Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length

 
Advanced search

606.123 Posts in 16.724 Topics- by 41.575 Members - Latest Member: Burtonhow
Pages: 1 ... 26 27 28 29 30 31 32 [33] 34 35 36 37 38 39 40 ... 126   Go Down
Print
Share this topic on FacebookShare this topic on GoogleShare this topic on TwitterShare this topic on Yahoo
Author Topic: PAPR: Coffee Break  (Read 209443 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
raven
(r)avengers
Moderator
LX - Frenzy
*****

Reputation: 119
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 7.477



WWW Awards
« on: March 21, 2012, 12:01:57 pm »

di sini kalian bebas ngobrol mengenai PAPR .. .. tentunya peraturan umum forum tetap berlaku  
« Last Edit: April 17, 2013, 03:17:19 pm by raven » Logged

 
Lee
LX - Member
***

Reputation: 77
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 736


Leadership is action, not position


WWW Awards
« Reply #321 on: September 27, 2013, 12:57:16 pm »

yang reviewnya nyontek mang*update*, mau coba lagi? Roll Eyes

waaaaaaaaaaaaaaaaaaah... Mba Raven baik sekali, masih mau kasih kesempatan kedua
ga langsung didiskualifikasi   
Logged

I may fall down but thatís not failure
Because I can just get up and run again
Because everything will make me stronger
raven
(r)avengers
Moderator
LX - Frenzy
*****

Reputation: 119
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 7.477



WWW Awards
« Reply #322 on: September 27, 2013, 03:20:53 pm »

@hazuno, 4lka: ada deh biggrin

waaaaaaaaaaaaaaaaaaah... Mba Raven baik sekali, masih mau kasih kesempatan kedua
ga langsung didiskualifikasi   
yang penting dicatet dulu Tongue
Logged

regarman
LX - Babes


Reputation: 0
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 17


justice won't lose


Awards
« Reply #323 on: October 04, 2013, 09:18:01 pm »

mbak Raven, kok nama saya tidak dimasukkan kedalam voting PAPR Letter Bee, ya ???  no
Logged

ď   Old Man...! All you guys...! And...Luffy...Even though I've been good for nothing for my whole life...Even though I carry the blood of a demon within me...You guys still loved me...Thank you so much...!!!   Ē
raven
(r)avengers
Moderator
LX - Frenzy
*****

Reputation: 119
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 7.477



WWW Awards
« Reply #324 on: October 05, 2013, 12:13:41 am »

mbak Raven, kok nama saya tidak dimasukkan kedalam voting PAPR Letter Bee, ya ???  no
Karena terlalu mirip review letter bee di situs luar?
Logged

deadabu
Titangers
LX - Senior
****

Reputation: 24
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 1.237

Everything is OK


Awards
« Reply #325 on: October 08, 2013, 10:20:25 am »

Mbak raven kok yg post review yang novel kayak yg satu ini kok sepi yah. Pada kebanyakan mau review komik daripada novel yah
Logged

Tak ada cerita yang selalu berakhir bahagia
raven
(r)avengers
Moderator
LX - Frenzy
*****

Reputation: 119
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 7.477



WWW Awards
« Reply #326 on: October 09, 2013, 10:43:30 am »

Mbak raven kok yg post review yang novel kayak yg satu ini kok sepi yah. Pada kebanyakan mau review komik daripada novel yah
Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes
Logged

FioVal
LX - Noob
*

Reputation: 0
Offline Offline

Posts: 42


Awards
« Reply #327 on: October 10, 2013, 09:36:19 am »

Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes
Ahaha, emang biasanya novel lebih dikit yg ngereview :) Aku pass dulu si Immortal, ga sempat bacanya :(
Logged
deadabu
Titangers
LX - Senior
****

Reputation: 24
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 1.237

Everything is OK


Awards
« Reply #328 on: October 11, 2013, 06:47:18 am »

untuk Letter Bee gak diumumin pemenangnya siapa?
Logged

Tak ada cerita yang selalu berakhir bahagia
raven
(r)avengers
Moderator
LX - Frenzy
*****

Reputation: 119
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 7.477



WWW Awards
« Reply #329 on: October 11, 2013, 08:43:28 am »

untuk Letter Bee gak diumumin pemenangnya siapa?
nggak, tahun depan baru diumumin






iya, nanti juga diumumin kok, tunggu aja :|
Logged

Lee
LX - Member
***

Reputation: 77
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 736


Leadership is action, not position


WWW Awards
« Reply #330 on: October 11, 2013, 05:35:18 pm »

nggak, tahun depan baru diumumin
hahahahahaha  laugh
mbok yang sabar dikit, mas dea ^___^
Logged

I may fall down but thatís not failure
Because I can just get up and run again
Because everything will make me stronger
Pages: 1 ... 26 27 28 29 30 31 32 [33] 34 35 36 37 38 39 40 ... 126   Go Up
Print
Jump to: