Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length

 
Advanced search

606.206 Posts in 16.736 Topics- by 41.677 Members - Latest Member: Ronaldproro
Pages: 1 [2]  All   Go Down
Print
Share this topic on FacebookShare this topic on GoogleShare this topic on TwitterShare this topic on Yahoo
Author Topic: ~Star Flash News~  (Read 7458 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
demonbasher
LX - Senior
****

Reputation: 9
Offline Offline

Posts: 1.802


Awards
« Reply #10 on: August 26, 2006, 12:31:08 pm »

eh gold kumat ya....
Logged
Jia Yuan
史上最強のひよこ
LX - Kidz
LX - Frenzy
*

Reputation: 18
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 10.466


素敵な笑顔。。。かな?


Awards
« Reply #11 on: August 26, 2006, 06:31:38 pm »

Lo? Lanjut sini aja ya? Ya uda Bring it on!!
Uda baca sampai situ, aku baru sampai Snow lawan si "cantik" entah apa namanya dimana Snow mau coba arm barunya....
Lalu:
(click to show/hide)
Yang berikutnya spoiler kekuatan Babbo dan perbandingannya dengan kekuatan lain, jangan di-click kalau ga mau tau. Ini benar2 spoiler. Grin
(click to show/hide)
Untuk yang lain aku belum tau, tapi mungkin juga sama ya Huh?.
Jadi, bagi yang uda baca, gimana menurut kalian?
Logged


何するつもり?マジ告?だめだめ 駄目なんだもんっ
抜け駆け禁止 でもね 大丈夫なんだ
君の笑顔でご飯三杯!
&
g4ronk
lurker
LX - Kidz
LX - Frenzy
*

Reputation: 87
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 8.429

nekko


WWW Awards
« Reply #12 on: August 26, 2006, 09:21:02 pm »

loe mo gw kasih tauk sih silakan ntar demon ngamuk gw gak nanggun yah...

hal kaya gini omongin di tempatnya yah ntar demon sewot kita ditindas ^^
Logged

The devil who you canít win against no matter what you do is cunning and has the face of a goddess (◎_◎;)
Pages: 1 [2]  All   Go Up
Print
Jump to: