Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length

 
Advanced search

575.326 Posts in 14.180 Topics- by 39.808 Members - Latest Member: sakuse
Pages: 1 2 [3] 4  All   Go Down
Print
Share this topic on FacebookShare this topic on GoogleShare this topic on MySpaceShare this topic on StumbleUponShare this topic on TwitterShare this topic on Yahoo
Author Topic: JADWAL RENCANA TERBIT (2011 / 12 / 21)  (Read 16082 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
phantomthief
LX - Babes


Reputation: 0
Offline Offline

Posts: 6


Awards
« Reply #30 on: December 12, 2011, 03:51:09 PM »

Wah, saya cuma mau ambil Durarara! 4 aja deh. Liburan ga dapet uang saku, cuma ngandalin tabungan yang di dompet
Logged

Hanya seorang siswa (sok) sibuk yang hobinya berimajinasi, karena berimajinasi ialah hak setiap individu.

aukillua
LX - Babes


Reputation: 0
Offline Offline

Posts: 1



Awards
« Reply #31 on: December 12, 2011, 08:23:25 PM »

ada yg tau komik Tsubasa Reservoir Chronicle itu masih on-going apa dah mandeg yak di Indo???? :/
Logged

AGS
clin4678@yahoo.com
LX - Senior
****

Reputation: 6
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 826


I eat candy but sweet :)


Awards
« Reply #32 on: December 12, 2011, 08:48:08 PM »

ada yg tau komik Tsubasa Reservoir Chronicle itu masih on-going apa dah mandeg yak di Indo???? :/

Komik itu masuk majalah Shonen Magz sih..
Mungkin tahun depan bakal terbit kok..

Kalo mau baca cepat, baca aja Shonen Magz..  Roll Eyes
Kalo menunggu 2-8 bulan n 1 tahun, baru ada Tankoubonnya.. (teringat School Rumble blom keluar tahun ini )
Logged

Open your Eyes.. I Give you

Do want to eat candy?? :)
Yenny Thie
LX - Babes


Reputation: 0
Offline Offline

Posts: 22


Awards
« Reply #33 on: December 13, 2011, 10:47:16 AM »

Ngambil School Babysitter, Shanao Genpei War, sama YONA!! YAY! ^^
Thx udah nerbitin YONA dgn cepat. Semoga Seiyuu-ka juga cepat terbit ^^

Post AutoMerge: December 13, 2011, 10:55:01 AM
ada yg tau komik Tsubasa Reservoir Chronicle itu masih on-going apa dah mandeg yak di Indo???? :/

Tsubasa Chronicle sih masih jalan terus di Shonen Magz.
Kata mandeg mgkn lebih tepat ditujukan buat NG LIFE. Padahal di Jepang udah tamat, tapi di Indo kok ga terbit-terbit -___-;; udah lebih dari setahun nih... Saya tetap menunggu.
Oya, In A Distant Time nomor terakhir juga ga terbit-terbit... Ini juga tetap kutunggu. Kalau bisa, aku mau Haruka naru Toki no Naka de 3 juga  biggrin
« Last Edit: December 13, 2011, 10:55:01 AM by Yenny Thie » Logged
camolatte
Centerspread inside the comical world
Moderator
LX - Holic
*****

Reputation: 270
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 16.727


I can be anyone, anywhere.. and I'm watching you..


WWW Awards
« Reply #34 on: December 13, 2011, 01:47:39 PM »

In a Distant Time masih ada 2 volume lagi tuh, Elex baru terbitin sampai vol 15 dan setelah itu masih ada vol 16 dan 17 yang diterbitkan di Jepang dgn jeda 1 tahun setiap volume... (vol 15 2008, vol 16 2009, vol 17 2010).
Dan 2-2nya masih menunggu kiriman materi dari Jepang, belum dikirimin juga....
« Last Edit: December 13, 2011, 02:50:48 PM by camolatte » Logged

gracia_victory
Story Hunter
LX - Senior
****

Reputation: 8
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 1.374


~My lovely petz~


WWW Awards
« Reply #35 on: December 14, 2011, 09:36:43 AM »

Ambil:
Majalah Shonen Star 22/2011
Logged

FairyLucyka
LX - Babes


Reputation: 0
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 19


I love to grab a prize.. >o<


Awards
« Reply #36 on: December 14, 2011, 11:49:46 AM »

yei!!!!
Durarara 4....\(^o^)/
Logged

I love to enjoy my life with read comics and drawing manga so much..
And Ilove to have the newest update for the comics.. :D
Eric222
LX - Noob
*

Reputation: 0
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 60



Awards
« Reply #37 on: December 14, 2011, 12:50:30 PM »

cman Durara aj  Cheesy Cheesy
Logged
SheteaNamikaze
LX - Babes


Reputation: 0
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 2



Awards
« Reply #38 on: December 14, 2011, 12:54:35 PM »

ooooh ceres 03...tumben cepet!! kudu beli!!
Logged
izaku
LX - Noob
*

Reputation: 0
Offline Offline

Posts: 53


Awards
« Reply #39 on: December 14, 2011, 02:47:28 PM »

LC: Ceres 03
Yona, The Girl Standing in the Blush of Dawn 4
Logged
Niki
LX - Junior
**

Reputation: 1
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 173


WWW Awards
« Reply #40 on: December 16, 2011, 02:39:01 PM »

 :cheesy:GET!
- LC: Ceres 03
Dan mungking Tokyo Rock Boy
Logged
choco8ars
LX - Junior
**

Reputation: 0
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 117



Awards
« Reply #41 on: December 16, 2011, 07:30:42 PM »

Cuma ambil something about you :)
Mungkin sambil liad mnc punya oneshot jg
Logged

haidar2011
LX - Babes


Reputation: 0
Offline Offline

Posts: 14


Awards
« Reply #42 on: December 17, 2011, 06:45:29 AM »

cuma ambil 1
durarara 04 (yahooo keren abisss)
Logged
Kei Kurosaki Phantomhive
LX - Babes


Reputation: 0
Offline Offline

Posts: 6


Awards
« Reply #43 on: December 18, 2011, 10:21:53 AM »

Durararara 04 (gak sabar pengen baca inlove)
Logged
camolatte
Centerspread inside the comical world
Moderator
LX - Holic
*****

Reputation: 270
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 16.727


I can be anyone, anywhere.. and I'm watching you..


WWW Awards
« Reply #44 on: December 19, 2011, 01:38:53 PM »


UPDATE STO
REPORT STO 2011 12 14

BATAL / MUNDUR STO
Kisah 1001 Malam Vol. 2 The Treasure Map of Boys
"The Arabian Night"
Vector Poster Artwork with CorelDraw+ CD (full color)
Husnuzan & Sabar Kunci
Mencetak Para Juara dalam 12 Bulan
LC: Le Scrameustache - Penyihir Ursa Mayor




Logged

Pages: 1 2 [3] 4  All   Go Up
Print
Jump to: