


WWW Awards
« Reply #101 on: May 02, 2011, 10:36:59 pm »

@dey
Endingnya agak maksa sih, tp Gracia sukaaaa banget endingnya (secara biasanya cerita gini itu sad end, tp ini happy end).
Awalnya si makhluk hidup, trus jadi hantu, trus nanti jadi makhluk hidup lagi biggrin icon14

keren deh ternyata enggak cuman di dragon ball aja yah yg kaya begitu wahahahahah
Logged

ENGGAK NYANGKAH HANYA DENGAN 1 KATA DAN DUNIA PUN BERGETAR

KNEELLLL

WAZKAKAKAKAKAKAK
gracia_victory
Story Hunter
LX - Senior
****

Reputation: 8
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 1.378

~My lovely petz~


WWW Awards
« Reply #102 on: May 03, 2011, 07:00:36 pm »

(click to show/hide)

@Michie
Akhirnya Gracia udah selese baca biggrin PUASSSSS...
« Last Edit: May 03, 2011, 07:04:06 pm by gracia_victory » Logged

michie
LX - Senior
****

Reputation: 17
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 1.955



Awards
« Reply #103 on: May 04, 2011, 11:47:14 am »

@gracia

syukurlah kalo suka
michie juga suka tapi ttp aja ada bagian yg terasa 'maksa'

Logged

If you could see your whole life laid out in front of you, would you change things?
gracia_victory
Story Hunter
LX - Senior
****

Reputation: 8
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 1.378

~My lovely petz~


WWW Awards
« Reply #104 on: May 04, 2011, 09:03:59 pm »

@Michie
tahu2 Gracia juga awalnya ngerasa gitu, sampe akhirnya masuk tahap "mending deh daripada sad end"
 Secara kan logikanya seharusnya:
(click to show/hide)
Logged

Pages: 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 [11]  All   Go Up
Print
Jump to: