Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length

 
Advanced search

607.769 Posts in 16.914 Topics- by 46.026 Members - Latest Member: MariaGuede
Elex Online ForumBuku, Software, & MajalahNOVEL - Fantasi, Roman & True Story (Moderator: Hayuuable)WISHLIST NOVEL untuk ELEX (harap baca post I)
Pages: 1 ... 15 16 17 18 19 20 21 [22] 23 24 25 26 27 28 29 ... 35   Go Down
Print
Share this topic on FacebookShare this topic on GoogleShare this topic on TwitterShare this topic on Yahoo
Author Topic: WISHLIST NOVEL untuk ELEX (harap baca post I)  (Read 240138 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
camolatte
Centerspread inside the comical world
EMK
LX - Holic
****

Reputation: 445
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 18.878


Critter of Vox Machina~


WWW Awards
« on: January 13, 2010, 08:50:06 am »

Friends,
Elex akan memperbanyak menerbitkan novel2 luar negeri so jika ada novel berbahasa asing yang menarik bagi kalian, boleh direkomendasi di sini.  type

Supaya rapi, disusun demikian ya format rekomendasinya:
Silakan request JUDUL BARU di sini
Mohon perhatikan formatnya

Judul   :   ..........
Pengarang   :   ..........
Genre   :   ..........

Jumlah Volume (jika seri, jika tidak skip saja)   :   ..........
Tahun Penerbitan*    :   ..........
Pemegang Lisensi*   :   ..........
ISBN*   :   ..........

Sinopsis singkat   :   ..........
Komentarmu**    :   ..........

lebih bagus lagi jika ada contoh cover
* jika memungkinkan utk diisi, tidak wajib
** selain pendapatmu mengapa judul ini menarik, jika kontennya ada yg sensitif atau ada award tertentu yg dimenangkan, bisa disebutkan di sini.

Oh ya, jika tertarik jadi penerjemahnya jg boleh, threadnya di sini

 beerchug


moderator dan editor berhak MENGHAPUS request di luar ketentuan di atas, begitu pula postingan2 yang tidak pada tempatnya.


DAFTAR REQUEST - Cek Dulu, Harap Jangan Double-Post



(click to show/hide)

(click to show/hide)
« Last Edit: November 09, 2018, 02:05:29 pm by raven » Logged

 
linda13
LX - Babes


Reputation: 0
Offline Offline

Posts: 4


Awards
« Reply #211 on: February 22, 2015, 09:09:25 pm »


Judul   :  An Heir of Deception
Pengarang   :   Beverley Kendall
Genre   :   Historical Romance

Jumlah Volume (jika seri, jika tidak skip saja)   :  Seri ke-3 dari The Elusive Lords( seri 1 dan 2 sudah diterbitkan Elex sebelumnya )
Tahun Penerbitan*    :   1 Mei 2012
Pemegang Lisensi*   :   Season Publishing
ISBN*   :   098380060X (ISBN13: 9780983800606)

Sinopsis singkat   :  A man devastated by love After three years of carousing and debauchery, Alex Cartwright, heir to the Duke of Hastings, has put his life back in order. Having embraced sobriety for two years, he has no intention of revisiting the past or risking his heart again. But the return of the very woman who introduced him to the darkest side of hell brings not only the painful, haunting memories of bittersweet love and abandonment, but the son he never knew he had... A woman silenced by secrets Threatened by the revelation of a secret that could destroy her family's place in society and forever tarnish a dukedom, Charlotte fled England on her wedding day five years ago. Now, although it appears that secret is safe, when Alex discovers her other secret-their son-Charlotte has an altogether different battle ahead. She must now fight one love to hold onto the other-the man whose touch still makes her burn, for the child who is her very world. Series: The Elusive Lords (Book 3
Komentarmu**    :   Setelah Buku 1 dan 2 terbit beberapa Bulan Lalu ...Kini saat nya menunggu waltu buat Buku ke 3 nya tuk terbit,....
Cerita yang apik dan menarik di buku 1 dan 2 membuat Para pecinta Hisrom ga sabar tuk menunggu Buku ini Tuk terbit ...
diharapkan kesediaan Elex menerbitkannya ya ^^
Note : cara menempelkan Foto Gimana kak.....aq dah coba tapi ga bisa hehehheh ^^
aku juga request yang ini dong,, buruan diterbitin,, udah gak sabar menantinya kakak, muncul langsung cus beliiiii hahah


aku sama kayak sist yasmina, pliss elex terbitin yang judul ini plissss plissss
« Last Edit: September 25, 2015, 09:32:15 pm by linda13 » Logged
camolatte
Centerspread inside the comical world
EMK
LX - Holic
****

Reputation: 445
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 18.878


Critter of Vox Machina~


WWW Awards
« Reply #212 on: February 23, 2015, 10:38:35 am »

aku juga request yang ini dong,, buruan diterbitin,, udah gak sabar menantinya kakak, muncul langsung cus beliiiii hahah
:) judul ini prosesnya masih di penerbit asalnya sana, masih panjang karena masih ngurusin dokumen2 legalnya
Logged

camolatte
Centerspread inside the comical world
EMK
LX - Holic
****

Reputation: 445
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 18.878


Critter of Vox Machina~


WWW Awards
« Reply #213 on: February 27, 2015, 10:11:25 am »

UPDATE:
Bagi yg menunggu the duke's perfect wife, bulan depan akan mulai masuk proses editing. ;)
Logged

xxxgdrgn23
LX - Junior
**

Reputation: 7
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 140

I'm an Extrovert reader,and also an Altruists reader....music is just something i need to make my life complete,,,and watch some movies can be MORE BETTER :cheesy:


Awards
« Reply #214 on: February 27, 2015, 10:33:46 am »

saya nunggu time riders min???? mikir
Logged

passion for knowledge ;)

Add me as a friend or follow my reviews here :

https://www.goodreads.com/user/show/35494868-christopher-massikki

camolatte
Centerspread inside the comical world
EMK
LX - Holic
****

Reputation: 445
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 18.878


Critter of Vox Machina~


WWW Awards
« Reply #215 on: February 27, 2015, 01:32:15 pm »

saya nunggu time riders min???? mikir
masih sama seperti update sebulan yg lalu di sini. Sabar ya :)
Logged

kageya001
LX - Babes


Reputation: 0
Offline Offline

Posts: 1


Awards
« Reply #216 on: March 04, 2015, 12:03:47 pm »

Judul   :   Genocidal Organ
Pengarang   :   Satoshi Itoh
Genre   :   Science Fiction

Tahun Penerbitan*    :   2007

Sinopsis singkat   :   Perang melawan teror merebah, harfiah, di hari Sarajevo dihancurkan oleh perangkat nuklir buatan sendiri.
Komentarmu**    :   Novel ini akan segera di Animasikan, meski begitu saya masih tidak terlalu menyukai grafik dan penggambaran animesinya, jadi saya lebih memilih untuk membaca Novelnya

Post AutoMerge: March 04, 2015, 12:06:13 pm

Judul   :   Harmony
Pengarang   :   Satoshi Itoh
Genre   :   Science Fiction

Tahun Penerbitan*    :   2007

Sinopsis singkat   :Dalam dunia yang sempurna, tidak ada jalan melarikan diri.Di masa depan, Utopia akhirnya telah tercapai berkat nanoteknologi medis dan etika yang kuat kesejahteraan sosial dan pertimbangan bersama.   
Komentarmu**    :   Novel ini akan segera di Animasikan, meski begitu saya masih tidak terlalu menyukai grafik dan penggambaran animesinya, jadi saya lebih memilih untuk membaca Novelnya
« Last Edit: March 04, 2015, 12:06:13 pm by kageya001 » Logged
camolatte
Centerspread inside the comical world
EMK
LX - Holic
****

Reputation: 445
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 18.878


Critter of Vox Machina~


WWW Awards
« Reply #217 on: March 04, 2015, 01:42:07 pm »

@kageya001
Itu LN kah? :) Kalau iya LN, coba cek thread #WishlistLN ini, jika judul yang kamu maksud belum ada pada poll, kamu bisa post di sana tapi simak dahulu panduan pada post #1 http://ow.ly/wtALh Jika sudah ada, kamu bisa vote di sana.
Logged

REX
Imut dan lucu
LX - Kidz
LX - Frenzy
*

Reputation: 178
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 6.673


Why so serious, desu?


Awards
« Reply #218 on: March 04, 2015, 03:03:31 pm »

Bukan om camo, karya-karya (alm) Project Itoh itu novel sci-fi tulen, dan AFAIK sama sekali nggak ada ringan-ringannya...

(click to show/hide)
Logged
camolatte
Centerspread inside the comical world
EMK
LX - Holic
****

Reputation: 445
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 18.878


Critter of Vox Machina~


WWW Awards
« Reply #219 on: March 05, 2015, 10:06:04 am »

Hehehe ok, coba kupropose ke teman2 editor novel ;) Moga2 lolos~
Logged

Elwin
LX - Babes


Reputation: 0
Offline Offline

Posts: 3


Awards
« Reply #220 on: March 23, 2015, 09:45:04 pm »

Judul : Shisha no teikoku (屍者の帝, The Empire of Corpses)
Pengarang : Project Itoh, Enjoe Toh
Genre : Fiction
Tahun Penerbitan : 2012
Pemegang Lisensi : Kawade Shobo Shinsha
ISBN : 978-4309021263
Sinopsis : The story begins in late-19th century Europe, where a new technology has spread that allows dead bodies to be installed with an
artificial soul to create "Frankensteins"—corpses which can be utilized as laborers and soldiers—and this new technology has spurred an industrial revolution
across the Western world. A medical student in London named John H. Watson (who will later become a partner to Sherlock Holmes) is scouted by a government
agency to serve as a secret agent, and receives orders to infiltrate Afghanistan as an army medic. Watson discovers that Frankensteins are being used in huge
numbers for military purposes in Afghanistan. He gradually becomes aware of the fact that "The One," the original creature created nearly 100 years earlier by the
genius scientist Victor Frankenstein, is still alive somewhere in the world, and seems to be orchestrating some sort of plot. Watson leaves Afghanistan and crosses
over to post-Meiji Restoration Japan to meet up with Rhett Butler and the lovely Hadaly of the Pinkerton Detective Agency. In pursuit of The One, they head for America,
which is still recovering from the Civil War, and finally catch up with The One.
The One's plot is to implement an "All-Mankind Resurrection Initiative." What is life? What is consciousness? What is a soul?
Young Watson's quest confronts him with questions that lead him to a shocking conclusion.

http://www.booksfromjapan.jp/sample-translation/the-empire-of-corpses
« Last Edit: March 24, 2015, 08:54:02 am by camolatte » Logged
Pages: 1 ... 15 16 17 18 19 20 21 [22] 23 24 25 26 27 28 29 ... 35   Go Up
Print
Jump to: