Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length

 
Advanced search

606.142 Posts in 16.725 Topics- by 41.608 Members - Latest Member: DanielMaigh
Pages: 1 [2] 3  All   Go Down
Print
Share this topic on FacebookShare this topic on GoogleShare this topic on TwitterShare this topic on Yahoo
Author Topic: Q & A - Game LXO Kaleidoscope Popquiz 2011 - 2012  (Read 47649 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
BEN 10
*Just read it!*
LX - Evangelis
*****

Reputation: 66
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 3.890


Always Be 10!


Awards
« Reply #10 on: January 14, 2012, 10:13:44 am »

Usul nih kalau pemenangnya tak sampai 10 maka sisa hadiahnya dibagi rata ke semua pemenang. 
« Last Edit: January 14, 2012, 10:19:07 am by BEN 10 » Logged

camolatte
Centerspread inside the comical world
EMK
LX - Holic
****

Reputation: 440
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 18.720


I can be anyone, anywhere.. and I'm watching you..


WWW Awards
« Reply #11 on: January 16, 2012, 10:38:58 am »

@Ben10
Hehehe, usul yg menarik tapi sayangnya tidak bisa ;)
Logged

Lee
LX - Member
***

Reputation: 77
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 736


Leadership is action, not position


WWW Awards
« Reply #12 on: January 16, 2012, 02:14:57 pm »

k' camo nanya... pengumuman pemenangnya kapan yah k'?
Logged

I may fall down but thatís not failure
Because I can just get up and run again
Because everything will make me stronger
camolatte
Centerspread inside the comical world
EMK
LX - Holic
****

Reputation: 440
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 18.720


I can be anyone, anywhere.. and I'm watching you..


WWW Awards
« Reply #13 on: January 16, 2012, 04:19:51 pm »

k' camo nanya... pengumuman pemenangnya kapan yah k'?
pengumumannya besok ya, maaf, belum sempat kebaca semua dan g lagi tidak enak badan...  Embarrassed
Logged

Lee
LX - Member
***

Reputation: 77
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 736


Leadership is action, not position


WWW Awards
« Reply #14 on: January 16, 2012, 05:08:26 pm »

pengumumannya besok ya, maaf, belum sempat kebaca semua dan g lagi tidak enak badan...  Embarrassed

waduh... maaf k' camo
saya nanya cuma buat jaga2 ga cek all - delete all e-mail sich :D
tapi setelah liat bocoran jawaban dari k' camo, kayanya saya gu2r... jawaban saya ada yang salah soalny >_<

anyway... thanks buat jawabannya y k'
Logged

I may fall down but thatís not failure
Because I can just get up and run again
Because everything will make me stronger
camolatte
Centerspread inside the comical world
EMK
LX - Holic
****

Reputation: 440
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 18.720


I can be anyone, anywhere.. and I'm watching you..


WWW Awards
« Reply #15 on: January 17, 2012, 03:57:33 pm »

Sudah diperiksa ya semua ^_^ pengumumannya bisa disimak di treadnya

Ada yg bener2 sayaaaaang meleset tipisss.... atau sepertinya salah memahami pertanyaan >_<
Logged

akabenko
LX - Senior
****

Reputation: 6
Offline Offline

Posts: 1.216

Otaku Master


Awards
« Reply #16 on: January 17, 2012, 04:19:39 pm »

Sudah diperiksa ya semua ^_^ pengumumannya bisa disimak di treadnya

Ada yg bener2 sayaaaaang meleset tipisss.... atau sepertinya salah memahami pertanyaan >_<

 :banana:Ya selamat buat mbak Raven yang menjawab dengan sempurna alias perfect banana
Yakin aku yakin mbak Raven bisa jawab pertanyaan dengan perfect banana

Congratulation icon14 icon14 icon14
Logged


Dengan Kekuatan Bulan Akan Menghukummu!!
BEN 10
*Just read it!*
LX - Evangelis
*****

Reputation: 66
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 3.890


Always Be 10!


Awards
« Reply #17 on: January 17, 2012, 04:59:46 pm »

Sudah diperiksa ya semua ^_^ pengumumannya bisa disimak di treadnya

Ada yg bener2 sayaaaaang meleset tipisss.... atau sepertinya salah memahami pertanyaan >_<

Berarti jawabnya mesti perfect ya argg Nah begini jadinya kalau jurinya adalah super perfeksionis (salah sedikit aja didiskualifikasi) biggrin Anyway, thx for the game clap
Logged

raven
(r)avengers
LX - Kidz
LX - Frenzy
*

Reputation: 119
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 7.477



WWW Awards
« Reply #18 on: January 17, 2012, 05:17:27 pm »

@akabenko: terima kasih :)

Jurinya libra, jadi maklum biggrin
Logged

Lee
LX - Member
***

Reputation: 77
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 736


Leadership is action, not position


WWW Awards
« Reply #19 on: January 17, 2012, 05:57:06 pm »

selamat yah k' raven ^___^
*taon depan nyoba lagi aaaah kalo ada :D*
Logged

I may fall down but thatís not failure
Because I can just get up and run again
Because everything will make me stronger
Pages: 1 [2] 3  All   Go Up
Print
Jump to: