Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length

 
Advanced search

606.172 Posts in 16.726 Topics- by 41.669 Members - Latest Member: ixazafew
Elex Online ForumBuku, Software, & MajalahKOMIK DEWASA - Level Comics (Moderators: REX, cherrycat)The Black Swindler - Takeshi Natsuhara & Kuromaru
Pages: 1 ... 34 35 36 37 38 39 40 [41]   Go Down
Print
Share this topic on FacebookShare this topic on GoogleShare this topic on TwitterShare this topic on Yahoo
Author Topic: The Black Swindler - Takeshi Natsuhara & Kuromaru  (Read 115933 times)
0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
fraulein
LX - Senior
****

Reputation: 109
Offline Offline

Posts: 1.197


Awards
« Reply #400 on: September 27, 2014, 10:16:15 pm »

Ini salah satu komik terbaik yg pernah saya baca!! *versi saya tentunya
Kasus-kasusnya bener2 membuka mata banget dan setidaknya bisa bikin waspada.
Bahkan subprime mortgage juga dijadiin latar di kasus terakhir dan coretan diagramnya jadi bikin lbh mudah mengerti.

Untung masih bisa dapetin lengkap. Buat saya komik ini berharga banget
Dan emang mesti baca season 1 ini baru bisa ngerti yang new black swindler. Ternyata latarnya panjang dan lama.
But... Highly recommended!! icon14 icon14 icon14
Logged

~tat twam asi~
guguk
~agak mirip manusia...
LX - Evangelis
*****

Reputation: 255
Online Online

Posts: 3.910



Awards
« Reply #401 on: October 11, 2014, 10:58:26 am »

@AdeLein : Selamat!!

Aku lagi baca-ulang dari vol.1nya Grin  Seru banget memang (∀)b
Logged

"And frame your mind to mirth and merriment,
Which bars a thousand harms and lengthens life."
Pages: 1 ... 34 35 36 37 38 39 40 [41]   Go Up
Print
Jump to: