Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length

 
Advanced search

604.099 Posts in 16.511 Topics- by 39.342 Members - Latest Member: Josephexela
Poll
Question:
Bagaimana menurutmu tentang buku ini secara keseluruhan?
4. Bacaan yang WAJIB dikoleksi - 215 (68.3%)
3. Sangat menarik untuk diikuti - 59 (18.7%)
2. Lumayan lha - 29 (9.2%)
1. Tidak menarik - 11 (3.5%)
0. Heh?? Buku apa sih ini?? - 1 (0.3%)
Total Voters: 289

Pages: 1 ... 148 149 150 151 152 153 154 [155] 156 157 158 159 160 161 162 ... 231   Go Down
Print
Share this topic on FacebookShare this topic on GoogleShare this topic on TwitterShare this topic on Yahoo
Author Topic: Detektif Conan - Gosho Aoyama  (Read 476686 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
jona777
Retired
LX - Senior
****

Reputation: 16
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 1.107

Lazy monkey


Awards
« Reply #924 on: April 26, 2010, 04:58:12 pm »

jujur aja dah bosan banget dengan trik trik Aoyama Sensei, Alasan masih menguras dompet buat beli Conan gara2 penasaran dengan Big Boss Organisasi hitam aja.
Logged

Once, I was an Angel that summon the God. Betrayed by God, I lost my faith and my wings. Now, as a "Fallen Angel", is there a key to unfroze my frozen heart.
BEN 10
*Just read it!*
LX - Evangelis
*****

Reputation: 65
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 3.875


Always Be 10!


Awards
« Reply #925 on: April 28, 2010, 12:55:42 pm »

Salah SMURF-nya cara supaya komik CONAN lebih cepat terbit jika pihak ELEX bisa mengusahakan SHONEN STAR terbit lebih dari 1x sebulan. Minimal 2x sebulan begitu. biggrin

kalo ini sih jelas ga mungkin  laughing

Sapa bilang tak mungkin buktinya ShoMagz aja lagi mengusahakannya. Roll Eyes
« Last Edit: April 28, 2010, 12:58:02 pm by BEN 10 » Logged

Arux
MangaLovers
LX - Member
***

Reputation: -1
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 655

I am reviving from sickness and sadness


Awards
« Reply #926 on: April 29, 2010, 03:54:50 pm »

jujur aja dah bosan banget dengan trik trik Aoyama Sensei, Alasan masih menguras dompet buat beli Conan gara2 penasaran dengan Big Boss Organisasi hitam aja.

betul!!.cuma penasaran ma BlackOrg dan 'siapakah orang(kelompok orang)yang dicari oleh Kaito Kid sebagai pembunuh ayahnya'
saya penasaran karena mungkin aja itu juga BlackOrg!!
Logged

I am trapped in hallucinations that my love for you created.
While the time keeps flowing, I keep walking.
But without you are here, I lost and fell in to darkness.
You are not here in this world anymore.
I am not lonely nor I am sad.
I just feel empty...
What should I do now?
This emptiness feels so comfortable and cold.
For you that is so gentle and warm,
I am sorry for loving you.
maichan10
LX - Junior
**

Reputation: 21
Offline Offline

Posts: 127


Awards
« Reply #927 on: June 16, 2010, 02:21:46 pm »

betul!!.cuma penasaran ma BlackOrg dan 'siapakah orang(kelompok orang)yang dicari oleh Kaito Kid sebagai pembunuh ayahnya'
saya penasaran karena mungkin aja itu juga BlackOrg!!

ya mungkin juga sih  mikir . asyik, minggu depan terbit  banana
Logged
Arux
MangaLovers
LX - Member
***

Reputation: -1
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 655

I am reviving from sickness and sadness


Awards
« Reply #928 on: June 16, 2010, 05:03:44 pm »

iya,terbiiiit!!!!
Logged

I am trapped in hallucinations that my love for you created.
While the time keeps flowing, I keep walking.
But without you are here, I lost and fell in to darkness.
You are not here in this world anymore.
I am not lonely nor I am sad.
I just feel empty...
What should I do now?
This emptiness feels so comfortable and cold.
For you that is so gentle and warm,
I am sorry for loving you.
tammy_dewi
LX - Junior
**

Reputation: 1
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 202


Awards
« Reply #929 on: June 16, 2010, 08:41:00 pm »

betul!!.cuma penasaran ma BlackOrg dan 'siapakah orang(kelompok orang)yang dicari oleh Kaito Kid sebagai pembunuh ayahnya'
saya penasaran karena mungkin aja itu juga BlackOrg!!

mungkin aja, soalnya ayahnya Kid kan masih ada kaitannya dengan Belmot

daripada itu aku lebih penasaran kalo Kid dalam sosok aslinya ketemu sama Conan, bakal gimana ya...  mikir

asyik, minggu depan terbit!! ^o^
Logged

Pages: 1 ... 148 149 150 151 152 153 154 [155] 156 157 158 159 160 161 162 ... 231   Go Up
Print
Jump to: