Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length

 
Advanced search

607.337 Posts in 16.864 Topics- by 44.390 Members - Latest Member: g8m5t8f9
Pages: 1 ... 136 137 138 139 140 141 142 [143] 144 145 146   Go Down
Print
Share this topic on FacebookShare this topic on GoogleShare this topic on TwitterShare this topic on Yahoo
Author Topic: All about Harry Potter  (Read 266085 times)
0 Members and 3 Guests are viewing this topic.
flutterby
LX - Kidz
LX - Frenzy
*

Reputation: 30
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 5.187

Daniel Potter


Awards
« Reply #1420 on: January 21, 2012, 08:06:20 pm »

Eh iya, gimana yang ikutan di Pottermore? Kayaknya kok gak heboh ya disini?
Logged
madesu
LX - Babes


Reputation: 0
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 5


Conection


Awards
« Reply #1421 on: February 09, 2012, 04:44:19 pm »

yang gratisan tidak ada ya hehehe,ato aq pinkem ke kalian aja.Boleh yaaaaaaaaa?kasih alamat rumah tak samperin dech
Logged

lothlorien
LX - Junior
**

Reputation: 0
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 184

make a dream come true..


Awards
« Reply #1422 on: February 10, 2012, 01:00:13 pm »

punya ku aja yang nomer 6 dipinjem sama temen ga dibalik-balikin ampe sekarang  Cry
Logged

"bUatLah dUniA di KepaLamu"
Keitthon
LX - Babes


Reputation: 0
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 9


Awards
« Reply #1423 on: October 25, 2012, 02:09:47 pm »

read this book recently and found it awesome adventuros book to read. the book which i liked most while reading is goblet of fire in harry potter  series
Logged
BEN 10
*Just read it!*
LX - Evangelis
*****

Reputation: 67
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 3.892


Always Be 10!


Awards
« Reply #1424 on: October 25, 2012, 07:07:23 pm »

read this book recently and found it awesome adventuros book to read. the book which i liked most while reading is goblet of fire in harry potter  series

The same for me... I love the 4th in the series...
Logged

raven
(r)avengers
LX - Kidz
LX - Frenzy
*

Reputation: 120
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 7.500



WWW Awards
« Reply #1425 on: September 13, 2013, 03:58:26 am »


JK Rowling akan membuat film Harry Potter baru berdasarkan buku “Fantastic Beasts and Where to Find Them” yang 'dikarang' oleh Newt Scamander. Film (bahkan mungkin bisa jadi serial) ini tidak berhubungan dengan Harry sebagai individu karena bersetting di New York 70 tahun sebelum cerita Harry dimulai.

Quote
  • “Fantastic Beasts and Where to Find Them” will be an original story and will mark Rowling’s screenwriting debut.
  • It is planned as the first picture in a new film series.
  • The films will be inspired by Harry Potter’s Hogwarts textbook of the same name, and will feature the book’s fictitious author, Newt Scamander.
  • JKR might married Scamander's grandson, Rolf, to one Luna Lovegood
  • The laws and customs of the hidden magical society will be familiar to anyone who has read the Harry Potter books or seen the films, but Newt’s story will start in New York, seventy years before Harry’s gets underway.
> https://www.facebook.com/JKRowling/posts/441828229259132
> http://www.mugglenet.com/app/news/show/7209

Mungkin realisasinya masih agak lama, tapi penggemar boleh bergembira dengan kabar ini :D
Dunia sihir di tahun 1920-an!!!
« Last Edit: September 13, 2013, 04:01:34 am by raven » Logged

asuna1991
LX - Member
***

Reputation: 9
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 527

mari kita berteman \(>_<)/


Awards
« Reply #1426 on: September 13, 2013, 06:16:00 am »

uwaa, jadi penasaran..
animo masyarakat tentang series ini emang masih tinggi yah mikir

(saya juga salah seorang yang berharap HarPot series nggak tamat secepat itu, hehe )
Logged

to Live Gratitude is to Touch Heaven...
camolatte
Centerspread inside the comical world
Moderator
LX - Holic
*****

Reputation: 444
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 18.828


Critter of Vox Machina~


WWW Awards
« Reply #1427 on: September 13, 2013, 08:56:41 am »

wah, hypenya akan kembali lagi begitu film ini tayang :) Walaupun film2nya yg dulu tidak sesempurna cerita di buku, tapi tetap cukup memuaskan visualisasinya. Looking forward to this~
Logged

raven
(r)avengers
LX - Kidz
LX - Frenzy
*

Reputation: 120
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 7.500



WWW Awards
« Reply #1428 on: September 13, 2013, 10:00:11 am »

apalagi karena ceritanya baru (belum dibukukan), jadi nggak ada ekspektasi berlebihan biggrin
Logged

asuna1991
LX - Member
***

Reputation: 9
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 527

mari kita berteman \(>_<)/


Awards
« Reply #1429 on: September 13, 2013, 01:59:53 pm »

apalagi karena ceritanya baru (belum dibukukan), jadi nggak ada ekspektasi berlebihan biggrin

iya juga ya.. mikir
tapi aku sendiri sepertinya sudah lupa isi bukunya, udah lamaaa banget (>.<)
2 buku itu aku nggak sempet koleksi no
Logged

to Live Gratitude is to Touch Heaven...
Pages: 1 ... 136 137 138 139 140 141 142 [143] 144 145 146   Go Up
Print
Jump to: