Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length

 
Advanced search

607.321 Posts in 16.864 Topics- by 44.223 Members - Latest Member: erikabl4
Pages: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9  All   Go Down
Print
Share this topic on FacebookShare this topic on GoogleShare this topic on TwitterShare this topic on Yahoo
Author Topic: Hell of Flame II  (Read 26700 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
kaisaki2003
Guest
« Reply #10 on: February 25, 2010, 10:46:47 am »

Walah masih terbuka berbagai kemungkinan karena session ini kan baru dibuka
Logged
jona777
Retired
LX - Senior
****

Reputation: 16
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 1.107

Lazy monkey


Awards
« Reply #11 on: March 02, 2010, 11:18:33 am »

Hof Session 2/03 sudah selesai di up-date n bisa dilihat di Hal 1 iloveusign

Logged

Once, I was an Angel that summon the God. Betrayed by God, I lost my faith and my wings. Now, as a "Fallen Angel", is there a key to unfroze my frozen heart.
REX
Imut dan lucu
LX - Kidz
LX - Frenzy
*

Reputation: 176
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 6.665


Why so serious, desu?


Awards
« Reply #12 on: March 02, 2010, 11:25:37 am »

Iyei, Lucky Number Seven! laugh

Makasih banyak atas kerja keras untuk ngapdet untuk kita semua, jona. ^_^
Logged
celo
LX - Kidz
LX - Member
*

Reputation: 6
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 660

Volturi Waltz


WWW Awards
« Reply #13 on: March 02, 2010, 11:52:49 am »

Buset... :O
Ya Tuhan... Makasih banget ya Jona dan Shea...
*merasa bersalah sendiri*
mulai minggu ini diusahakan nggak cuma jadi deadliner deh...
*mendadak malah merasa menyesal*
Logged
flutterby
LX - Kidz
LX - Frenzy
*

Reputation: 30
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 5.187

Daniel Potter


Awards
« Reply #14 on: March 02, 2010, 12:04:03 pm »

D'oh...jeblok lagi ke no 9
Logged
kaisaki2003
Guest
« Reply #15 on: March 02, 2010, 12:51:54 pm »

Number is doesn't matter. Akhirnya dapat juga di Nf yang banyak kompetitor. Buat ya koreksi NF saya ucapkan makasih
Logged
jona777
Retired
LX - Senior
****

Reputation: 16
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 1.107

Lazy monkey


Awards
« Reply #16 on: March 09, 2010, 03:30:33 pm »

Hof terbaru sudah di up-date  iloveusign

Lucky Seven-nya sementara Jona pinjam  Grin



Logged

Once, I was an Angel that summon the God. Betrayed by God, I lost my faith and my wings. Now, as a "Fallen Angel", is there a key to unfroze my frozen heart.
celo
LX - Kidz
LX - Member
*

Reputation: 6
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 660

Volturi Waltz


WWW Awards
« Reply #17 on: March 09, 2010, 07:02:54 pm »

Deri... aku padamu (cozy)
Ayooooo... jangan pada mau kalah, mumpung skornya pada skor bersaing semua :D
Logged
kaisaki2003
Guest
« Reply #18 on: March 10, 2010, 07:59:42 am »

Ya masih awal Grand Opening Session2, masih banyak komik yang bgs-bgs buat di review nich. Selamat berjuang
Logged
Deri Shinku
LX - Senior
****

Reputation: 8
Offline Offline

Posts: 1.359


Me... Mikoto


Awards
« Reply #19 on: March 10, 2010, 07:04:06 pm »

Deri... aku padamu (cozy)
Ayooooo... jangan pada mau kalah, mumpung skornya pada skor bersaing semua :D

Maksud e opo, Celo? :)
Apa padaku? xixixi....
Kok jadi kayak pernyataan cinta di komik2? wakakakak!!
*stres
Congrats, ya! 1st place is still yours... (at least until this week tongue :p)
Logged


なぜ私ではなくて、彼女でなければならないの?
Neon Genesis Evangelion IRON MAIDEN 2nd vol 1-6 (end)
Pages: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9  All   Go Up
Print
Jump to: