Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length

 
Advanced search

607.408 Posts in 16.875 Topics- by 44.575 Members - Latest Member: thisizala1980
Pages: [1]   Go Down
Print
Share this topic on FacebookShare this topic on GoogleShare this topic on TwitterShare this topic on Yahoo
Author Topic: Cloaked - Alex Flinn  (Read 2519 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
angelina_chan
LX - Kidz
LX - Senior
*

Reputation: 6
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 1.532


Awards
« on: December 23, 2010, 02:59:40 pm »



Sinopsis :
Iím not your average hero. I actually wasnít your average anything. Just a poor guy working an after-school job at a South Beach shoe repair shop to help his mom make ends meet. But a little magic changed it all.

It all started with a curse. And a frognapping. And one hot-looking princess, who asked me to lead a rescue mission.

There wasnít a fairy godmother or any of that. And even though I fell in love along the way, what happened to me is unlike any fairy tale Iíve ever heard. Before I knew it, I was spying with a flock of enchanted swans, talking (yes, talking!) to a fox named Todd, and nearly trampled by giants in the Everglades.

Donít believe me? I didnít believe it either. But youíll see. Because I knew it all was true, the second I got CLOAKED.



Mau posting A Kiss in Time malah menemukan novel ini. Ini novel barunya Alex Flinn. Edisi Bahasa Inggrisnya akan terbit 1 February 2011.
« Last Edit: December 23, 2010, 03:53:53 pm by angelina_chan » Logged
raven
(r)avengers
LX - Kidz
LX - Frenzy
*

Reputation: 120
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 7.507



WWW Awards
« Reply #1 on: December 23, 2010, 03:31:39 pm »

kayaknya seru Grin
yang akan terbit apanya? bahasa Inggris atau terjemahannya? XDD
Logged

angelina_chan
LX - Kidz
LX - Senior
*

Reputation: 6
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 1.532


Awards
« Reply #2 on: December 23, 2010, 03:53:26 pm »

@raven
Edisi bahasa inggrisnya yang baru akan terbit Feb 2011. Lupa ga masukin itu di post pertama, akan kuedit notworthy

Ini pengarang bener2 senang bikin cerita based dari kisah2 yang udah ada dari jaman dulu ya.
Tapi gua agak ga mudeng dengan yang ini. Apakah tokoh utamanya jadi kodok kah?
Logged
raven
(r)avengers
LX - Kidz
LX - Frenzy
*

Reputation: 120
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 7.507



WWW Awards
« Reply #3 on: December 23, 2010, 05:21:21 pm »

Mungkin gabungan macam2 dongeng. Swan Princess, peri sepatu, Frog (prince?), Jack dan Kacang Ajaib... dunno
Logged

zia_ulhaq
LX - Junior
**

Reputation: 1
Offline Offline

Posts: 149


Awards
« Reply #4 on: May 29, 2011, 07:02:12 am »

@raven
Edisi bahasa inggrisnya yang baru akan terbit Feb 2011. Lupa ga masukin itu di post pertama, akan kuedit notworthy

Ini pengarang bener2 senang bikin cerita based dari kisah2 yang udah ada dari jaman dulu ya.
Tapi gua agak ga mudeng dengan yang ini. Apakah tokoh utamanya jadi kodok kah?
udah bc sebagian...
tp jd gemes sama tokoh utama -johnny- coz orangnya ngeyelan banget. udah diwanti2 sama si princess kl jubahnya ga boleh dipake bareng orang laen, tetep aja ngeyel. hasilnya rasain deh dia dijebak, huh..
si kodok bukan tokoh utama, tp kakak si princess. princess nih minta tolong sama johnny buat nyariin kakaknya itu....
Logged


"... I bet that more opponents will turn up. You have a knack of making enemies"
Artemis shrugged."Genius inspires resentment. A sad fact of life."


ahaha.. always a full of confidence Artemis Fowl biggrin
Pages: [1]   Go Up
Print
Jump to: