Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length

 
Advanced search

604.088 Posts in 16.511 Topics- by 39.324 Members - Latest Member: Willieunfom
Elex Online ForumBuku, Software, & MajalahMAJALAH NAKAYOSHI (Moderators: tari, Medlineth)komik yang paling lo sebel di nakayoshi
Poll
Question:
Komik di Majalah ini yang paling KURANG kalian sukai adalah :
I'm Here!
Shugo Chara!
Dewi Karin Chu
Pangeran Kacamata
My Fiance is a Monster
School X Fight
Sweet Lollypop Return
Kitchen Princess
TGD, Kiyoshiro Yumemizu
Hell Girl
Ogawa & Team Saito

Pages: 1 ... 75 76 77 78 79 80 81 [82]   Go Down
Print
Share this topic on FacebookShare this topic on GoogleShare this topic on TwitterShare this topic on Yahoo
Author Topic: komik yang paling lo sebel di nakayoshi  (Read 118034 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
sache
skyshader
LX - Frenzy
******

Reputation: 29
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 8.117


The Golden Lily


WWW Awards
« on: September 15, 2007, 11:57:13 am »

karena kayaknya blon ada thread kayak gini, yah gw bikin az...
Logged

 
eru
LX - Junior
**

Reputation: -1
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 134

I can't use another pic?


Awards
« Reply #487 on: May 25, 2011, 08:38:03 pm »

aku baca tanko2nya naka... komik buatan pink hanamori kurangb agus ya. paneling nya mungkin penyebabnya? kurang komunikatif gitu komiknya... kotori momoyuki juga, terlalu ecchi. sweet lollipop juga aku gak suka. nina nya gitu amat -_-
Logged

awesome signature is awesome
Alifia
LX - Babes


Reputation: 0
Offline Offline

Posts: 22


Awards
« Reply #488 on: October 01, 2014, 03:06:32 pm »

di nakayoshi saya kurang suka sama shugo chara juga. Kurang suka ceritanya ...
Logged
Pages: 1 ... 75 76 77 78 79 80 81 [82]   Go Up
Print
Jump to: