Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length

 
Advanced search

606.160 Posts in 16.726 Topics- by 41.621 Members - Latest Member: Faustotraub
Pages: [1]   Go Down
Print
Share this topic on FacebookShare this topic on GoogleShare this topic on TwitterShare this topic on Yahoo
Author Topic: cari doraemon murah  (Read 2355 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Maihi
LX - Member
***

Reputation: 2
Offline Offline

Posts: 413


Awards
« on: December 02, 2007, 10:24:55 am »

aku nyari doraemon apa aja, yang petualangan atau yang biasa. Aku mencari yang harganya sekitar 2rb-4rb. Kalau berminat pm aja.
Logged
kirigakure
LX - Noob
*

Reputation: 0
Offline Offline

Posts: 61


Awards
« Reply #1 on: December 03, 2007, 12:28:18 pm »

kalo harga sgitu sih aku juga mau :D
Logged
hani
LX - Junior
**

Reputation: 1
Offline Offline

Posts: 150


Awards
« Reply #2 on: December 03, 2007, 04:52:06 pm »

sudah pm tolong dilihat yah
Logged
Maihi
LX - Member
***

Reputation: 2
Offline Offline

Posts: 413


Awards
« Reply #3 on: December 03, 2007, 07:11:07 pm »

maap deh, maklum doku tipis T.T
Logged
Maihi
LX - Member
***

Reputation: 2
Offline Offline

Posts: 413


Awards
« Reply #4 on: December 03, 2007, 07:11:49 pm »

buat hani = uda diliat n uda dibalez!
Logged
Maihi
LX - Member
***

Reputation: 2
Offline Offline

Posts: 413


Awards
« Reply #5 on: January 05, 2008, 08:04:06 pm »

Hi all, gw cari komik digimon lengkap, kalo ada yg tertarik bisa pm ato reply. ASAP ya! Thx!!
Logged
yuuriSHIBUYA
LX - Noob
*

Reputation: 0
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 59



Awards
« Reply #6 on: January 07, 2008, 08:08:21 am »

maihi , klo divx nya lo mau ?
Logged
zwarman
LX - Babes


Reputation: 0
Offline Offline

Posts: 1


Awards
« Reply #7 on: January 07, 2008, 03:19:25 pm »

aku bisa cariin doraemon tapi no nya tidak urut dan harganya 4500/bh kalo lo mo coba email aku di info@rentalkomik.com atau zw_promedia@yahoo.com
Logged
Maihi
LX - Member
***

Reputation: 2
Offline Offline

Posts: 413


Awards
« Reply #8 on: January 07, 2008, 08:31:17 pm »

maihi , klo divx nya lo mau ?

wah klo anime wa uda punya..

Logged
Pages: [1]   Go Up
Print
Jump to: