Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length

 
Advanced search

606.159 Posts in 16.726 Topics- by 41.615 Members - Latest Member: Richardbleax
Pages: [1]   Go Down
Print
Share this topic on FacebookShare this topic on GoogleShare this topic on TwitterShare this topic on Yahoo
Author Topic: Lockwood & Co. #1 by Jonathan Stroud  (Read 2239 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
xxxgdrgn23
LX - Junior
**

Reputation: 7
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 140

I'm an Extrovert reader,and also an Altruists reader....music is just something i need to make my life complete,,,and watch some movies can be MORE BETTER :cheesy:


Awards
« on: December 20, 2014, 12:30:47 am »

ini review yg ke-5 smnjak aku gabung d forum elex,tp semua buku yg aku review adlah buku dr penerbit lain....I'm so sorry Elex Cheesy


(click to show/hide)

*terbit Januari 2014
*tebal 424 halaman

Post AutoMerge: December 20, 2014, 02:05:36 am
so,this is my review ↓↓↓

(click to show/hide)




HOPE YOU ENJOY IT GUYS :) Klu ad kslhan mnulis mhon d maklumi,klu ad d antara klian yg udah baca bukunya jg slahkan brbagi sm aku yaaaah...
« Last Edit: December 20, 2014, 02:05:37 am by xxxgdrgn23 » Logged

passion for knowledge ;)

Add me as a friend or follow my reviews here :

https://www.goodreads.com/user/show/35494868-christopher-massikki

xxxgdrgn23
LX - Junior
**

Reputation: 7
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 140

I'm an Extrovert reader,and also an Altruists reader....music is just something i need to make my life complete,,,and watch some movies can be MORE BETTER :cheesy:


Awards
« Reply #1 on: January 01, 2015, 02:32:51 pm »

lihaaaat!!!!!OMG....I can't wait pengen tau klanjutannya :D



cover nya kyaknya sdikit berbeda dgn the screaming staircase dan aku lbih suka cover yg ini,tp aku gak mau yg d tngah itu cman putih gitu klu bs d bkin kayak the screaming staircase lbih bagus
Logged

passion for knowledge ;)

Add me as a friend or follow my reviews here :

https://www.goodreads.com/user/show/35494868-christopher-massikki

Cippy
Timbuners | register 2323
LX - Kidz
LX - Frenzy
*

Reputation: 69
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 5.267


Cerahkan dunia


Awards
« Reply #2 on: February 24, 2017, 05:18:46 pm »

aku msh blm bc novel ini..
yg udh pd bc nvl ini. kasih rekomendasi bagus utk nvl ini.
dah msk buku ketiga Roll Eyes
Logged

Ever
LX - Member
***

Reputation: 96
Offline Offline

Posts: 654



Awards
« Reply #3 on: February 24, 2017, 08:32:39 pm »

Belum pernah baca yang ini, tapi saya sudah baca Bartimaeus Trilogy & Ring of Solomon dari pengarang yang sama. Gaya penulisan Jonathan Stroud memang sangat oke  thumb up
Logged
Cippy
Timbuners | register 2323
LX - Kidz
LX - Frenzy
*

Reputation: 69
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 5.267


Cerahkan dunia


Awards
« Reply #4 on: October 30, 2017, 04:17:46 pm »

ini review yg ke-5 smnjak aku gabung d forum elex,tp semua buku yg aku review adlah buku dr penerbit lain....I'm so sorry Elex Cheesy


(click to show/hide)

*terbit Januari 2014
*tebal 424 halaman

Post AutoMerge: December 20, 2014, 02:05:36 am
so,this is my review ↓↓↓

(click to show/hide)




HOPE YOU ENJOY IT GUYS :) Klu ad kslhan mnulis mhon d maklumi,klu ad d antara klian yg udah baca bukunya jg slahkan brbagi sm aku yaaaah...
ini ganti jdl treadnya dong :
Lockwood & Co Series

mau terbit sampai 5 series.
Logged

Pages: [1]   Go Up
Print
Jump to: