Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length

 
Advanced search

603.766 Posts in 16.473 Topics- by 39.119 Members - Latest Member: coca porn
Elex Online ForumDiskusi UmumFreeTalk LXOAnime Corner (Moderators: Arrel, REX, Medlineth)[REVIEW] Darker Than Black- TV Series
Pages: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 ... 11  All   Go Down
Print
Share this topic on FacebookShare this topic on GoogleShare this topic on TwitterShare this topic on Yahoo
Author Topic: [REVIEW] Darker Than Black- TV Series  (Read 13127 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
camolatte
Centerspread inside the comical world
EMK
LX - Holic
****

Reputation: 436
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 18.526


I can be anyone, anywhere.. and I'm watching you..


WWW Awards
« Reply #6 on: August 09, 2007, 02:24:53 pm »

studio kudu diliatin, style dan profesionalismenya beda2, sama kayak kita liat mangaka-nya kalo mo baca komik. Smiley
Logged

VeeY
LX - Senior
****

Reputation: 8
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 1.066



Awards
« Reply #7 on: August 09, 2007, 02:26:13 pm »

uhm.. sorry kalo OT, ngomong2 soal studio ghibli.. gw lagi antara keki banget ama seneng..

keki banget krn tadinya gw seneng banget udah dapet "On Your Mark", ternyata begitu gw jalanin dvd nya.. isinya lupin the 3rd  argg koq gw bisa sampe ngga meriksa sih???  Cry

seneng krn akhirnya dapet pom poko & gedo senki.. walo kayaknya blom yang ori krn suaranya agak ngga seimbang (agak kecil)..

hmm mungkin kita butuh thread tersendiri untuk Studio Ghibli, smartie?  inlove
« Last Edit: August 09, 2007, 02:48:12 pm by VeeY » Logged
Me-Ow
Lonely in the crowds
LX - Kidz
LX - Frenzy
*

Reputation: 30
Offline Offline

Posts: 8.946


My Smart Devil


WWW Awards
« Reply #8 on: August 09, 2007, 02:38:21 pm »

Waduh, soal ada komiknya ato enggak sih aku ga gitu mudeng ya.
Soale aku taunya juga dr animenya sih.

Btw, jangan OOT donk T_T
Bahas Darker than Black aja yux Wink
Si Li keren bgt lho, apalagi kl udah make coat itemnya itu, plus topengnya inlove
Logged

Sometimes I wish someone out there will find me. 'Till then I walk alone.
Walking alone in http://mayzeyez.wordpress.com
Care to join me? ^_^
Jia Yuan
史上最強のひよこ
LX - Kidz
LX - Frenzy
*

Reputation: 18
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 10.466


素敵な笑顔。。。かな?


Awards
« Reply #9 on: August 10, 2007, 02:26:33 pm »

Me-Ow liatnya Hei (Li) ya Grin, kalau aku lihatnya Yin ^^
Logged


何するつもり?マジ告?だめだめ 駄目なんだもんっ
抜け駆け禁止 でもね 大丈夫なんだ
君の笑顔でご飯三杯!
&
g4ronk
lurker
LX - Kidz
LX - Frenzy
*

Reputation: 87
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 8.429


nekko


WWW Awards
« Reply #10 on: August 10, 2007, 02:31:32 pm »

coba amber ukuran badannya sama kaya yin dengan muka yang sekarang TTwTT
Logged

The devil who you canít win against no matter what you do is cunning and has the face of a goddess (◎_◎;)
Jia Yuan
史上最強のひよこ
LX - Kidz
LX - Frenzy
*

Reputation: 18
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 10.466


素敵な笑顔。。。かな?


Awards
« Reply #11 on: August 10, 2007, 02:33:25 pm »

Jangan minta yg semustahil itu dong ^^'
Hrsnya uda tmsk ukuran normal dan ga berlebihan tu.
Logged


何するつもり?マジ告?だめだめ 駄目なんだもんっ
抜け駆け禁止 でもね 大丈夫なんだ
君の笑顔でご飯三杯!
&
Pages: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 ... 11  All   Go Up
Print
Jump to: