Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length

 
Advanced search

607.375 Posts in 16.874 Topics- by 44.492 Members - Latest Member: tjengkeh
Pages: 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19  All   Go Down
Print
Share this topic on FacebookShare this topic on GoogleShare this topic on TwitterShare this topic on Yahoo
Author Topic: Look Up!  (Read 68737 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Jyfer
LX - Kidz
LX - Senior
*

Reputation: 3
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 1.358



Awards
« Reply #100 on: April 12, 2008, 08:42:45 pm »

yah sabar aja, kita baca shonen star kan sekalian buat melatih kesabaran tuh hehehe...^^
Logged

Maybe I am not be there when you want me
But I always be there when you need me
P.Crayon
AWARD MISTERIUS
LX - Senior
*

Reputation: 38
Offline Offline

Posts: 1.569


Awards
« Reply #101 on: April 12, 2008, 09:01:46 pm »

Itu 78 ch berapa vol, Crayon?
Buset, 5 thn Shocked
Udah keburu lumutan n berakar deh Roll Eyes


8 volume..  biggrin
Logged
Jyfer
LX - Kidz
LX - Senior
*

Reputation: 3
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 1.358



Awards
« Reply #102 on: April 12, 2008, 09:06:39 pm »

8 vol klo dimasukin ke shonen star butuh berapa volume ya?? Hehehe...^^
Logged

Maybe I am not be there when you want me
But I always be there when you need me
Me-Ow
Lonely in the crowds
LX - Kidz
LX - Frenzy
*

Reputation: 30
Offline Offline

Posts: 8.946


My Smart Devil


WWW Awards
« Reply #103 on: April 12, 2008, 09:22:49 pm »

Krn 8 vol = 78 ch n di Sho Star 1 vol = 1 ch, artinya ada 78 vol Sho Star.
Argh....
78 vol kan berarti 6.5 thn argg
Logged

Sometimes I wish someone out there will find me. 'Till then I walk alone.
Walking alone in http://mayzeyez.wordpress.com
Care to join me? ^_^
koyuki
LX - Member
***

Reputation: -3
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 670



Awards
« Reply #104 on: April 13, 2008, 05:31:50 am »

Krn 8 vol = 78 ch n di Sho Star 1 vol = 1 ch, artinya ada 78 vol Sho Star.
Argh....
78 vol kan berarti 6.5 thn argg
weitz, bisa keburu tuir dulu ne yupz..nunggu mpe 6,5taon..kenapa ga buat versi komik satuannya aja yah look up dari awal kan jadi ga kelamaan?
Logged
Jyfer
LX - Kidz
LX - Senior
*

Reputation: 3
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 1.358



Awards
« Reply #105 on: April 13, 2008, 06:10:52 pm »

berarti 6 tahun an lagi ya baru tamat...sabar...sabar hehehe...^^

Klo sekarang dibuat tankoubonnya mah percuma soalnya ntar terbitnya juga lama soalnya kan nungguin yg di shonen star juga tuh!!
Logged

Maybe I am not be there when you want me
But I always be there when you need me
koyuki
LX - Member
***

Reputation: -3
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 670



Awards
« Reply #106 on: April 13, 2008, 07:47:13 pm »

berarti 6 tahun an lagi ya baru tamat...sabar...sabar hehehe...^^

Klo sekarang dibuat tankoubonnya mah percuma soalnya ntar terbitnya juga lama soalnya kan nungguin yg di shonen star juga tuh!!
iya seh, ya jadi cuma bisa berharap klo chapter berikutnya halamannya banyak..
Logged
Jyfer
LX - Kidz
LX - Senior
*

Reputation: 3
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 1.358



Awards
« Reply #107 on: April 13, 2008, 08:39:49 pm »

yup bener banget, semoga diperbanyak chapternya
Logged

Maybe I am not be there when you want me
But I always be there when you need me
yuuriSHIBUYA
LX - Noob
*

Reputation: 0
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 59



Awards
« Reply #108 on: April 14, 2008, 06:30:54 pm »

btw , klo chapternya sebanyak itu ,
kira-kira bakal kayak Conan ga ya ?
Tankonya kluar klo udah 4kali di shonen star ..
Logged
koyuki
LX - Member
***

Reputation: -3
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 670



Awards
« Reply #109 on: April 14, 2008, 08:58:21 pm »

yee..shostar dah mo terbit kurang lebih seminggu lagi..moga aja banyak halamannya yupz
Logged
Pages: 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19  All   Go Up
Print
Jump to: