Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length

 
Advanced search

607.337 Posts in 16.864 Topics- by 44.385 Members - Latest Member: nonschiruxdio1989
Pages: 1 2 3 4 [5]  All   Go Down
Print
Share this topic on FacebookShare this topic on GoogleShare this topic on TwitterShare this topic on Yahoo
Author Topic: AKU - Yamamoto Yasuhito  (Read 24603 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
pb_2
LX - Babes


Reputation: 0
Offline Offline

Posts: 1


Awards
« Reply #40 on: November 14, 2008, 02:55:29 pm »

great..!!
Logged
vinsen86
LX - Noob
*

Reputation: 0
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 31


Awards
« Reply #41 on: December 04, 2009, 06:38:51 am »

ngmng2 aku tuh tamat sampai jilid brp ya?
Logged
P.Crayon
AWARD MISTERIUS
LX - Senior
*

Reputation: 38
Offline Offline

Posts: 1.569


Awards
« Reply #42 on: December 04, 2009, 07:09:05 am »

ngmng2 aku tuh tamat sampai jilid brp ya?


Udah diterbitkan sampai tamat di jilid 13..  Roll Eyes
Logged
vinsen86
LX - Noob
*

Reputation: 0
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 31


Awards
« Reply #43 on: December 04, 2009, 07:26:42 am »

uda 13 ya...wew blum beli yg ke 13 nya...thx ya ^^
Logged
-555-
Guest
« Reply #44 on: July 26, 2011, 06:37:04 pm »

baru baca volume 1 dan 2... (dulu pernah beli tapi ternyata ketilep, jadi baru kebuka sekarang)
impresi dari volume 1 dan 2 lumayan bagus...

cerita : menarik... suka agak bosen kalau ceritanya muter2 di bidang tertentu (tinju doang), kalo pake school-life & romance jadi top  icon14
gambar : cukup lah... 6/10

masalahnya sekarang harus nyari volume sisanya dimana nih?  bash telat banget bacanya...
waktunya berburu...
Logged
Pages: 1 2 3 4 [5]  All   Go Up
Print
Jump to: