Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length

 
Advanced search

607.375 Posts in 16.874 Topics- by 44.518 Members - Latest Member: Marcoacelt
Elex Online ForumBuku, Software, & MajalahBooks Review (Moderators: BY Eko Sulistiono, smartie, camolatte)Black Dagger Brotherhood Series by J.R. Ward
Poll
Question:
Who's your fave couple in this series? (ignore poll di atas, error, difix besok)
Wrath -  Beth
Rhage - Mary   
Zsadist - Bella   
Butch - Marissa   
Vishous - Jane   
Phury - Cormia   
Rehvenge - Ehlena   
John M - Xhex   
Qhuinn- Blaylock   
Vishous - Butch   

Pages: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 ... 11  All   Go Down
Print
Share this topic on FacebookShare this topic on GoogleShare this topic on TwitterShare this topic on Yahoo
Author Topic: Black Dagger Brotherhood Series by J.R. Ward  (Read 30142 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
kenaRi
sweets addict
LX - Kidz
LX - Evangelis
*

Reputation: 33
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 3.023

watching you... from a distance


WWW Awards
« Reply #10 on: May 27, 2012, 02:00:57 pm »

wkwkwk gw sukses loh ngracunin 3 temen gw buat baca seri ini, dan novel gw sekarang lagi di gilir Grin
Logged

"Ari, Ari, Ari. You're fighting this war in the worst possible way"
"I don't know how to fight it"
"You should ask for help", he said
"I don't know how to do that either"

Aristotle and Dante Discover the Secrets of the Universe
flutterby
LX - Kidz
LX - Frenzy
*

Reputation: 30
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 5.187

Daniel Potter


Awards
« Reply #11 on: May 27, 2012, 02:50:20 pm »

Ternyata dagangan kompor ane laris manis laugh

Kembali ke cerita, yang istrinya mati itu belum muncul juga ya mas Kenny? Tohrment klo gak salah ya mikir
Logged
kenaRi
sweets addict
LX - Kidz
LX - Evangelis
*

Reputation: 33
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 3.023

watching you... from a distance


WWW Awards
« Reply #12 on: May 28, 2012, 08:21:27 am »

Kembali ke cerita, yang istrinya mati itu belum muncul juga ya mas Kenny? Tohrment klo gak salah ya mikir
belum mba, kabarnya sih bakal balik dibuku 9 dan jadi inti cerita di buku 10 dunno

eniweiiii, kemaren sy dah nyelesein buku 5 nya, reviewnya ada di sini

gw ngerasa buku 6 bakal boring, secara Phury itu karakter yg membosankan, tapi gw penasaran ama ceritanya John dan kawan2 yang udah melewati masa transisi
Logged

"Ari, Ari, Ari. You're fighting this war in the worst possible way"
"I don't know how to fight it"
"You should ask for help", he said
"I don't know how to do that either"

Aristotle and Dante Discover the Secrets of the Universe
flutterby
LX - Kidz
LX - Frenzy
*

Reputation: 30
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 5.187

Daniel Potter


Awards
« Reply #13 on: May 28, 2012, 06:34:12 pm »

Kesan membosankan Phury dah nampak di buku 3, ini pendapat saya. Phury ini masih terikat dengan kesalahannya yang tidak dia perbuat terhadap Zsadist
Logged
kenaRi
sweets addict
LX - Kidz
LX - Evangelis
*

Reputation: 33
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 3.023

watching you... from a distance


WWW Awards
« Reply #14 on: May 29, 2012, 08:14:33 am »

Kesan membosankan Phury dah nampak di buku 3, ini pendapat saya. Phury ini masih terikat dengan kesalahannya yang tidak dia perbuat terhadap Zsadist
udah gitu dia kesannya lemah, dikit-dikit lari ke "red smoke", bahkan dia hampir2 terjerumus ke neraka heroin kalo tidak ada John  Roll Eyes
Logged

"Ari, Ari, Ari. You're fighting this war in the worst possible way"
"I don't know how to fight it"
"You should ask for help", he said
"I don't know how to do that either"

Aristotle and Dante Discover the Secrets of the Universe
flutterby
LX - Kidz
LX - Frenzy
*

Reputation: 30
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 5.187

Daniel Potter


Awards
« Reply #15 on: May 29, 2012, 09:05:09 am »

Gak pas dengan gelar yang didapatnya. Kira-kira shellan nya bakal kayak gimana ya?
Logged
kenaRi
sweets addict
LX - Kidz
LX - Evangelis
*

Reputation: 33
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 3.023

watching you... from a distance


WWW Awards
« Reply #16 on: May 29, 2012, 09:20:47 am »

Gak pas dengan gelar yang didapatnya. Kira-kira shellan nya bakal kayak gimana ya?
haha
(click to show/hide)
Grin
Logged

"Ari, Ari, Ari. You're fighting this war in the worst possible way"
"I don't know how to fight it"
"You should ask for help", he said
"I don't know how to do that either"

Aristotle and Dante Discover the Secrets of the Universe
flutterby
LX - Kidz
LX - Frenzy
*

Reputation: 30
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 5.187

Daniel Potter


Awards
« Reply #17 on: May 29, 2012, 11:15:22 am »

Ternyata vampire yang baru bertemu dengan peradaban lucu juga ya biggrin
Jadi ingat Zsadist yang lugu
Logged
kenaRi
sweets addict
LX - Kidz
LX - Evangelis
*

Reputation: 33
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 3.023

watching you... from a distance


WWW Awards
« Reply #18 on: May 30, 2012, 03:58:53 pm »

Ternyata vampire yang baru bertemu dengan peradaban lucu juga ya biggrin
Jadi ingat Zsadist yang lugu
selain Z terus si C, Marissa juga sama lugu nya tuh, inget dulu waktu ama B *sensor*
heran nih para vampire cewe gak gaul pisan, padahal para vampire cowo nya tipe2 cowo metropolis wkwkwk
Logged

"Ari, Ari, Ari. You're fighting this war in the worst possible way"
"I don't know how to fight it"
"You should ask for help", he said
"I don't know how to do that either"

Aristotle and Dante Discover the Secrets of the Universe
Cippy
Timbuners | register 2323
LX - Kidz
LX - Frenzy
*

Reputation: 69
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 5.270


Cerahkan dunia


Awards
« Reply #19 on: May 31, 2012, 08:01:01 pm »

selain Z terus si C, Marissa juga sama lugu nya tuh, inget dulu waktu ama B *sensor*
heran nih para vampire cewe gak gaul pisan, padahal para vampire cowo nya tipe2 cowo metropolis wkwkwk

ini kan lg yg di buku pertama.
pas dia ketemu sm bryan itukan..

Mas Kenny,
tetangga gw yg km kasih itu menyerah di hal.30
dia shock bgt liat halamannya biggrin

kalian udah pd jauh ya..bc bukunya.
gw baru msk buku 2 awal
msh kisaran bella.

Darius itu berinkarnasi jd John kan?


Logged

Pages: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 ... 11  All   Go Up
Print
Jump to: