Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length

 
Advanced search

607.342 Posts in 16.864 Topics- by 44.404 Members - Latest Member: rocatara1986
Elex Online ForumDiskusi UmumLXO MarketplaceWant to BUY (Moderators: light ^^, smartie)Dicari Nodame Cantabile vol. 8! [FINISHED]
Pages: [1]   Go Down
Print
Share this topic on FacebookShare this topic on GoogleShare this topic on TwitterShare this topic on Yahoo
Author Topic: Dicari Nodame Cantabile vol. 8! [FINISHED]  (Read 1321 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
lileychristie
I want a BJD
LX - Senior
****

Reputation: 4
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 1.034

Dying for stories.


WWW Awards
« on: March 17, 2013, 08:04:02 pm »

Halo, gw masih desperate banget nyari Nodame Cantabile jilid 8 nih.
Berhubung thread WTB gw yang dulu udah dilock, jadi bikin thread baru mestinya gapapa kan yak?

Serius, gw butuh Nodame Cantabile volume 8 ini banget banget banget.
Gw berani beli mahal, kasitau gw aja maunya berapa hehe.

Klo ada yg minat boleh email gw di --- atau PM gw di sini.

Thank you~
« Last Edit: January 06, 2014, 08:00:03 pm by lileychristie » Logged

lileychristie
I want a BJD
LX - Senior
****

Reputation: 4
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 1.034

Dying for stories.


WWW Awards
« Reply #1 on: January 06, 2014, 08:00:12 pm »

Akhirnya dapat juga, jadi thread ini silahkan dilock / dihapus ^^
Logged

Pages: [1]   Go Up
Print
Jump to: