Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length

 
Advanced search

606.142 Posts in 16.725 Topics- by 41.606 Members - Latest Member: umla
Pages: 1 [2]  All   Go Down
Print
Share this topic on FacebookShare this topic on GoogleShare this topic on TwitterShare this topic on Yahoo
Author Topic: 1 LITER OF TEARS  (Read 10435 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
K.S.B.S
LX - Senior
****

Reputation: 13
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 785


WWW Awards
« Reply #10 on: May 13, 2011, 04:27:05 pm »

Sepertinya versi komiknya juga ada sih (diterbitkan oleh ELEX dengan judul yang sama) terbitan tahun 2007an mikir
weehh... ane kok ngak pernah liat yee bang BEN 10 :nangis hikksss.. kemungkinan di gramed ada apa ngak yah skarang? (siap2 mau pergi ke gramed untuk ngecek!!!)
Logged

bugsbunny
LX - Babes


Reputation: -1
Offline Offline

Posts: 12


Awards
« Reply #11 on: June 01, 2011, 11:04:27 am »

ane udah ntn doramanya gan.. sedih bgttt.. sampe nangis ane >.<
Logged
Tri Puji Astuti
LX - Babes


Reputation: 0
Offline Offline

Posts: 1


Awards
« Reply #12 on: November 26, 2011, 10:10:41 am »

uda nonton beberapakali tetap bikin cengeng esp. ep.7 dan ep.8
Logged
clin4678@yahoo.com
LX - Senior
****

Reputation: 6
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 826

I eat candy but sweet :)


Awards
« Reply #13 on: November 26, 2011, 07:12:31 pm »

Saya uda nonton..  tapi sayang Kasetku uda error >.<
Sedihnya gw, ini baru beli waktu smp.. skarang ini uda error bisa bilang No Disc.

Ane da baca One Litre of Tears, Cerita gimana aya pindah sekolah n perpisahan teman2nya..  Cry
Logged

Open your Eyes.. I Give you

Do want to eat candy?? :)
Pages: 1 [2]  All   Go Up
Print
Jump to: