Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length

 
Advanced search

606.224 Posts in 16.736 Topics- by 41.700 Members - Latest Member: CreditOnlineSept
Poll
Question:
Komik Terbaik (Tamat di Tahun 2010)  (Voting closed: February 01, 2011, 04:14:13 pm)
Eyeshield 21 - 19 (25.7%)
I am Here - 5 (6.8%)
Fruit Basket - 15 (20.3%)
Diamond Life (LC) - 7 (9.5%)
Trigun - 1 (1.4%)
Ole! (LC) - 1 (1.4%)
Mr. Fullswing - 3 (4.1%)
Busou Renkin - 7 (9.5%)
Kurozakuro - 3 (4.1%)
Hell Girl - 4 (5.4%)
Cross Game - 5 (6.8%)
Touch - 4 (5.4%)
Total Voters: 34

Pages: 1 [2] 3 4 5 6 7  All   Go Down
Print
Share this topic on FacebookShare this topic on GoogleShare this topic on TwitterShare this topic on Yahoo
Author Topic: Kategori: Komik Terbaik (Tamat di Tahun Ini)  (Read 112588 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
ula
Guest
« Reply #10 on: July 02, 2010, 07:27:07 pm »

Trigun
Walaupun wolfwood mati Cry, tapi akhirnya semua berakhir dengan baik. Benar2 ending yang bagus
Logged
michie
LX - Senior
****

Reputation: 17
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 1.955



Awards
« Reply #11 on: July 08, 2010, 11:37:17 am »

diamond life (Level) Smiley
Logged

If you could see your whole life laid out in front of you, would you change things?
kenaRi
sweets addict
LX - Kidz
LX - Evangelis
*

Reputation: 33
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 3.023

watching you... from a distance


WWW Awards
« Reply #12 on: July 08, 2010, 11:49:20 am »

wah sepertinya banyak kandidat untuk tahun ini
belum ada yang nominasiin Fruit Basket? mikir
Logged

"Ari, Ari, Ari. You're fighting this war in the worst possible way"
"I don't know how to fight it"
"You should ask for help", he said
"I don't know how to do that either"

Aristotle and Dante Discover the Secrets of the Universe
pink_princess
LX - Babes


Reputation: 0
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 11


beauty and the vampire


Awards
« Reply #13 on: July 08, 2010, 01:01:11 pm »

kalo gw fruit basket dunk... jelas furuba... dari awal baca furuba tuh komplit ceritanya.. ada sedih, ada ketawa, pokonya begitu ending ada perasaan ga nyesel udah rela nunggu selama ini untuk ending yg sebagus itu.... give a big smile for furuba..
Logged
Marsella Azuela
LX - Member
***

Reputation: 8
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 648


M.A.Z.U


Awards
« Reply #14 on: July 08, 2010, 04:49:44 pm »

Fruit Basket.
Rame tuh.  lol
Logged

Tolong Vote J-Novel di sini butuh 500!!!
Tolong Vote J-Novel di sini butuh 500!!!
sawamura_sama
Fujoushi on The Loose ♥
AWARD DD
LX - Frenzy
*

Reputation: 48
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 9.945


okane ga nai...


Awards
« Reply #15 on: July 09, 2010, 10:11:10 am »

wah sepertinya banyak kandidat untuk tahun ini
belum ada yang nominasiin Fruit Basket? mikir
saia udah ^.^/
sejauh ini udah nominasiin dua: ES21 dan furuba
semoga bakal nambah (kali2 aja nodame jg tamat taon ini)
Logged

aRia
So small so Cute
LX - Senior
****

Reputation: 13
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 1.434


kaze ni naritai


Awards
« Reply #16 on: July 09, 2010, 12:52:29 pm »

cuma bisa menominasikan fruits basket  Smiley
abis, komik yang diikuti trus tamat hanya furuba, mudah-mudahan nodame, harlem beat until dawn, otomen tamat juga tahun ini.
Logged
K.S.B.S
LX - Senior
****

Reputation: 13
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 785


WWW Awards
« Reply #17 on: July 09, 2010, 07:35:59 pm »

EYESHIELD 21 & I am here...
Logged

lileychristie
I want a BJD
LX - Senior
****

Reputation: 4
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 1.034

Dying for stories.


WWW Awards
« Reply #18 on: July 14, 2010, 07:04:27 pm »

Nodame cantabile bakal diterbitin mpe tamat tahun ini gak? Tinggal kurang 2 jilid lagi tuh.

Klo ditamatin taun ini, saya sangat menjagokan Nodame....
Logged

aidha
LX - Babes


Reputation: 0
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 18


WWW Awards
« Reply #19 on: July 23, 2010, 12:57:19 pm »

My Heavenly Hockey Club donk  Wink
walaupun ending nya sedikit mengecewakan  Sad
yang penting lucu dan bikin hepi  Grin




Logged
Pages: 1 [2] 3 4 5 6 7  All   Go Up
Print
Jump to: