Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length

 
Advanced search

607.227 Posts in 16.861 Topics- by 43.994 Members - Latest Member: enorvanua1971
Poll
Question:
Bagaimana menurutmu tentang buku ini secara keseluruhan?
4. Bacaan yang WAJIB dikoleksi - 435 (78.4%)
3. Sangat menarik untuk diikuti - 84 (15.1%)
2. Lumayan lha - 17 (3.1%)
1. Tidak menarik - 13 (2.3%)
0. Heh?? Buku apa sih ini?? - 6 (1.1%)
Total Voters: 503

Question:
Feedback: Bagaimana menurut kalian kwalitas terjemahan dalam One Piece 57 & 58 dibandingkan volume sebelumnya?  (Voting closed: July 10, 2011, 08:27:37 am)
Bagus - 8 (61.5%)
Lumayan - 5 (38.5%)
Kurang - 0 (0%)
Buruk - 0 (0%)
Total Voters: 12

Pages: 1 ... 280 281 282 283 284 285 286 [287] 288 289 290 291 292 293 294 ... 412   Go Down
Print
Share this topic on FacebookShare this topic on GoogleShare this topic on TwitterShare this topic on Yahoo
Author Topic: [ERCHO 2018 Winner] One Piece - Eiichiro Oda  (Read 1085131 times)
0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
asasd
LX - Noob
*

Reputation: 0
Offline Offline

Posts: 31


Awards
« Reply #2860 on: May 15, 2011, 08:12:29 pm »

sabar, nanti awal juni vol 58nya terbit.....

tapi, aku sendiri juga uda ga sabar....

hahahaha
Logged
camolatte
Centerspread inside the comical world
EMK
LX - Holic
****

Reputation: 443
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 18.814


Critter of Vox Machina~


WWW Awards
« Reply #2861 on: May 20, 2011, 09:57:07 am »



ONE PIECE vol. 58
Eiichiro Oda


Pemesanan & informasi, hubungi :
GRAMEDIA DIRECT
Telp.
(62-21) 536 50 110 / 111 ext. 3901 / 3902
hubungi kami
Email: customercare@gramedia.com
Online Service / Layanan Online: www.gramedia.com
Suggestion & Complain / Saran & Keluhan: keluhan@gramediapublishers.com


DIRECT SELLING Surabaya
Telp. (62-31) 841 2913 
hubungi kami

Klik cover untuk memperbesar

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150177680456149


Shirohige ditusuk!! Bagaimanakah pengaruh kejadian yang mengejutkan itu terhadap perang besar di Marineford? Sementara itu, Luffy yang bergegas ke tempat Ace, di sepanjang perjalanannya, mulai dihadang oleh para laksamana Angkatan Laut!! Inilah kisah petulangan di lautan, One Piece!


Editor’s Note
- Komik petualangan bajak laut dengan cerita yang super seru, dan berlatar belakang dunia yang diciptakan dengan imajinasi yang luar biasa. Komik ini tak pernah kehabisan ide baru yang terus membuat pembaca penasaran.
- Best Seller di seluruh dunia, dan menjadi komik yang wajib dibaca, tak hanya oleh pembaca putra, tapi juga oleh pembaca putri.
- Animasinya digemari di seluruh dunia, khususnya di Indonesia.
- Selama tahun 2010, komik One Piece telah mencatat penjualan total lebih dari 32 juta eksemplar HANYA di Jepang.


FUN FACTS (source : wiki)
One Piece is the highest-selling manga in the history of Weekly Shōnen Jump in Japan and the first manga to increase the magazine's sales in eleven years. Volume 57 holds a manga publishing record in Japan, with 3 million units published in its first printing alone. In addition of breaking the previous manga record held by One Piece volume 56, it also broke Japan's all time first print publishing record of all books, passing the previous record held by Harry Potter and the Order of the Phoenix Overall, the series has re-written Japanese record for first print manga publication 6 times with Volumes 24, 25, 26, 27, 56, and 57.

The first week sales of 1,690,932 also breaks Japanese all time sales record for all book in it debut week and is the fastest book to reach 2 million mark in its second week for single volume book. It is also currently the highest selling manga series of all time with over 185.6 million copies sold. It is the fastest manga series to reach sales of 100 million.

One Piece was the best-selling manga series during 2008 in Japan with 5,956,540 volumes sold. Volumes 50, 51 and 49 placed first, second, and fourth, respectively, on Oricon's list of best selling manga volumes, with sales of 1,678,208, 1,646,978, and 1,544,000 copies sold respectively. Additionally, Oricon conducted a popularity survey with Japanese male and female readers between with ages ranging from ten to forty to determine the "Most Interesting Manga of 2008". In that survey, the four One Piece volumes published that year, volumes 49, 50, 51, and 52, placed first with an approval rating of 45.9%.

In ICv2's list of "Top 25 Manga Properties Fall 2008", One Piece made a 15th place.

According to Anime News Network, which gathers its rankings for Oricon, One Piece maintained its top spot in 2009 with 14,721,241 copies sold, more than second [Naruto] and third place [Bleach] combined. The four volumes released during that time frame 53, 54, 52, 55 ranked 1–4 respectively for single volume sales. ANN comments that the art style of the One Piece manga requires "time to get used to" with its "very simple" artwork and its designs, which appear "very cartoonish" at first.

They also note that the influence of Akira Toriyama (Dragon Ball) shines through in Oda's style of writing with its "huge epic battles punctuated by a lot of humor" and that, in One Piece, he creates a "rich tale" without focusing too much on plot.

The North American releases of the English translation of volumes 39-43 debuted at #5-9 on the New York Times Best Seller Manga list.


Spesifikasi Buku
ID: 150110640
ISBN: 9789792797169
Editor: Nina
Target Pengguna: Remaja putra
Harga: Rp. 16.500
Ukuran: 11.4 X 17.2 Cm
Cover: Soft Cover
Tebal: 216
Terbit: 01-Jun-11
Media: KOMIK
Kelompok: KOMIK
Kategori: REMAJA PUTRA
Logged

ruannia
LX - Junior
**

Reputation: 2
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 113

Nanoha mama daughter


WWW Awards
« Reply #2862 on: May 20, 2011, 03:10:30 pm »

UUUU 58 UUU *3*/~~  inlove inlove inlove

lancar nih sampe 58nya XD
Logged



Takamachi Vivio. Mahou Shoujo Lyrical Nanoha ViviD

http://twitter.com/ruannia
nilnasari
LX - Babes


Reputation: 0
Offline Offline

Posts: 4


Awards
« Reply #2863 on: May 21, 2011, 04:17:02 pm »

Aku sangat Suka anime One Piece , bagiku Anime One Piece paling top  . aku suka Karakter One Piece yang Nico Robin , Roronoa Zoro , Luffy , Sanji , Shirohige , Hancock .  Grin

Post AutoMerge: May 21, 2011, 04:19:09 pm
aku mau tanya , yang volume 61 udah keluar apa belum ya ???
« Last Edit: May 21, 2011, 04:19:09 pm by nilnasari » Logged
dennisgon
LX - Member
***

Reputation: -3
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 447

mencoba sesuatu


WWW Awards
« Reply #2864 on: May 21, 2011, 11:38:08 pm »


aku mau tanya , yang volume 61 udah keluar apa belum ya ???
baru mau sampe 57, bentar lagi keluar 58
Logged

Sugoiking
So Narsis Member _____ So Jayus Member
AWARD NARSIS
LX - Evangelis
*

Reputation: 37
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 4.845

milk lover...yummy


Awards
« Reply #2865 on: May 23, 2011, 11:37:33 am »

aku mau tanya , yang volume 61 udah keluar apa belum ya ???
baru mau sampe 57, bentar lagi keluar 58
kalau maksudnya Nilnasari itu terbitan versi tankou Jepangnya, udah terbit sampe vol.62, terbit awal Mei kemarin ^_^
ini covernya:


kalo kekecilan, klik ini aja:
http://i1.jpopasia.com/news/2/6494-bmtzuja2p5.jpg
 Cheesy
Logged

katsu
LX - Junior
**

Reputation: 0
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 238


Awards
« Reply #2866 on: May 23, 2011, 02:08:07 pm »

Kalau WB (seandainya lo kan katanya tadi dia udah ditusuk ) mati gimana mengatur peraturan di laut ya ?
secara dia tuh punya banyak banget anak buah
heheheheheheh
Logged

bersama pasti bisa
dennisgon
LX - Member
***

Reputation: -3
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 447

mencoba sesuatu


WWW Awards
« Reply #2867 on: May 23, 2011, 06:58:16 pm »

Kalau WB (seandainya lo kan katanya tadi dia udah ditusuk ) mati gimana mengatur peraturan di laut ya ?
secara dia tuh punya banyak banget anak buah
heheheheheheh
kan di laut masi ada 3 raja lagi
jadi masi banyak yg bisa ngatur salah staunya mungkin shanks
Logged

ben212
LX - Babes


Reputation: 0
Offline Offline

Posts: 1


Awards
« Reply #2868 on: May 28, 2011, 11:07:32 pm »

salam kenal semua ni ..... :cheesy Cheesy
mudah-mudahan one piece maju terus n cerita nya makin seru
Logged
seli
LX - Babes


Reputation: 0
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 17



Awards
« Reply #2869 on: May 31, 2011, 07:29:05 pm »

ehm semoga op 59 dst ga kudu lama buat nunggu terbit nya coz udah slesai baca yg 58 :3
Logged
Pages: 1 ... 280 281 282 283 284 285 286 [287] 288 289 290 291 292 293 294 ... 412   Go Up
Print
Jump to: