Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length

 
Advanced search

606.168 Posts in 16.726 Topics- by 41.654 Members - Latest Member: Douglaswat
Pages: [1]   Go Down
Print
Share this topic on FacebookShare this topic on GoogleShare this topic on TwitterShare this topic on Yahoo
Author Topic: Cari Demon King  (Read 2088 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
andralatucons
Guest
« on: February 12, 2007, 10:36:35 pm »

Nyari Demon King 1,2,3,7,8 pls...
ada yg punya ga?
atau dari pihak Elexmedia masih punya stock ga?kl masih,bisa dibeli dmn ya????gw udh nyari ke buaaanyaaakkk toko buku,tp seri-seri ini udh ga ada...

pls...tlg bantuin...

thx!   iloveusign
Logged
kelid
Guest
« Reply #1 on: March 21, 2007, 02:50:38 pm »

domisili lo dimana tuh ??

gw pernah liat kalo digramedia depok masih lumayan lengkap tuh koleksi demon king dari no 1 ampe yg terbitan sekarang (gak tau seri berapa ) yang pasti belasan  laugh

coba aja maen2 kesana tuh

Logged
Pages: [1]   Go Up
Print
Jump to: