Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length

 
Advanced search

606.168 Posts in 16.726 Topics- by 41.656 Members - Latest Member: ajewilu
Elex Online ForumBuku, Software, & MajalahMAJALAH NAKAYOSHI (Moderators: tari, Medlineth)New Hell Girl—Miyuki Eto & Jigoku Shojo Project
Pages: [1] 2 3  All   Go Down
Print
Share this topic on FacebookShare this topic on GoogleShare this topic on TwitterShare this topic on Yahoo
Author Topic: New Hell Girl—Miyuki Eto & Jigoku Shojo Project  (Read 13333 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
BEN 10
*Just read it!*
LX - Evangelis
*****

Reputation: 66
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 3.890


Always Be 10!


Awards
« on: February 25, 2010, 10:24:55 am »

Sinopsis:***Segera Terbit***
Guru galak memang selalu dibenci, tapi sebenarnya guru galak itu bukannya jahat, bisa jadi baik hati juga, hanya saja untuk menghadapi anak bandel, kadang-kadang guru terpaksa menggertak…
« Last Edit: July 24, 2010, 10:46:37 pm by smartie » Logged

sora hikaru
i am S♥NE
AWARD FAVORIT
LX - Senior
*

Reputation: 7
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 1.275

Savers


Awards
« Reply #1 on: February 25, 2010, 09:11:26 pm »

nih komik bakal ada di naka 78 kan banana
terus juga bakal dijadiin cover lagi, akhirnya dijadiin cover juga^^
Logged
Amamiya.Misaki
LX - Member
***

Reputation: 0
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 353

banana banana


Awards
« Reply #2 on: February 26, 2010, 11:30:53 am »

thanks infonya ya sora^^ thanks 

jadi gak sabar nunggu... >,<  heartbeat
Logged

n14
LX - Senior
****

Reputation: 7
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 1.833


Death Rebel


Awards
« Reply #3 on: March 06, 2010, 03:28:55 pm »

Wow xD
thnkz for summarynya.
Ga sabar nunggu kamis (coz gue belinya hari itu  Tongue )
Logged

Shugo Chara chapter 38 keren.

Love Amulet Fortune and Seven Seas Treausure ^^
momoko3
LX - Noob
*

Reputation: 0
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 69


Awards
« Reply #4 on: March 29, 2010, 08:52:00 pm »

mulai masuk ke season 3-nya Jigoku Shoujo, nih...  laugh
Logged

ときに銀の雨が降り始め、私は私の一部だと思った...
Amamiya.Misaki
LX - Member
***

Reputation: 0
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 353

banana banana


Awards
« Reply #5 on: March 30, 2010, 11:52:29 am »

mulai masuk ke season 3-nya Jigoku Shoujo, nih...  laugh

bukannya season ke-2 ya?? mikir
Logged

Pi-Man
LX - Junior
**

Reputation: -4
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 241

Hikaru Genji


WWW Awards
« Reply #6 on: March 30, 2010, 01:46:20 pm »

Season dua udah lewat, kasus Hell Boy dan matinya Ai kan dari season dua.
Logged


Pi-Man mohon pamit meninggalkan forum, untuk waktu yang tak terbatas. Sayonara

http://indonesian-flashgame.blogspot.com
Amamiya.Misaki
LX - Member
***

Reputation: 0
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 353

banana banana


Awards
« Reply #7 on: April 02, 2010, 10:58:52 am »

kalo gitu season 1 nya yang mana dong?? jadi bingung  mikir
Logged

Pi-Man
LX - Junior
**

Reputation: -4
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 241

Hikaru Genji


WWW Awards
« Reply #8 on: April 03, 2010, 09:59:41 am »

Season 1 yang wartawan, dan putrinya (Tsugumi) yang bisa lihat penampakan Ai.
Season 2 kasus Hell Boy (Takuma).
Logged


Pi-Man mohon pamit meninggalkan forum, untuk waktu yang tak terbatas. Sayonara

http://indonesian-flashgame.blogspot.com
Amamiya.Misaki
LX - Member
***

Reputation: 0
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 353

banana banana


Awards
...
« Reply #9 on: April 06, 2010, 02:21:39 pm »

Oooh,, gitu toh, selama ini misaki gak ngeh biggrin
Logged

Pages: [1] 2 3  All   Go Up
Print
Jump to: