Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length

 
Advanced search

561.341 Posts in 13.593 Topics- by 44.833 Members - Latest Member: Nurhasanah
Pages: 1 2 3 [4]  All   Go Down
Print
Share this topic on FacebookShare this topic on GoogleShare this topic on MySpaceShare this topic on StumbleUponShare this topic on TwitterShare this topic on Yahoo
Author Topic: Vampire Academy Series - Richelle Mead  (Read 18490 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Velazquez
LX - Babes


Reputation: 0
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 7


Awards
« Reply #75 on: July 14, 2012, 05:58:34 PM »

I am book freak and I love to purchase books that are weird and extraterrestrial. These are those kinds of books, which you can use to pass your time, or when you are doing a monotonous kind of a job. These books contain flattering stories that fascinates both young and old people.
Logged
dewisandra
LX - Babes


Reputation: 0
Offline Offline

Posts: 4



Awards
« Reply #76 on: August 28, 2012, 06:03:55 PM »

Nunggu seri Filmnya ja dech, lebih seru biasanya hehehe,
Peace yaaaa
Logged

deiChan
LX - Kidz
LX - Frenzy
*

Reputation: 14
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 6.008



Awards
« Reply #77 on: September 07, 2012, 08:06:26 AM »

baca thread ini, baru nyadar kalo udah novel ini udah lama juga belum muncul lagi vol teranyarnya yg versi indo...
udah lama juga ya selangnya dari Blood Promise.. padahal versi englishnya kan udah sampe buku ke-6 ya kalo gak salah?  mikir
Logged
michie
LX - Senior
****

Reputation: 12
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 1.856



Awards
« Reply #78 on: September 12, 2012, 10:09:26 AM »

penerbitnya malah mengobral VA series (ada infonya di FB penerbit) Cry

michie sih beli versi Inggrisnya utk vol 5 & 6 Spirit Bound dan Last Sacrifice (beli krn sdg diobral di periplus)
VA juga rilis versi graphic novel utk VA dan Frostbite  inlove Adrian nya cakep

trus masi lanjut kan spin off VA series ini di Bloodlines dan The Golden Lily
dgn tokoh utama Jill Dragomir, Eddie Castile, Sydney, and Adrian Ivashkov  Smiley
Logged

Love is the one thing that transcends time and space
deiChan
LX - Kidz
LX - Frenzy
*

Reputation: 14
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 6.008



Awards
« Reply #79 on: September 17, 2012, 07:23:01 AM »

hmmm... berharap moga aja versi indonesianya juga tetep diterbitin sih ya...
udah terlanjur koleksi yg versi indo soalnya..
gak bagus aja tiba2 lanjutan vol 5 & 6 nya beli yg versi inggris  Huh?
Logged
RenD
LX - Member
***

Reputation: 5
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 605


'read till I die


WWW Awards
« Reply #80 on: October 08, 2012, 02:26:33 PM »

Sebenarnya kemaren pas aku pergi ke kantor Matahati, VA 5 dan6 masih dalam pertimbangan akan diterjemahkan atau tidak. Ini info dari orang manajemen disana, jadi kebenarannya 90% (bukan 100%, karena masih bisa berubah  )
Logged

michie
LX - Senior
****

Reputation: 12
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 1.856



Awards
« Reply #81 on: November 01, 2012, 11:27:29 AM »

hmmm... berharap moga aja versi indonesianya juga tetep diterbitin sih ya...
udah terlanjur koleksi yg versi indo soalnya..
gak bagus aja tiba2 lanjutan vol 5 & 6 nya beli yg versi inggris  Huh?

kabar baik nih,vol 5 VA akan diterbitkan oleh Mahda Books
Logged

Love is the one thing that transcends time and space
Pages: 1 2 3 [4]  All   Go Up
Print
Jump to: