Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length

 
Advanced search

607.334 Posts in 16.864 Topics- by 44.339 Members - Latest Member: billgq2
Elex Online ForumBuku, Software, & MajalahBooks Review (Moderators: BY Eko Sulistiono, smartie, camolatte)Lisa McMann - Wake Series {Wake, Fade, Gone}
Pages: 1 2 [3]  All   Go Down
Print
Share this topic on FacebookShare this topic on GoogleShare this topic on TwitterShare this topic on Yahoo
Author Topic: Lisa McMann - Wake Series {Wake, Fade, Gone}  (Read 8064 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
angelina_chan
LX - Kidz
LX - Senior
*

Reputation: 6
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 1.532


Awards
« Reply #20 on: January 20, 2011, 11:12:05 am »

Wah, Miley kan tadinya mau main di Wings, sekarang malah main di seri Wake?  Shocked
Logged
michie
LX - Senior
****

Reputation: 17
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 1.955



Awards
« Reply #21 on: January 20, 2011, 12:41:06 pm »

Miley jadi Janie? *loncat dari gedung* *tewas*
agak lebay dikit. Sorry.

Kayaknya imej Miley gak cocok sama Janie yang agak rapuh, kurus kering, dengan aura super gelap. Gak nyambung lah.
Siapapun yang jadi Cabel, jangan cowok dengan tampang lucu kayak Michael Cera yang jelas. Tongue
Kenapa juga Lisa gak turun tangan ikut dalam casting?
Macem JK Rowling gitu loh.
Entahlah..mudah-mudahan produser - sutradara berubah pikiran

Yah...kalo miley bisa akting sih ga pa2,liat Last Song nya dia uda bikin ilfil
Logged

If you could see your whole life laid out in front of you, would you change things?
Pages: 1 2 [3]  All   Go Up
Print
Jump to: