Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length

 
Advanced search

606.168 Posts in 16.726 Topics- by 41.651 Members - Latest Member: akeonah
Pages: 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18  All   Go Down
Print
Share this topic on FacebookShare this topic on GoogleShare this topic on TwitterShare this topic on Yahoo
Author Topic: D-LIVE!!  (Read 62057 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
g4ronk
lurker
LX - Kidz
LX - Frenzy
*

Reputation: 87
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 8.429

nekko


WWW Awards
« Reply #90 on: October 21, 2006, 06:58:38 am »

padahal kalo satoru jadi maen film dia sama akya jackie chan gak perlu stunt man Grin
Logged

The devil who you canít win against no matter what you do is cunning and has the face of a goddess (◎_◎;)
Jyfer
LX - Kidz
LX - Senior
*

Reputation: 3
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 1.358



Awards
« Reply #91 on: October 21, 2006, 07:06:53 am »

jackie chan juga ga pake stunt man kan!!
Logged

Maybe I am not be there when you want me
But I always be there when you need me
g4ronk
lurker
LX - Kidz
LX - Frenzy
*

Reputation: 87
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 8.429

nekko


WWW Awards
« Reply #92 on: October 21, 2006, 08:51:45 am »

makanya gw bilang sama gimana sih...
Logged

The devil who you canít win against no matter what you do is cunning and has the face of a goddess (◎_◎;)
Jia Yuan
史上最強のひよこ
LX - Kidz
LX - Frenzy
*

Reputation: 18
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 10.466


素敵な笑顔。。。かな?


Awards
« Reply #93 on: October 21, 2006, 05:40:20 pm »

Satoru kelewat bodoh sih. Dia kira juga 10000 yen itu bayaran rata2 untuk pegawai ASE^^'
Lagian impiannya itu kecil banget (cuma ingin makan makanan mahal sekali-kali ataupun membayar ramen dengan uang 10000 yen, kasiah T_T).
Logged


何するつもり?マジ告?だめだめ 駄目なんだもんっ
抜け駆け禁止 でもね 大丈夫なんだ
君の笑顔でご飯三杯!
&
g4ronk
lurker
LX - Kidz
LX - Frenzy
*

Reputation: 87
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 8.429

nekko


WWW Awards
« Reply #94 on: October 21, 2006, 09:04:18 pm »

tahunya 10000 itu cuman ongkos transport ck ck ck
Logged

The devil who you canít win against no matter what you do is cunning and has the face of a goddess (◎_◎;)
Jyfer
LX - Kidz
LX - Senior
*

Reputation: 3
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 1.358



Awards
« Reply #95 on: October 22, 2006, 12:36:39 pm »

10rb buat transport mah kalo di jakarta tuh!! ^^
Logged

Maybe I am not be there when you want me
But I always be there when you need me
Jia Yuan
史上最強のひよこ
LX - Kidz
LX - Frenzy
*

Reputation: 18
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 10.466


素敵な笑顔。。。かな?


Awards
« Reply #96 on: October 22, 2006, 12:53:13 pm »

Itu yen lo, bukan rupiah. 100 yen sana uda bisa beli roti.
Logged


何するつもり?マジ告?だめだめ 駄目なんだもんっ
抜け駆け禁止 でもね 大丈夫なんだ
君の笑顔でご飯三杯!
&
tikyut
VIP Members
LX - Frenzy
******

Reputation: 30
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 12.968


Awards
« Reply #97 on: October 23, 2006, 12:50:27 am »

gwdapet report dr sumber yang terpercaya kalo mau makan enak disana minimal abis 5300 yen... ya wajar aja kalo si satoru bersyukur amat ama gajinya yang segitu... wajar kan...

Roti paling murah dah ga dapet 100 yen.. sekarang dah 300 yen... di mini market.. Uum... *lupa namanya*

ramen paling murah 600 yen... gantungan kunci 350 yen... jimat di kuil asakusa (kalo ga salah nama) harganya 350-700 yen, tergantung jimat apan...

gitu lhoo...

*kayak orang dagang aja gw...*
Logged
g4ronk
lurker
LX - Kidz
LX - Frenzy
*

Reputation: 87
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 8.429

nekko


WWW Awards
« Reply #98 on: October 23, 2006, 04:42:27 am »

err... bantal school rumble itu juga 30.000 Yen kalo gak salah
kalo gw jadi satoru juga ud dapet gw yakh
Logged

The devil who you canít win against no matter what you do is cunning and has the face of a goddess (◎_◎;)
Jia Yuan
史上最強のひよこ
LX - Kidz
LX - Frenzy
*

Reputation: 18
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 10.466


素敵な笑顔。。。かな?


Awards
« Reply #99 on: October 23, 2006, 12:50:59 pm »

Aku ga akan keluarin uang yang bahkan lebih dari cukup untuk beli PS2 di Jepang sana buat beli sebuah bantal meski itu karakter anime fave-ku^^'
@tikyut:Oh, uda naik harganya rupanya.
Logged


何するつもり?マジ告?だめだめ 駄目なんだもんっ
抜け駆け禁止 でもね 大丈夫なんだ
君の笑顔でご飯三杯!
&
Pages: 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18  All   Go Up
Print
Jump to: