Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length

 
Advanced search

606.168 Posts in 16.726 Topics- by 41.650 Members - Latest Member: idlinuc
Pages: 1 [2]  All   Go Down
Print
Share this topic on FacebookShare this topic on GoogleShare this topic on TwitterShare this topic on Yahoo
Author Topic: bulan Juli terbit nggak sih?  (Read 9565 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
hagiz
LX - Member
***

Reputation: -2
Offline Offline

Posts: 444


Awards
« Reply #10 on: August 10, 2006, 02:55:31 pm »

gila kaget banget waktu tahu hari ini shonen magz 26 keluar.
Gitu dong! sesuai jadwal keluarnya biar nggak kelamaan. Moga-moga lain kali gitu juga.
Logged
demonbasher
LX - Senior
****

Reputation: 9
Offline Offline

Posts: 1.802


Awards
« Reply #11 on: August 10, 2006, 03:43:36 pm »

happy kan? bagus deh kalo happy
Logged
hagiz
LX - Member
***

Reputation: -2
Offline Offline

Posts: 444


Awards
« Reply #12 on: August 10, 2006, 08:59:33 pm »

katanya dulu nggak boleh ama pemasaran ngeluarin 2 jilid dalam 1 bulan?

O ya aku mau tanya, apa ini cuman aku atau halaman berwarna di shonen magz yang terbaru cuman 2 lembar?
Biasanya kan 8 lembar?
Ini bukuku yang salah atau memangnya begitu?
Logged
g4ronk
lurker
LX - Kidz
LX - Frenzy
*

Reputation: 87
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 8.429

nekko


WWW Awards
« Reply #13 on: August 11, 2006, 09:02:58 pm »

>_< oh ya... KRS sering banget ngga berwarna tega nih T_T
Logged

The devil who you canít win against no matter what you do is cunning and has the face of a goddess (◎_◎;)
ex_lumber
LX - Babes


Reputation: 0
Offline Offline

Posts: 4


Awards
« Reply #14 on: July 07, 2007, 03:30:22 pm »

shomagz 37 da keluar blom ya
Logged
Neru-kun
Krrr...
LX - Kidz
LX - Frenzy
*

Reputation: 38
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 6.990


Please Adopt Me


WWW Awards
« Reply #15 on: July 08, 2007, 12:03:47 am »

udah tuh tanggal tiga tapi kalo digramedia tergantung jaraknya, di malang baru tanggal 5
Logged

Evolve My digimon and Dragon

also active at twitter here
ex_lumber
LX - Babes


Reputation: 0
Offline Offline

Posts: 4


Awards
« Reply #16 on: July 08, 2007, 08:29:54 am »

di tempat gw belum nyampe sampe skarang argg argg argg argg
Logged
PoPo
LX - Kidz
LX - Evangelis
*

Reputation: 13
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 3.450



Awards
« Reply #17 on: July 24, 2007, 02:05:01 pm »

mending lw langganan aj ^_^
Logged

Pages: 1 [2]  All   Go Up
Print
Jump to: