Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length

 
Advanced search

603.766 Posts in 16.473 Topics- by 39.113 Members - Latest Member: StephenGoank
Poll
Question:
Bagaimana komik Tokyo Ghoul ini menurutmu? ଲ(ⓛ ω ⓛ)ଲ
5☆ : Sangat WAJIB untuk dikoleksi! ∑d(゚∀゚d)
4☆ : Menarik untuk diikuti terus~ (✧∀✧)
3☆ : Lumayan juga untuk mengisi waktu (^皿^)
2☆ : Aa~ aku kok kurang 'klik' yaa... |ʘ‿ʘ)ノ
1☆ : Mendingan tidur ah~ ( ̄ρ ̄)。。。zzZ

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15  All   Go Down
Print
Share this topic on FacebookShare this topic on GoogleShare this topic on TwitterShare this topic on Yahoo
Author Topic: Tokyo Ghoul - Sui Ishida  (Read 12739 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Ever
LX - Member
***

Reputation: 90
Offline Offline

Posts: 575



Awards
« Reply #42 on: January 12, 2017, 12:33:17 pm »

Saya sudah dapat volume 3-nya, makin seru ya |ʘ‿ʘ)ノ manas-manasin Meri

 
(click to show/hide)
Logged
Meriana
LX - Senior
****

Reputation: 135
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 1.004


Enjoy Reading BOOKS ( ̄▽ ̄)


Awards
« Reply #43 on: January 18, 2017, 11:43:30 am »

Akhirnya,, setelah dipanas-panasin sampe gosong, saya bisa juga mendapatkan vol.3nya. Di Gramed yg jaraknya paling deket dengan rumah, vol.3nya barusan ada pas saya cek hari Sabtu lalu. Sementara di TB bukan Gramed tetep tak ade

Okeeeee,, ceritanya di vol ini emang penuh kejutan. Nggak nyangka kalo senjata-senjata supernya white dove itu sebenarnya dibuat menggunakan
(click to show/hide)

Terus master juga kok diem terus ngamat-ngamatin pertarungan seru itu.... mikir   Dan soal kondisi setengah ghoul-manusianya Kaneki, kayaknya bakal seru kalo dia disuruh nyusup untuk melamar jadi white dove Grin
Logged

Im just trying to live every day and not wish I had done something differently. Emma Roberts.
Ever
LX - Member
***

Reputation: 90
Offline Offline

Posts: 575



Awards
« Reply #44 on: January 18, 2017, 12:54:24 pm »

 
(click to show/hide)
Logged
MaryAnnMub
LX - Babes


Reputation: 0
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 1


WWW Awards
« Reply #45 on: January 18, 2017, 09:06:07 pm »

Spoiler  Kaneki gained a half kakuja in chapter 100 of Tokyo ghoul. Next chapter will basically be chapter 200... With all the ongoing parallels with the first installment of the manga, you gotta think that there is something to it. Here is hoping to a full kakuja Kaneki
Logged

narujean
LX - Noob
*

Reputation: 0
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 36



Awards
« Reply #46 on: February 16, 2017, 02:25:46 pm »

Efek kuliah di luar kota yang gaada gramedianya :(

Sekarang harga komik TG udah berapa ya ? Udah ketinggalan 2 volume soalnya..
Logged
weisswald
LX - Senior
****

Reputation: 85
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 967


Fino Alla Fine


Awards
« Reply #47 on: February 16, 2017, 06:53:40 pm »

Efek kuliah di luar kota yang gaada gramedianya :(

Sekarang harga komik TG udah berapa ya ? Udah ketinggalan 2 volume soalnya..

SRP-nya Rp 31.000,-.
Logged

Truth becomes fiction when the fiction's true;
Real becomes not-real where the unreal's real.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15  All   Go Up
Print
Jump to: