Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length

 
Advanced search

606.236 Posts in 16.736 Topics- by 41.707 Members - Latest Member: Srpzxga
Pages: [1]   Go Down
Print
Share this topic on FacebookShare this topic on GoogleShare this topic on TwitterShare this topic on Yahoo
Author Topic: The Maze Runner Series - James Dashner  (Read 2975 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
kenaRi
sweets addict
LX - Kidz
LX - Evangelis
*

Reputation: 33
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 3.023

watching you... from a distance


WWW Awards
« on: October 06, 2014, 05:11:17 pm »

Ada yang baca TMR series ini gak?  Grin

Buku 1

(click to show/hide)

Buku 2

(click to show/hide)

Buku 3

(click to show/hide)

Gara-gara nonton filmnya, sy jadi penasaran baca bukunya dan akhirnya berhasil menyelesaikan trilogi ini.
Menurut saya sih bagusan filmnya Grin
tapi saya gak nyesel kok baca bukunya, kan jadi lebih deket ama karakter-karakternya (minhoooo... inlove )
dan kabar terbaru, prekuel yg bercerita karakter2 di TMR ini before the maze akan juga diluncurkan, tapiiiiiii...tunggu tahun 2016 

nah kalian yang udah baca/nonton TMR ini, ayo share kesan2 kalian disini  Wink
Logged

"Ari, Ari, Ari. You're fighting this war in the worst possible way"
"I don't know how to fight it"
"You should ask for help", he said
"I don't know how to do that either"

Aristotle and Dante Discover the Secrets of the Universe
kokuo sama
LX - Senior
****

Reputation: 35
Offline Offline

Posts: 821


araa !!! destroy de' world


WWW Awards
« Reply #1 on: October 06, 2014, 07:06:35 pm »

sama kak ken (eh), aq suka film-nya jd pengen koleksi bukunya (keingat THG, gegara film-nya jd malah ngoleksi bukunya).
(click to show/hide)
Logged

Kuylah Baca Ceritaku #NDsWattpad #NDsStory >,<
https://www.wattpad.com/user/Endy_UKilled

Image Hosting bermasalah, menyebabkan gambar jadi tak kasat mata

Mau baca Ripiu Abal-abal? Cek #NDsReview #NDsCollectionn di IG aku~
https://www.instagram.com/Endy_UKilled/

Difollow yak //plak
kenaRi
sweets addict
LX - Kidz
LX - Evangelis
*

Reputation: 33
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 3.023

watching you... from a distance


WWW Awards
« Reply #2 on: October 07, 2014, 09:22:20 am »

@kokuo
lol kalo nama "thomas" ingetnya jadi ke "thomas and friends" yah Grin
dulu sebelum filmnya keluar, banyak tuh obralannya beredar di berbagai toko buku G
sekarang menghilang
Logged

"Ari, Ari, Ari. You're fighting this war in the worst possible way"
"I don't know how to fight it"
"You should ask for help", he said
"I don't know how to do that either"

Aristotle and Dante Discover the Secrets of the Universe
adnanmarzuki
LX - Babes


Reputation: 0
Offline Offline

Posts: 5



Awards
« Reply #3 on: October 10, 2014, 10:51:04 am »

owhh ini ada bukunya toh, besok rencana mau nonton filmnya nih
Logged

My name Adnan
xxxgdrgn23
LX - Junior
**

Reputation: 7
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 140

I'm an Extrovert reader,and also an Altruists reader....music is just something i need to make my life complete,,,and watch some movies can be MORE BETTER :cheesy:


Awards
« Reply #4 on: November 10, 2014, 09:47:47 pm »

aku blum nntn dan baca bukunya...ap yg hrus z utamakan???msih bingung aku...hahaha
Logged

passion for knowledge ;)

Add me as a friend or follow my reviews here :

https://www.goodreads.com/user/show/35494868-christopher-massikki

kenaRi
sweets addict
LX - Kidz
LX - Evangelis
*

Reputation: 33
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 3.023

watching you... from a distance


WWW Awards
« Reply #5 on: November 11, 2014, 10:29:32 am »

membaca atau menonton filmnya memberikan experience yang berbeda, so experience both :)
kalo sy sih, nonton dulu baru baca bukunya
sering liat bukunya, tp waktu itu mikir "ah just another dystopia book"
waktu nonton pun, karena gak sengaja, iseng aja ke bioskop liat film yg lagi maen apa :grin
tapi kalo suruh milih, mending nonton filmnya dulu aja Grin
Logged

"Ari, Ari, Ari. You're fighting this war in the worst possible way"
"I don't know how to fight it"
"You should ask for help", he said
"I don't know how to do that either"

Aristotle and Dante Discover the Secrets of the Universe
xxxgdrgn23
LX - Junior
**

Reputation: 7
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 140

I'm an Extrovert reader,and also an Altruists reader....music is just something i need to make my life complete,,,and watch some movies can be MORE BETTER :cheesy:


Awards
« Reply #6 on: November 11, 2014, 12:55:20 pm »

OK mkasih atas saran nya :) mngkin lbih bgus mmg klu d nntn dlu...hehe

Post AutoMerge: November 11, 2014, 12:56:35 pm
« Last Edit: November 11, 2014, 12:56:35 pm by xxxgdrgn23 » Logged

passion for knowledge ;)

Add me as a friend or follow my reviews here :

https://www.goodreads.com/user/show/35494868-christopher-massikki

Pages: [1]   Go Up
Print
Jump to: