Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length

 
Advanced search

607.362 Posts in 16.874 Topics- by 44.406 Members - Latest Member: comlamanpu1976
Elex Online ForumBuku, Software, & MajalahMAJALAH HANALALA (Moderators: greendroplet, okta92)Apa content non komik favoritmu di HL?
Poll
Question:
Apa content non komik favoritmu di HL? (boleh pilih 3)
Hanalala Delight - 35 (23.2%)
Creative Room - 30 (19.9%)
Horoscope Room - 19 (12.6%)
Hanalala Easy Tips - 19 (12.6%)
Chatting Room - 14 (9.3%)
Liputan - 18 (11.9%)
Quiz Room - 15 (9.9%)
Other (sebutkan) - 1 (0.7%)
Total Voters: 52

Pages: 1 2 3 [4]  All   Go Down
Print
Share this topic on FacebookShare this topic on GoogleShare this topic on TwitterShare this topic on Yahoo
Author Topic: Apa content non komik favoritmu di HL?  (Read 17089 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Aru Lotegove
LX - Babes


Reputation: 0
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 11

my..kakkoii kakkoii Mr.1


WWW Awards
« Reply #30 on: April 07, 2010, 08:30:38 am »

hanalala delight, soalnya kita banyak dapet pengetahuan tentang jepang dari situ, hehe.. chatting roomnya juga suka sih.. gw paling seneng nungguin hanalala delight XD
Logged
acarin03
「 mrcia 」
LX - Member
***

Reputation: 23
Offline Offline

Posts: 475

percikan impian yang bersinar di langit harapan


WWW Awards
« Reply #31 on: June 22, 2010, 07:30:20 pm »

hanalala delight, creative room, horoscope room yang udah ubah tampilan jadi lebih menarik
Logged



命は美しい
bagalicious
LX - Noob
*

Reputation: -1
Offline Offline

Posts: 30


Awards
« Reply #32 on: April 30, 2011, 01:01:29 pm »

Klo Aku sukanya tampilan horoscope room, creative room sama hanalala delight  Cheesy
Logged
Pages: 1 2 3 [4]  All   Go Up
Print
Jump to: