Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length

 
Advanced search

606.111 Posts in 16.724 Topics- by 41.561 Members - Latest Member: Eiyvgqb
Pages: 1 2 3 [4]  All   Go Down
Print
Share this topic on FacebookShare this topic on GoogleShare this topic on TwitterShare this topic on Yahoo
Author Topic: Shopaholic series...  (Read 15839 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
eq.mholl
LX - Member
***

Reputation: 2
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 640


Awards
« Reply #30 on: January 06, 2011, 12:01:28 pm »

udah beliiiii..
tapi baru baca sampe bab 3 ajah.. Cheesy
nodachi dah baca sampe kelar?

Buku ini dibuat taon 2010 khan?
kalo baca ini, kaya'nya si Shopie Kinsella tersinspirasi dari anaknya Tom Cruise sama Katie Holmes si Suri itu..
Logged

As long as you call for me..
No matter where you are..
I'll come to your side..
nodachi
So stressed
LX - Senior
****

Reputation: 3
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 761

drolls over u


Awards
« Reply #31 on: January 06, 2011, 01:02:18 pm »

yup dah baca ampe kelar, walo gregetnya agak ilang, krn becky ga kelibet dgn blanja-blanji lagi :P, romance ama luke-nya juga kurang nih...kangen ama yg dulu2 waktu luke & becky msh pacaran
Logged

kalau rasa bosan itu berbentuk batu mungkin sudah kuhancurkan....ciaatttt!!!
tania_89
LX - Babes


Reputation: 0
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 11


<3 to read :)


Awards
« Reply #32 on: February 23, 2011, 06:18:36 pm »

setuju sama nodachi ..

mudah2an di buku selanjutnya lebih banyak komunikasi rebecca & luke ..
Logged

do the best is not for make people amazed with us, but do the best because it's the only way to enjoy the process .. - Ajahn Brahmvamso
Mila Fajria
LX - Babes


Reputation: 0
Offline Offline

Posts: 1


Awards
« Reply #33 on: March 21, 2011, 12:33:40 pm »

udah baca semua seri shopaholic.. lg nunggu buku2 sophie kinsella yg lain..
ada yg tau ga buku dia yg lainnya apa selain undomestic goddes, can you keep a secret, remember me, twenties girl?
kangen sama gaya tulisannya euy..
Logged
tania_89
LX - Babes


Reputation: 0
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 11


<3 to read :)


Awards
« Reply #34 on: March 21, 2011, 02:01:33 pm »

ada tuh .. Madeline wickham series .. Tapi blm ada versi indonya .. http://www.sophiekinsella.co.uk/books/madeleine-wickham/ .. :)
Logged

do the best is not for make people amazed with us, but do the best because it's the only way to enjoy the process .. - Ajahn Brahmvamso
bagalicious
LX - Noob
*

Reputation: -1
Offline Offline

Posts: 30


Awards
« Reply #35 on: April 30, 2011, 01:42:37 pm »

gak tau kenapa, aku ga suka sama buku ini  Roll Eyes
aku lebih suka karangan sophie kinsella lainnya terutama can you keep a secret   biggrin
Logged
tania_89
LX - Babes


Reputation: 0
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 11


<3 to read :)


Awards
« Reply #36 on: April 30, 2011, 05:27:55 pm »

*lol .. Bagus smua kq menurutku .. Hahaha .. Tapi can you keep a secret itu emg favoritku sih :D
Logged

do the best is not for make people amazed with us, but do the best because it's the only way to enjoy the process .. - Ajahn Brahmvamso
Pages: 1 2 3 [4]  All   Go Up
Print
Jump to: