Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length

 
Advanced search

605.500 Posts in 16.630 Topics- by 40.835 Members - Latest Member: RobertShara
Pages: 1 2 3 [4] 5  All   Go Down
Print
Share this topic on FacebookShare this topic on GoogleShare this topic on TwitterShare this topic on Yahoo
Author Topic: Fav OP or ED of Anime(s)  (Read 10976 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Lee
LX - Member
***

Reputation: 75
Online Online

Gender: Female
Posts: 734


Leadership is action, not position


WWW Awards
« Reply #30 on: April 23, 2014, 05:25:57 pm »

Suka semua lagunya Inuyasha (kecuali yang dinyanyin Do as Infinity, entah d... saya kurang suka), Rurouni Kenshin, Sailor Moon dan Card Captor Sakura. Juga beberapa lagu Hikaru no Go
* Namida by 2Backa (Op. Skip Beat)
* Feel so Right by MAX (Ed. Captain Tsubasa)
* Kimi ga Suki da to Sakebitai by BAAD (Op. Slam Dunk)
* Anata Dake Mitsumeteru by Maki Ohguro (Ed. Slam Dunk)
* Take It Shake It by Sugar (lupa nama anime-nya)
Logged

I may fall down but that’s not failure
Because I can just get up and run again
Because everything will make me stronger
gusfina
LX - Senior
****

Reputation: 92
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 788

Ubugoe ♪


WWW Awards
« Reply #31 on: April 23, 2014, 10:19:18 pm »

Take it shake it itu dari anime Kaleido Star laughing (cmiiw)
Kaleido Star itu yang dari anime yang pernah tampil di Indonesia
Kalau opening Kaleido star, hampir semua lagu openingnya saya suka ///U v U///
terutama dengan Yakusoku no Basho e (Kaleido Star) - Chihiro Yonekura.

Tapi cuma opening... still, my fav op anime dari segi lagu dan animasi pembuka tetap

Ano Hi Mita Hana no Namae o Bokutachi wa Mada Shiranai (Ano Hana) - Aoi Shiori
   Baik gambar opening, arti lagu, nada lagu, semuanya... keren > v < )b

GOSICK - Destin Histoire
   Itu juga, baik dari nada maupun animasi saya suka  ^ p ^)/

Kalau ED, banyak sih yang bagus, tapi bukan juga jadi favoritku. Yang jadi favoritku itu cuma lagunya, nggak sama animasinya ^^

Logged

7shichimiya
LX - Junior
**

Reputation: 0
Offline Offline

Posts: 102

Mucha Kucha~


WWW Awards
« Reply #32 on: April 24, 2014, 09:11:50 am »

Wah iya ya,
kalo difikir2 lagu-lagu anime lama masih enak banget untuk di dengerin.
Lagu anime lama yang gak pernah dihapus dari MP3playerku dari pertama beli mp3 player sampai sekarang ntu cuma ada satu:
Aozora no namida by.Hitomi Takahashi, Openingnya Blood.  Grin

Pada saat lagu2 yang lain bertukar, lagu itu tetep di sana.
kalo yang non Anime, Prisoner of love nya kak Hikki (OOT)   Cheesy
Lagu2 Inuyasha mau yang dulu sama yang Final act tetep greget dengerinnya.
Logged

"..^^.."
nekohime
LX - Babes


Reputation: 0
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 19

A kawaii neko-chan :3 who in love with anime.


Awards
« Reply #33 on: June 09, 2014, 05:46:18 pm »

Love all K-On ED sama lagu-lagu Fairy Tail jg enak didengerin tapi lg FT yg plng inget ED yg I will be as one (?) kalo gk slh
Logged

“We are all like fireworks. We climb, shine, and always go our separate ways and become further apart. But even if that time comes, let’s not disappear like a firework, and continue to shine forever.”
Alifia
LX - Babes


Reputation: 0
Offline Offline

Posts: 22


Awards
« Reply #34 on: August 28, 2014, 04:27:41 pm »

klo skrg

OP
Monochrome Kiss (Kuroshitsuji s1)
Shiver (Kuroshitsuji s2)
STEP (Nisekoi op2)
Daze (Mekakucity Actors)

ED
Maze (Pandora Heart)
Lacrimosa (Kuroshitsuji s1)
Mawaru Chikyuu Rondo (Hetalia)
Logged
acarin03
「 mrcia 」
LX - Member
***

Reputation: 23
Offline Offline

Posts: 475

percikan impian yang bersinar di langit harapan


WWW Awards
« Reply #35 on: September 13, 2014, 07:41:12 pm »

sekarang
OP:
Share The World - one piece
Wake Up - One Piece
This Game - No Game No Life
Guren No Yumiua - SnK
Believer High - Captain Earth
Crossing Field - SAO
Dried Up Youth - Free
Take Your Way - Devil Suvivor
unravel - tokyo ghoul

ED
Daisy - kyoukai no kanata
Neguse - Tamako MArket
Hello Especially - Silver Spoon
Spleash Free - Free
Future Fish - Free
Logged



命は美しい
gusfina
LX - Senior
****

Reputation: 92
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 788

Ubugoe ♪


WWW Awards
« Reply #36 on: December 09, 2014, 11:22:59 pm »

Fav ED anime...
Ini menjadi ED anime pertama yang saya suka, mulai dari animasi, gambar, arti lagu dan lagu itu sendiri^^

Kiseijuu - It's The Right Time
   Cara gambarnya begitu manis dan simpel, diiringi lagu yang hangat dan ringan. //> q <//
Logged

Ookamiura Aoi
LX - Noob
*

Reputation: 3
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 39


Entahlah


Awards
« Reply #37 on: November 17, 2015, 08:29:53 pm »

Ikut satu..

ED Naruto Shippuuden - Michi yo you all
ED Naruto Shippuuden - U Can Do It!
ED Kiseijuu - It's The Right Time
OP Tokyo Ghoul S1 - Unravel
ED Tokyo Ghoul S1 - Seijatachi
OP Tokyo Ghoul S2 - Munou
ED Tokyo Ghoul S2 - Kisetsu wa Tsugi Tsugi Shindeiku
OP Noragami S2 - Kyouran Hey Kids!
Logged

Yuk, mampir ke ookamiuraaoi.deviantart.com
kintama
LX - Junior
**

Reputation: 7
Offline Offline

Posts: 112


Awards
« Reply #38 on: December 29, 2015, 01:04:11 pm »

ノーポイッ! OP S2 Gochiusa.
Dream Solister OP Hibike Euphonium!
Logged

Gratis Download Majalah Informasi Anime & Manga. Link mediafire.


Edisi 34 (April 2017) <<|>>Semua Edisi
camolatte
Centerspread inside the comical world
EMK
LX - Holic
****

Reputation: 439
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 18.658


I can be anyone, anywhere.. and I'm watching you..


WWW Awards
« Reply #39 on: December 29, 2015, 01:37:21 pm »

Opening season 1 One Punch Man (ワンパンマン)
THE HERO!! ~Ikareru Kobushi ni Hi wo Tsukero~ (怒れる拳に火をつけろ)
Lagu yg penuh semangat, cocok dgn animenya :D
Logged

Pages: 1 2 3 [4] 5  All   Go Up
Print
Jump to: