Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length

 
Advanced search

603.766 Posts in 16.473 Topics- by 39.119 Members - Latest Member: coca porn
Poll
Question:
Bagaimana menurutmu tentang buku ini secara keseluruhan?
4. Bacaan yang WAJIB dikoleksi
3. Sangat menarik untuk diikuti
2. Lumayan lha
1. Tidak menarik
0. Heh?? Buku apa sih ini??

Pages: 1 ... 19 20 21 22 23 24 25 [26] 27 28 29 30 31 32 33 ... 70   Go Down
Print
Share this topic on FacebookShare this topic on GoogleShare this topic on TwitterShare this topic on Yahoo
Author Topic: Yakitate!! Japan - Takashi Hashiguchi  (Read 84772 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
vaNdiaz
i love dota
LX - Member
***

Reputation: 1
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 595


Be Stronger.....


Awards
« Reply #150 on: August 30, 2008, 06:49:18 am »

ooooo gitu tohhhh van baru tahu klo dave itu bhs jepangnya deibu alias gembul, soalnya cuma baca di sho star sih gk baca tankoubonnya hehe
Logged

comic is my life     

Shiroyuki
White Snow of Tranquility
LX - Evangelis
*****

Reputation: 19
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 2.751


Ayumi's Member


Awards
« Reply #151 on: August 30, 2008, 08:43:45 am »

Err...wa tau yg ginian dari wikipedia tuh. Kadang ada info2 spoiler atau trivia yg bahkan ga dibahas dalam tankoubon-nya. Kadang ada juga secuil info yg dari wawancara dengan si pengarang, ato dari blog ato website pengarang..macam2 tuh info dari sana. Tes aja browse2 cari2 info seputar manga dari sana.
Logged


For every morning we wish the new sunlight without realized it was the same yesterday's light
Taa_ranGer
LX - Junior
**

Reputation: 0
Offline Offline

Posts: 140


gyaaaa..i'm a happy fangiRLLLL..


Awards
« Reply #152 on: October 27, 2008, 12:29:21 am »

I LOPH THIS MANGAAAAAAAA!!!!! heartbeat heartbeat heartbeat


KAWACHII EVER!!! banana banana banana banana
kyahahahahaha!! lol lol lol
Logged

Clover
LX - Noob
*

Reputation: 0
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 30


makes a secret secret


Awards
« Reply #153 on: October 27, 2008, 07:29:24 am »

gembul hashiguchi ever!
Logged
DiYd
LX - Junior
**

Reputation: 0
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 138


...


Awards
« Reply #154 on: October 27, 2008, 07:28:04 pm »

Tsukino Ever!
Logged

Bulletin Board Code Tuh Kayak Gimanaaaaa.....?????
<A HREF=" *Link Removed* ">[/url]


*Add Me As Your Friend In Friendster! redho_z@yahoo.com*

Oh... gara-gara titik... karma ku hilang... ah sudahlah... gak terlalu penting... Hahaha..
Taa_ranGer
LX - Junior
**

Reputation: 0
Offline Offline

Posts: 140


gyaaaa..i'm a happy fangiRLLLL..


Awards
« Reply #155 on: October 27, 2008, 09:59:01 pm »

Yakitate!!japan...yaii...yai.... banana banana banana
Logged

Pages: 1 ... 19 20 21 22 23 24 25 [26] 27 28 29 30 31 32 33 ... 70   Go Up
Print
Jump to: