Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length

 
Advanced search

603.750 Posts in 16.472 Topics- by 39.073 Members - Latest Member: LarryChoip
Pages: 1 ... 19 20 21 22 23 24 25 [26] 27 28 29 30 31  All   Go Down
Print
Share this topic on FacebookShare this topic on GoogleShare this topic on TwitterShare this topic on Yahoo
Author Topic: Look Up!  (Read 63550 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
vaNdiaz
i love dota
LX - Member
***

Reputation: 1
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 595


Be Stronger.....


Awards
« Reply #150 on: September 02, 2008, 03:45:22 am »

masa sihhh, perasaan kmu aja kale, udah ditambah kok jadi 2 chapter ^^
Logged

comic is my life     

jesi013
LX - Member
***

Reputation: -4
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 292


Pain Yahiko


Awards
« Reply #151 on: November 14, 2008, 05:02:58 pm »

udh kok
Logged
Me-Ow
Lonely in the crowds
LX - Kidz
LX - Frenzy
*

Reputation: 30
Offline Offline

Posts: 8.946


My Smart Devil


WWW Awards
« Reply #152 on: November 14, 2008, 11:43:39 pm »

look up ma kurozakuro dah ditambah chapternya setelah midori,s days tamat. begitulah keputusan penerbit tidak di tambah komik baru tapi di perbanyak chapter ^^

FINALLY!
Glad to hear that, thank you very much, Star Red.
Coz I was starting to think that we're just screaming help and you abandon us Roll Eyes

Akhirnya Look Up mendapat porsi yg sedikit lebih layak.
Hmm, kayaknya papanya si tokoh utama itu memang punya bakat tenis ya dulu?
Soalnya si penjual raketnya langsung heboh gitu pas dia dateng.
Logged

Sometimes I wish someone out there will find me. 'Till then I walk alone.
Walking alone in http://mayzeyez.wordpress.com
Care to join me? ^_^
Bepi
LX - Member
***

Reputation: -3
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 302



Awards
« Reply #153 on: November 16, 2008, 12:02:08 am »

look up ma kurozakuro dah ditambah chapternya setelah midori,s days tamat. begitulah keputusan penerbit tidak di tambah komik baru tapi di perbanyak chapter ^^

clap

Bagus la, soalnya rada bt juga ni ama Look-Up, kayaknya enak banget menang mulu cuma karena semangat la apa la...
Logged

THE FEAR OF BLOOD TENDS TO CREATE FEAR FOR THE FLESH
Me-Ow
Lonely in the crowds
LX - Kidz
LX - Frenzy
*

Reputation: 30
Offline Offline

Posts: 8.946


My Smart Devil


WWW Awards
« Reply #154 on: November 16, 2008, 03:47:01 pm »

Hmm, kl aku malah seneng sama Look Up krn udah pasti dia menang Grin

me-ow mau ngajar bhs.inggris ya ^^

Hehehe, emang sengaja ditujukan buat yg ngerti doank kok devil
Logged

Sometimes I wish someone out there will find me. 'Till then I walk alone.
Walking alone in http://mayzeyez.wordpress.com
Care to join me? ^_^
jesi013
LX - Member
***

Reputation: -4
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 292


Pain Yahiko


Awards
« Reply #155 on: November 16, 2008, 07:36:12 pm »

Hmm, kl aku malah seneng sama Look Up krn udah pasti dia menang Grin

Hehehe, emang sengaja ditujukan buat yg ngerti doank kok devil
wah...aku ngerti kok  Grin
Logged
Pages: 1 ... 19 20 21 22 23 24 25 [26] 27 28 29 30 31  All   Go Up
Print
Jump to: