Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length

 
Advanced search

604.760 Posts in 16.554 Topics- by 40.145 Members - Latest Member: zoorgorge
Pages: 1 [2]  All   Go Down
ReplyPrint
Share this topic on FacebookShare this topic on GoogleShare this topic on TwitterShare this topic on Yahoo
Author Topic: novel  (Read 7412 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
purplegp
Guest
« Reply #6 on: September 26, 2012, 08:54:36 am »
Reply with quote

Anoo...permisi. Kata adik gw, bentar lagi elex mo nerbitin light novel jepang,
Tp aku gak liat di jadwal terbitanx. Apa sebutannya disini lain? Yg kayak itu lho, novelnya ghosthunt ama juuni kokki
Report to moderator   Logged
camolatte
Centerspread inside the comical world
EMK
LX - Holic
****

Reputation: 439
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 18.606


I can be anyone, anywhere.. and I'm watching you..


WWW Awards
« Reply #7 on: September 26, 2012, 01:20:57 pm »
Reply with quote

Anoo...permisi. Kata adik gw, bentar lagi elex mo nerbitin light novel jepang,
Tp aku gak liat di jadwal terbitanx. Apa sebutannya disini lain? Yg kayak itu lho, novelnya ghosthunt ama juuni kokki
Ini yg dimaksud dan telah terbit, Domitor Leo.
Report to moderator   Logged

Marta_marta
Guest
« Reply #8 on: January 06, 2017, 08:57:40 am »
Reply with quote

Aku mau tanya, elex masih buka tes untuk penerjemah lepas u/ novel dan lainnya?  Smiley
Report to moderator   Logged
camolatte
Centerspread inside the comical world
EMK
LX - Holic
****

Reputation: 439
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 18.606


I can be anyone, anywhere.. and I'm watching you..


WWW Awards
« Reply #9 on: January 06, 2017, 09:03:21 am »
Reply with quote

Aku mau tanya, elex masih buka tes untuk penerjemah lepas u/ novel dan lainnya?  Smiley
silahkan register, login, dan manfaatkan fitur search di atas, ada threadnya.
Report to moderator   Logged

Rsfe
Guest
« Reply #10 on: March 17, 2018, 11:13:53 pm »
Reply with quote

Mau nanya nih, elex nerima naskah Light novel lokal gk?
Atau cuma nerbitkan yang dari jepang!! terimakasih  Grin
Report to moderator   Logged
camolatte
Centerspread inside the comical world
EMK
LX - Holic
****

Reputation: 439
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 18.606


I can be anyone, anywhere.. and I'm watching you..


WWW Awards
« Reply #11 on: March 19, 2018, 09:40:04 am »
Reply with quote

Mau nanya nih, elex nerima naskah Light novel lokal gk?
Atau cuma nerbitkan yang dari jepang!! terimakasih  Grin
novella, cerpen, atau light novel? Coba gugling kalau tidak tahu bedanya :)
Report to moderator   Logged

Pages: 1 [2]  All   Go Up
ReplyPrint
Jump to:  

+ Quick Reply
With a Quick-Reply you can use bulletin board code and smileys as you would in a normal post, but much more conveniently.