Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length

 
Advanced search

606.159 Posts in 16.726 Topics- by 41.617 Members - Latest Member: CarmeloCleld
Pages: 1 ... 14 15 16 17 18 19 20 [21]  All   Go Down
Print
Share this topic on FacebookShare this topic on GoogleShare this topic on TwitterShare this topic on Yahoo
Author Topic: Yoshida Akimi fans  (Read 57728 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
siskanaya
LX - Kidz
LX - Senior
*

Reputation: 17
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 1.592


Awards
« Reply #200 on: October 15, 2009, 10:52:55 am »

wew, dah baca 10 kali ya?

rencananya sih tamat bf, langsung lanjut yasha trus sleeping eve
tapi sampe sekarang yasha masih di pojokan rak di sono biggrin
nanti pasti dikeluarin

selain 3 komik di atas, karya yoshida akimi laennya apa aja sih?

Logged


run, yotsuba, run, catch your dream~~
Me-Ow
Lonely in the crowds
LX - Kidz
LX - Frenzy
*

Reputation: 30
Offline Offline

Posts: 8.946


My Smart Devil


WWW Awards
« Reply #201 on: October 15, 2009, 04:37:47 pm »

Ada Private Opinion kl ga salah, itu bagian dr BF rasanya mikir
Urgh, lupa aku >o<
Tak pantas menyandang nama no 1 fans nya Akimi-sensei nih argg

Soale aku cinta bgt ma Yasha biggrin
Pas dapet di obralan cuma 9 buku n harganya cuma 3000-an kl ga salah.
Trus hunting 2 vol lainya dari Gramed satu ke yg laen n akhirnya dapet di TA tp ngubek* dalem, hehe.
Logged

Sometimes I wish someone out there will find me. 'Till then I walk alone.
Walking alone in http://mayzeyez.wordpress.com
Care to join me? ^_^
Pages: 1 ... 14 15 16 17 18 19 20 [21]  All   Go Up
Print
Jump to: