Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length

 
Advanced search

604.820 Posts in 16.567 Topics- by 40.167 Members - Latest Member: ManuelaLei
Pages: 1 ... 584 585 586 587 588 589 590 [591] 592 593 594 595 596 597 598 ... 622   Go Down
Print
Share this topic on FacebookShare this topic on GoogleShare this topic on TwitterShare this topic on Yahoo
Author Topic: Shonen ai...Shoujo ai... (Read Page 1)  (Read 696274 times)
0 Members and 3 Guests are viewing this topic.
Arux
MangaLovers
LX - Member
***

Reputation: -1
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 655

I am reviving from sickness and sadness


Awards
« Reply #3540 on: October 14, 2011, 03:40:03 pm »

Kyaaaa, Mujihi na Anata XD
Dah baca XD

Aikawa cakep banget, matanya seksi abiz,
posesifnya bikin gemes, bikin doi jadi cuteee banget___<
Makanya Nanao nyerang duluan XD
Saya juga___<
Coba bayangin kalo Aikawa ada di hadapan kalian, whoa, saya langsung serang pastinya *ngeces*
Logged

I am trapped in hallucinations that my love for you created.
While the time keeps flowing, I keep walking.
But without you are here, I lost and fell in to darkness.
You are not here in this world anymore.
I am not lonely nor I am sad.
I just feel empty...
What should I do now?
This emptiness feels so comfortable and cold.
For you that is so gentle and warm,
I am sorry for loving you.
Me-Ow
Lonely in the crowds
LX - Kidz
LX - Frenzy
*

Reputation: 30
Offline Offline

Posts: 8.946


My Smart Devil


WWW Awards
« Reply #3541 on: October 22, 2011, 09:46:28 am »

Nanao mah mang nekad banget.
Sampe dia menampakkan exterior yg berbeda sama interiornya.
N kesannya one time jg ga papa asal pernah nyobain.
Wew, untung akhitnya mereka nyambung.
Penasana si ex bakal bikin hubungan mereka jg gmn.
Logged

Sometimes I wish someone out there will find me. 'Till then I walk alone.
Walking alone in http://mayzeyez.wordpress.com
Care to join me? ^_^
SXTP
LX - Junior
**

Reputation: 4
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 225


Awards
« Reply #3542 on: October 22, 2011, 02:25:59 pm »

udah lama gak ke sini :o

karena ini bukan bidang saya jadi ya saya mau tanya disini aja, manga shonen-ai apa aja yg udah dipublish secara legal disini? :o

thx nyan :3
Logged
vada
Sweet & Sassy Manga Maniac!
LX - Senior
****

Reputation: 19
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 1.995

~Personalized Me~


Awards
« Reply #3543 on: October 24, 2011, 11:56:48 pm »

kalo ngga salah sih ada Jungle Boy, Ultra Panic, Ghost..  trus ada beberapa oneshot lagi deh kalo ga salah cuma lupa judulnya  


raven nambahin: Golden Days, series Blood Judgement-nya Tonami Taeko, sama beberapa komik oneshot dari Watanabe Taeko.
Kalau 07 Ghost sama Pirates and the Mermaids mau ditambahkan ke daftar juga boleh :P
(samar-samar sho-ai)
« Last Edit: October 25, 2011, 12:38:07 am by raven » Logged


Tell me where it hurts
vada
Sweet & Sassy Manga Maniac!
LX - Senior
****

Reputation: 19
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 1.995

~Personalized Me~


Awards
« Reply #3544 on: October 31, 2011, 09:45:30 pm »

 banana horee, anime kimi to boku udah ada~

dan aman sekali buat diet saya hohohooo Tongue lucu, enjoyable as expected and nyrempet2 dikiit aja SA-nya  biggrin
Logged


Tell me where it hurts
gehageha
LX - Babes


Reputation: 0
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 1


Awards
« Reply #3545 on: November 02, 2011, 07:51:22 pm »

kimi to boku kan resminya shoujo kann ya?
boleh tu terbitin sama elex, toh gak pure SA X)
Logged
Pages: 1 ... 584 585 586 587 588 589 590 [591] 592 593 594 595 596 597 598 ... 622   Go Up
Print
Jump to: