Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length

 
Advanced search

607.406 Posts in 16.875 Topics- by 44.560 Members - Latest Member: leotrenlowrill1981
Elex Online ForumBuku, Software, & MajalahKOMIK DEWASA - Level Comics (Moderators: REX, cherrycat)[Perfect Girl Evolution] Adegan apa yang paling mantap???
Pages: 1 [2] 3  All   Go Down
Print
Share this topic on FacebookShare this topic on GoogleShare this topic on TwitterShare this topic on Yahoo
Author Topic: [Perfect Girl Evolution] Adegan apa yang paling mantap???  (Read 14886 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
R4mEn
LX - Kidz
LX - Senior
*

Reputation: 3
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 1.324


i'm so cute


Awards
« Reply #10 on: April 11, 2008, 10:48:46 am »

kalo ak waktu ada badai trus mereka bdua terjebak d ruang bwh tnh (gara2 rebutan coklat), ketika air masuk sunako terbawa arus trus di tolong n di peluk ama kyohei.
Logged
Arux
MangaLovers
LX - Member
***

Reputation: -1
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 655

I am reviving from sickness and sadness


Awards
« Reply #11 on: April 11, 2008, 12:20:47 pm »

semuanya tuch...adegan di PGE semuanya heboh....ha ha ha ha ha ha 

gak bisa berhenti ketawa kalo inget....wuaha ha ha ha...
Logged

I am trapped in hallucinations that my love for you created.
While the time keeps flowing, I keep walking.
But without you are here, I lost and fell in to darkness.
You are not here in this world anymore.
I am not lonely nor I am sad.
I just feel empty...
What should I do now?
This emptiness feels so comfortable and cold.
For you that is so gentle and warm,
I am sorry for loving you.
sache
skyshader
LX - Frenzy
******

Reputation: 29
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 8.117


The Golden Lily


WWW Awards
« Reply #12 on: April 11, 2008, 03:02:32 pm »

paling suka pas adegan si sunako lempar pedang buat bunuh kecoak. keren bgt! smash
Logged

bingung
LX - Noob
*

Reputation: 0
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 61



Awards
« Reply #13 on: April 22, 2008, 07:27:06 pm »

kyouhei nyium sunako!! hihihihi...
Logged

biggrin
vgh
LX - Member
***

Reputation: 1
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 407


me encanta motoGP!


WWW Awards
« Reply #14 on: June 30, 2008, 10:39:10 pm »

Adegan paling mantep itu pas kyouhei nyium sunako setelah noi mati2an nyatuin mereka berdua!!! *dengan metode shoujo manga^^*
kalo ak waktu ada badai trus mereka bdua terjebak d ruang bwh tnh (gara2 rebutan coklat), ketika air masuk sunako terbawa arus trus di tolong n di peluk ama kyohei.
Yang ini juga gantengg...
Logged

Life is so cruel...YEAH!
fallice
LX - Babes


Reputation: 0
Offline Offline

Posts: 5


Awards
« Reply #15 on: September 05, 2008, 03:51:28 pm »

ikut nimbrung nih! kayaknya adegan di pge banyak yang mantap2 iya! aku suka ama adegan dilorong bawah tanah, adegan saat ada bibinya yang entah gimana selalu ingin membuat dan mengira kyouhei&sunako pacaran, lucu lihat mereka berempat saat nerima telepon atau surat dari bibi kayak dunia mo kiamat aja. hi..hi..
Logged
R4mEn
LX - Kidz
LX - Senior
*

Reputation: 3
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 1.324


i'm so cute


Awards
« Reply #16 on: September 25, 2008, 07:52:19 pm »

yah pasti serasa dunia kiamat, kan mereka blum berhasil jadikan sunako lady...mereka takut kalo di suruh bayar sewa full...apalagi kyouhei yg paling kere.. biggrin
Logged
endah96
LX - Noob
*

Reputation: 0
Offline Offline

Posts: 52


Determination to Forward


Awards
« Reply #17 on: October 30, 2008, 11:51:37 pm »

Adegan paling mantap? Kyohei jadi makan malam Sunako cs
heheheh sayang cuma tema foto
Logged
wizendra
LX - Babes


Reputation: -1
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 19



Awards
« Reply #18 on: December 07, 2008, 04:04:57 pm »

adegan sunako lagi nyungsep.
Logged
R4mEn
LX - Kidz
LX - Senior
*

Reputation: 3
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 1.324


i'm so cute


Awards
« Reply #19 on: December 25, 2008, 10:40:40 pm »

kyouhei naik kuda jemput sunako  laugh.
Logged
Pages: 1 [2] 3  All   Go Up
Print
Jump to: