Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length

 
Advanced search

606.130 Posts in 16.724 Topics- by 41.594 Members - Latest Member: RamhatAdump
Elex Online ForumBuku, Software, & MajalahKOMIK DEWASA - Level Comics (Moderators: REX, cherrycat)Request JUDUL BARU untuk LEVEL (harap baca LIST REQUEST di KOMIK)
Pages: 1 ... 22 23 24 25 26 27 28 [29] 30 31 32 33 34 35 36   Go Down
Print
Share this topic on FacebookShare this topic on GoogleShare this topic on TwitterShare this topic on Yahoo
Author Topic: Request JUDUL BARU untuk LEVEL (harap baca LIST REQUEST di KOMIK)  (Read 247535 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
smartie
bookaholic 书虫
AWARD MOD TEGAS
LX - Holic
*

Reputation: 258
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 24.872


ღ smartie™ ღ

  • Awards http://www.elexmedia.co.id/forum/index.php?topic=18693.0

  • WWW Awards
    « on: February 19, 2008, 04:39:12 pm »

    Sebelum request, mohon baca dulu topic berikut:
    LIST REQUEST MANGA


    Silakan request JUDUL BARU di sini
    Mohon perhatikan formatnya

    Judul:..........
    Mangaka:..........
    Genre:..........
    Jumlah Volume:..........
    Tahun Penerbitan:..........
    Pemegang Lisensi:..........
    ISBN (jika memungkinkan):..........
    Sinopsis singkat:..........
    lebih bagus lagi jika ada contoh gambar

    moderator dan editor berhak mendiamkan request di luar ketentuan di atas
    dan jangan ada yang protes jika beberapa post raib

    Untuk menjaga kerapian dan ketertiban thread ini, moderator berhak MENGHAPUS request di luar ketentuan di atas ataupun melanggar Aturan Forum.

    Tunjukkan kalau kalian benar-benar sudah mempertimbangkan sebelum mengajukan judul komik dengan memberikan review dari kata-kata sendiri, bukan hasil copaste.


    Request yang berulang-ulang tidak menjadi jaminan proses cetak ulang dipermudah dan dipercepat!
    « Last Edit: July 10, 2013, 06:16:29 pm by camolatte » Logged


    segala postingan yang menyinggung RAW/SCANS akan dihapus!
    sebelum bertanya, mohon baca FAQs FORUM dulu
    hindari penggunaan singkatan ga lazim! ini forum, bukan sms

    Please vote for J-Novel


    FYI: smartie is not an employee of Elex/KKG Tongue
     
    r.bednarski
    LX - Babes


    Reputation: 0
    Offline Offline

    Posts: 13


    Awards
    « Reply #281 on: August 13, 2010, 07:48:07 pm »

    Judul   :Nagasarete Airantou
    Mangaka   :Takeshi Fujishiro
    Genre   :Harem, Romantic Comedy
    Jumlah Volume   :17 (Ongoing)
    Tahun Penerbitan   :Januari 2002
    Pemegang Lisensi   :Square Enix
    ISBN (jika memungkinkan)   :Tidak Diketahui
    Sinopsis singkat   :Bercerita tentang seorang anak laki-laki bernama ikuto tohoin yang kabur dari rumah karena bertengkar dengan ayahnya. Dia mamiliki mimpi untuk berkeliling dunia, maka dia menaiki kapal pesiar untuk berlibur. Namun kapal yang ditumpangi dihantam oleh badai besar, melempar Ikuto keluar kapal. Keesokan harinya dia bangun di sebuah pulau yang ternyata dihuni oleh para perempuan saja. Ikuto menjadi terkenal secara langsung karena tidak ada laki-laki lain selain dirinya. Seluruh perempuan di pulau tersebut mengejar ikuto untuk memilih salah satu dari mereka menjadi suami, namun tidak dengan seorang anak perempuan bernama Suzu dan Neneknya. Nenek Suzu meminta agar Ikuto tinggal dengan Suzu untuk sementara waktu. Mengingat itu adalah pulau yang dihuni oleh perempuan semua, Ikuto menjadi susah untuk menyesuaikan keadaan sekitarnya. Pada saat Ikuto berniat pergi, di sekeliling pulau terdapat pusaran air dan angin tornado yang membuatnya tidak bisa keluar dari pulau. karena tidak ada pilihan lain, Ikuto tinggal sementara waktu di pulau tersebut.

    Di Anime dan Manga ini banyak sekali perbedaan dan panjang ceritanya.
    Logged
    englishteacher
    LX - Babes


    Reputation: 0
    Offline Offline

    Posts: 4


    Awards
    « Reply #282 on: August 15, 2010, 04:34:58 am »

    Judul   :Corpse Party Blood Covered  
    Mangaka   :Kudouin Makoto
    Genre   :Horror,Shounen
    Jumlah Volume   :3(Ongoing)
    Tahun Penerbitan   :2008
    Pemegang Lisensi   :Square Enix
    ISBN (jika memungkinkan): 978-4757525436
                              978-4757527270
                              978-4757528505
    Sinopsis singkat: It's about a group of high school friends in Kisaragi Academy. Kisaragi Academy was built on the grounds of Tenshin Elementary School, which was demolished after a string of disappearances and gruesome murders. After a mysterious earthquake, the students find themselves trapped in an alternate reality Tenshin Elementary School, where the murders of others trapped before them have continued unabated...

    Ingin request komik ini, ceritanya menarik dan soalnya komik genre horror di Indo jarang banget.. Meskipun menurut saya sendiri kayaknya komik ini sulit/mustahil diterbitkan di Indo..

    Edit:
    (click to show/hide)

    Kalau gak bisa, kira-kira yang ini bisa nggak?

    Judul   :Idaten Jump
    Mangaka   :Toshihiro Fujiwara
    Genre   :Adventure, Sport
    Jumlah Volume   :5??
    Tahun Penerbitan   :2005
    Pemegang Lisensi   :Kodansha
    ISBN (jika memungkinkan)   :978-4063320190
                                     978-4063320336
                                     978-4063320435
                                     978-4063320527
                                     978-4063320558
    Sinopsis singkat   :Sho Yamato enjoys MTB (mountain biking) a whole lot, he's always practiced at the "X-Zone" with his friends, Kakeru and Makoto, on a bike his dad has built, called "Flame Kaiser". One day, he was challenged to a race by a MTB team called Shark Tooth and whoever won the race got the X-Zone. For Sho, the X-Zone had always been a place of happy memories. He had spent many days there with his father who had disappeared, so he couldn’t lose the game. During the race with the leader of Shark Tooth, black smoke suddenly covered the ground around them, and they were sent to another world that's also called the X-Zone. When Sho woke up, he found Kakeru, Makoto, and his MTB Flame Kaiser, were also there. Of course, they didn't know where they were... While they were wondering what had happened, MTB riders came. They challenged Sho to a Idaten battle, a form of MTB race in X-Zone. They said the only way for Sho to return is by collecting 10 emblems by winning Idaten battles. This is how Sho came down to compete in Idaten Battles at various courses, such as ghost towns, volcanoes, ancient ruins, deserts, and snow-topped mountains. Now Sho must Idaten Battle for the sake of returning home.
    « Last Edit: August 17, 2010, 06:56:05 am by englishteacher » Logged
    harakiri tora
    LX - Babes


    Reputation: 0
    Offline Offline

    Posts: 14


    Awards
    « Reply #283 on: August 26, 2010, 05:03:13 pm »

    Judul   : Freezing
    Writer(s): IM Dal Young
    Artist(s): KIM Kwang Hyun
    Genre   :  Action, Adventure, Drama, Ecchi, Harem, Romance, School Life, Seinen, Supernatural
    Jumlah Volume   : 6
    Tahun Penerbitan   : 2007
    Pemegang Lisensi   : Comic Valkyrie
    ISBN (jika memungkinkan): ga tau
    Sinopsis singkat   :   ..........
       Beings from a different dimension have started a war with mankind. To counter this threat an academy called "Genetics" that trains female warriors called "Pandora" who can wield special weaponry and armor was formed. Kazuya Aoi decided to enroll in this school because of a promise with his sister, an outstanding alumnus who died in battle. There he meets Bridgette L. Satellizer nicknamed "The Untouchable Queen" due to her solitary demeanor but also the top student of the academy whose battle simulation streak was undefeated until he came...and slowly changed her.
    Logged
    animemanga_mania
    LX - Noob
    *

    Reputation: 0
    Offline Offline

    Gender: Female
    Posts: 80

    LOVE brought them together,yet WAR tore them apart


    WWW Awards
    « Reply #284 on: September 06, 2010, 08:49:18 am »

    Silakan request JUDUL BARU di sini
    Mohon perhatikan formatnya
    Judul   :   Mermaid Saga
    Mangaka   :   Takahashi Rumiko
    Genre   :   Action, Romance, Horror
    Jumlah Volume   :   4
    Tahun Penerbitan   :   1984
    Pemegang Lisensi   :   Geneon
    ISBN (jika memungkinkan):       ISBN 978-1-933330-10-5

    Sinopsis singkat   :
    According to an ancient legend, mermaid's flesh can grant immortality if eaten. 500 years ago, Yuta unknowingly ate a piece of mermaid's flesh. For centuries, he travels across Japan, hoping to find a mermaid, thinking she may be able to make him a normal human again. When he finally finds one, he discovers that she and her companions have been raising a girl to be their food so they can eat her and take on her youthful looks. That is how mermaids stay young. Yuta kills the mermaids and rescues her, but she has already eaten some of the mermaid's flesh. Although he had to kill the mermaids, Yuta isn't too disappointed. Yuta's once lonely existence is now over, as he has found a companion in Mana. And Mana, who had been trapped in a small hut her whole life, finds delight in even the simplest of things. Together, Yuta and Mana attempt to seek out more mermaids, trying to become normal humans again.


    contoh gambar :


    I LUV TAKAHASHI RUMIKO!!!!
    Yah kalo bisa mah tlg diterbitin, Rumic World sm Rumic theater kan hampir/udh selese
    « Last Edit: September 06, 2010, 11:00:48 am by smartie » Logged
    Elmond
    LX - Junior
    **

    Reputation: -2
    Offline Offline

    Gender: Male
    Posts: 132

    i see it...


    Awards
    « Reply #285 on: September 06, 2010, 03:21:54 pm »

    Silakan request Judul Baru di sini
    Mohon perhatikan formatnya

    Judul : Zodiac Game
    Mangaka : Shinjiro
    Genre : Action, Fantasy, Horror, Mystery, Shounen, Supernatural
    Jumlah Volume : 4 (End)
    Tahun Penerbitan : 2008
    Pemegang Lisensi : Mag Garden
    ISBN (jika memungkinkan) : Gak tau...
    Sinopsis singkat :
    在那個地方…
    死者追尋生命的陽光,
    生者追求死亡的安息。

    而那裡就是地獄

    (At that place...
    The dead yearn for the life of light
    The ones alive yearn for the solace of death

    That place is Hell!)

    Disini komik laris banget
    komik Zodiac game vol.1 dari taiwan habis terjual kecuali ada volume 2 dan 4
    gw gak jd beli di taiwan Cry hikz....

    Post AutoMerge: September 07, 2010, 02:50:11 pm
    Silakan request JUDUL BARU di sini
    Mohon perhatikan formatnya
    Judul                   :   No Bra
    Mangaka                 :   Kawatsu Kenjiro
    Genre                   :   comedy, ecchi, gender bender, mature, romance, shounen, shounen-ai
    Jumlah Volume           :   5
    Tahun Penerbitan        :   2002
    Pemegang Lisensi        :   Akita shoten 
    ISBN (jika memungkinkan):   Volume 1 : ISBN-13: 978-4-253-20331-9 | ISBN-10: 4-253-20331-0
                                Volume 2 : ISBN-13: 978-4-253-20332-6 | ISBN-10: 4-253-20332-9
                                Volume 3 : ISBN-13: 978-4-253-20333-3 | ISBN-10: 4-253-20333-7
                                Volume 4 : ISBN-13: 978-4-253-20334-0 | ISBN-10: 4-253-20334-5
                                Volume 5 : ISBN-13: 978-4-253-20335-7 | ISBN-10: 4-253-20335-3

    Sinopsis singkat        :

    This is a story about 2 childhood friends, Masato and Yuki, that reunite as teenagers.
    Masato is surprised to find that Yuki has become so cute, but even more surprised to realize that Yuki was, and still is, a guy.
    Yuki's affection for cross-dressing leaves Masato with feelings of discomfort and fright.

    covernya selalu seksi banget
    « Last Edit: September 07, 2010, 02:50:11 pm by Elmond » Logged

    smartie
    bookaholic 书虫
    AWARD MOD TEGAS
    LX - Holic
    *

    Reputation: 258
    Offline Offline

    Gender: Female
    Posts: 24.872


    ღ smartie™ ღ

  • Awards http://www.elexmedia.co.id/forum/index.php?topic=18693.0

  • WWW Awards
    « Reply #286 on: September 09, 2010, 09:46:53 pm »

    Genre                   :   comedy, ecchi, gender bender, mature, romance, shounen, shounen-ai

    where is your mind, dude?
    untuk yang cetak tebal itu cukup riskan... nono
    senang ya kalau akhirnya elex dibredel pemerintah dan semua komik menggantung?
    « Last Edit: September 09, 2010, 11:11:32 pm by smartie » Logged


    segala postingan yang menyinggung RAW/SCANS akan dihapus!
    sebelum bertanya, mohon baca FAQs FORUM dulu
    hindari penggunaan singkatan ga lazim! ini forum, bukan sms

    Please vote for J-Novel


    FYI: smartie is not an employee of Elex/KKG Tongue
    lileychristie
    I want a BJD
    LX - Senior
    ****

    Reputation: 4
    Offline Offline

    Gender: Female
    Posts: 1.034

    Dying for stories.


    WWW Awards
    « Reply #287 on: September 09, 2010, 10:12:39 pm »

    where is your mind, dude?
    untuk yang cetak tebal saja sudah cukup riskan
    untuk yang cetak tebal dan garis bawah... nono
    senang ya kalau akhirnya elex dibredel pemerintah dan semua komik menggantung?

    Maaf bukan maksud mau mbelain atau gimana, cuma mau bilang soal gender-bender, bukannya malah dia termasuk genre yg 'aman' ya? Atau seenggaknya ada yg aman, ga kayak ecchi gitu yang udah pasti ga aman...

    Saya jadi agak bingung kenapa sepertinya menurut post smartie gender-bender itu genre yang lebih terlarang dibanding ecchi dan shounen ai...

    Bukannya Elex cukup banyak nerbitin komik gender bender spt Flash of Wind, Lady Victorian, dan For You in Full Blossoms di LC?

    *sori OOT*


    Logged

    raven
    (r)avengers
    LX - Kidz
    LX - Frenzy
    *

    Reputation: 119
    Offline Offline

    Gender: Female
    Posts: 7.477



    WWW Awards
    « Reply #288 on: September 09, 2010, 10:22:50 pm »

    Mau nambahin saja, tapi No Bra itu udah nyaris, sedikit lagi, jadi yaoi -_-"
    jadi isinya sebagian besar gambaran tubuh anak cowok yang terlalu feminim jadi terlihat sebagai cewek... :|
    *bingung jelasinnya*

    Setuju sama liley soal gender bendernya..
    gender bender biasa sih, gpp ya  Kiss
    Logged

    AMURO-RAY
    LX - Babes


    Reputation: 0
    Offline Offline

    Posts: 15


    Awards
    « Reply #289 on: September 10, 2010, 01:43:07 am »

    klo Nicoichi masuk yang normal bukan bro?
    Logged
    Elmond
    LX - Junior
    **

    Reputation: -2
    Offline Offline

    Gender: Male
    Posts: 132

    i see it...


    Awards
    « Reply #290 on: September 10, 2010, 08:27:09 am »

    maaf smartie.

    kalo mo suka,komik no bra rilis aja.
    kalo gak suka,komik no bra buang n bakar aja
    oke?
    Logged

    Pages: 1 ... 22 23 24 25 26 27 28 [29] 30 31 32 33 34 35 36   Go Up
    Print
    Jump to: