Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length

 
Advanced search

606.125 Posts in 16.724 Topics- by 41.588 Members - Latest Member: Angiefoxpn
Elex Online ForumBuku, Software, & MajalahMAJALAH NAKAYOSHI (Moderators: tari, Medlineth)Nakayoshi, worst manga#3 in japan
Pages: [1] 2  All   Go Down
Print
Share this topic on FacebookShare this topic on GoogleShare this topic on TwitterShare this topic on Yahoo
Author Topic: Nakayoshi, worst manga#3 in japan  (Read 11623 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
tamaki_sou
LX - Kidz
LX - Evangelis
*

Reputation: 20
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 2.523

Mari kita mencintai Bisshi >o<


WWW Awards
« on: November 29, 2007, 02:57:25 pm »

The Japanese National PTA Conference has named Shogakukan's Sho-Comi (Shoujo Comic) the number SMURF magazine that should not be read by children. The result was obtained through a questionnaire in November 2006 from parents of 5th and 8th grade students.

Sho-Comi came in first as the worst magazine for children, while Ciao (Shogakukan) ranked 2nd, and Nakayoshi (Kodansha) took the 3rd spot. As for the reason why the magazine should not be read by children, 60% said that these magazines contain excessive sexual content.

Also, Crayon Shin-chan, which was named the number 1 show that should not be watched by children in 2003, came in 3rd in this year's survey.

Source: FujiSankei Business

ada yg mau komentar?  Grin Grin
Logged


heartbeatFalling for T.O.P BIG BANG heartbeat
VioLeTTe
^__^
LX - Senior
****

Reputation: 0
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 862


uuh...


Awards
« Reply #1 on: December 05, 2007, 04:23:20 pm »

iya... iya...

saya mau komentar  Grin
itu kan utk kategori manga anak2.

memang sih banyak ecchi di nakayoshi.
tp yg kubingungin... kok ciao rank ke-2 sih? bukannya ciao itu genre-nya utk anak2 ya?  Huh?
Logged



Sakura wa ore no daijina hito da. Kore kara zutto ichiban daijina hito da
==================いつもいつも笑ってて==================
visit my blog Grin http://cantabilehearts.multiply.com
Hitsuhina
LX - Member
***

Reputation: 0
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 699


littleswallow girl


WWW Awards
« Reply #2 on: December 19, 2007, 05:19:39 pm »

iya ya.untuk anak2
tapi kok byk ecchi-nya ya
Logged

tamaki_sou
LX - Kidz
LX - Evangelis
*

Reputation: 20
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 2.523

Mari kita mencintai Bisshi >o<


WWW Awards
« Reply #3 on: December 21, 2007, 10:12:48 am »

justru karena untuk anak2, jadi dapet predikat worst manga magz karena banyak yg ecchi^^.
iya, gw bingung, kok ciao masuk ya? emangnya banyak yg ecchi di situ? klo sho-comi sih wajar, makanya gw langganan ni majalah. HAHAHAAA^^
Logged


heartbeatFalling for T.O.P BIG BANG heartbeat
Hitsuhina
LX - Member
***

Reputation: 0
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 699


littleswallow girl


WWW Awards
« Reply #4 on: December 21, 2007, 06:14:20 pm »

ciao itu kalau nggak salah kakaknya nakayoshi kan
Logged

P.Crayon
AWARD MISTERIUS
LX - Senior
*

Reputation: 38
Offline Offline

Posts: 1.569


Awards
« Reply #5 on: December 21, 2007, 06:47:57 pm »

ciao itu kalau nggak salah kakaknya nakayoshi kan


Bukan..

Ciao dari penerbit lain. Beda dengan Nakayoshi..  biggrin

Logged
Hitsuhina
LX - Member
***

Reputation: 0
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 699


littleswallow girl


WWW Awards
« Reply #6 on: December 21, 2007, 06:51:16 pm »

ya berarti salah ingat
Logged

Kinohara
LX - Member
***

Reputation: 2
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 418


メロンちゃん~


WWW Awards
« Reply #7 on: December 21, 2007, 06:51:39 pm »

Komentar ^^
Worst manga secara umum atau worst manga magazine yang seharusnya buat anak-anak tapi malah bukan?
Kurasa yang kedua...

Sho-Comi sih tidak ada komentar, memang ditargetkan untuk SMP-SMA
Ciao? wah, setahuku hampir semua judul disana buat anak-anak khan? *checking*
Nakayoshi, tidak ngikutin :P

ciao itu kalau nggak salah kakaknya nakayoshi kan

Nakayoshi = Kodansha
Ciao = Shogakukan

Di post pertama ada kok  Grin
Logged


Sometimes, people need to change
VioLeTTe
^__^
LX - Senior
****

Reputation: 0
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 862


uuh...


Awards
« Reply #8 on: December 22, 2007, 07:06:13 pm »

mmmm... ciao...

klo di indo kan CHERRY (terbitan MnC)

iya sih, banyak jg yg rada2 nyinggung ttg ecchi.

misal kayak Miiko itu kan di jpg masuk ciao, kadang2 di miiko disinggung hal2 sensitif kayak menstruasi dll.
tp klo emang ceritanya masih masuk lingkup wajar (ngga kebablasan) ngga pa2 kan?
jd bingung...
Logged



Sakura wa ore no daijina hito da. Kore kara zutto ichiban daijina hito da
==================いつもいつも笑ってて==================
visit my blog Grin http://cantabilehearts.multiply.com
tamaki_sou
LX - Kidz
LX - Evangelis
*

Reputation: 20
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 2.523

Mari kita mencintai Bisshi >o<


WWW Awards
« Reply #9 on: January 04, 2008, 12:59:04 pm »

yg termasuk bablas tu manga haou airen, love celeb, sebut aja semua manga shinjo mayu^^ kebanyakan kan masuk di SHo-comi. walo sho-comi targetnya SMP-SMA, mungkin kyak di indo juga ya, umur2 segitu blom pantes baca komik ecchi, sayangnya di sono rating udah bablas^^
Logged


heartbeatFalling for T.O.P BIG BANG heartbeat
Pages: [1] 2  All   Go Up
Print
Jump to: