Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length

 
Advanced search

607.226 Posts in 16.861 Topics- by 43.984 Members - Latest Member: BarryShits
Elex Online ForumBuku, Software, & MajalahKOMIK DEWASA - Level Comics (Moderators: REX, cherrycat)Request JUDUL BARU untuk LEVEL (harap baca LIST REQUEST di KOMIK)
Pages: 1 ... 21 22 23 24 25 26 27 [28] 29 30 31 32 33 34 35 36   Go Down
Print
Share this topic on FacebookShare this topic on GoogleShare this topic on TwitterShare this topic on Yahoo
Author Topic: Request JUDUL BARU untuk LEVEL (harap baca LIST REQUEST di KOMIK)  (Read 253154 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
smartie
bookaholic 书虫
AWARD MOD TEGAS
LX - Holic
*

Reputation: 258
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 24.872


ღ smartie™ ღ

  • Awards http://www.elexmedia.co.id/forum/index.php?topic=18693.0

  • WWW Awards
    « on: February 19, 2008, 04:39:12 pm »

    Sebelum request, mohon baca dulu topic berikut:
    LIST REQUEST MANGA


    Silakan request JUDUL BARU di sini
    Mohon perhatikan formatnya

    Judul:..........
    Mangaka:..........
    Genre:..........
    Jumlah Volume:..........
    Tahun Penerbitan:..........
    Pemegang Lisensi:..........
    ISBN (jika memungkinkan):..........
    Sinopsis singkat:..........
    lebih bagus lagi jika ada contoh gambar

    moderator dan editor berhak mendiamkan request di luar ketentuan di atas
    dan jangan ada yang protes jika beberapa post raib

    Untuk menjaga kerapian dan ketertiban thread ini, moderator berhak MENGHAPUS request di luar ketentuan di atas ataupun melanggar Aturan Forum.

    Tunjukkan kalau kalian benar-benar sudah mempertimbangkan sebelum mengajukan judul komik dengan memberikan review dari kata-kata sendiri, bukan hasil copaste.


    Request yang berulang-ulang tidak menjadi jaminan proses cetak ulang dipermudah dan dipercepat!
    « Last Edit: July 10, 2013, 06:16:29 pm by camolatte » Logged


    segala postingan yang menyinggung RAW/SCANS akan dihapus!
    sebelum bertanya, mohon baca FAQs FORUM dulu
    hindari penggunaan singkatan ga lazim! ini forum, bukan sms

    Please vote for J-Novel


    FYI: smartie is not an employee of Elex/KKG Tongue
     
    raven
    (r)avengers
    LX - Kidz
    LX - Frenzy
    *

    Reputation: 120
    Offline Offline

    Gender: Female
    Posts: 7.498



    WWW Awards
    « Reply #271 on: July 29, 2010, 10:49:04 pm »

    ya ampun mbak, direkues semua @__@
    oh well, ga ada yang ngelarang sih. Tapi kenapa rekues di Level, bukan Elex?
    Terus ada beberapa yang udah masuk list rekues :|
    Logged

    harakiri tora
    LX - Babes


    Reputation: 0
    Offline Offline

    Posts: 14


    Awards
    « Reply #272 on: July 30, 2010, 05:22:48 pm »

    Judul   :Unbalance x Unbalance   
    Mangaka   :IM Dal Young    
    Genre   :comedy, drama, ecchi, harem, manhwa, romance, seinen   
    Jumlah Volume   :8   
    Tahun Penerbitan   :2005   
    Pemegang Lisensi   : Daiwon C.I.   
    ISBN (jika memungkinkan): -
    Sinopsis singkat   :
    A young man finds and returns a lost wallet and cell phone to a beautiful young lady, thus begins the destined relationship between two strangers. Sound typical? Well then, how about making the young lady the young man’s future homeroom teacher, and give them both a twisted sense of right and wrong. And just for kicks, let’s have the young man help himself to a self proclaimed reward from the lost wallet before returning it…but of course, this scenario wouldn’t be complete unless the young lady was very unforgiving when it came to teaching one of her students a lesson on morals.

    ceritanya cukup menarik untuk diikuti   
    Logged
    tantiya
    LX - Junior
    **

    Reputation: 1
    Offline Offline

    Gender: Female
    Posts: 120



    Awards
    « Reply #273 on: August 04, 2010, 09:34:09 am »


    Judul   :   Bitou lollipop
    Mangaka   :   Rikako Iketani
    Genre   :   shoujo
    Jumlah Volume   :   7
    Tahun Penerbitan   :   2007-2010
    Pemegang Lisensi   :   shueisha
    ISBN (jika memungkinkan)   :   ..........
    Sinopsis singkat   :   Madoka terkejut menemukan bahwa orang tuanya telah memenangkan ¥ 100.000.000 (satu juta dolar) lotere. Untuk membuat hal-hal buruk, mereka memberitahu dia dari keputusan mereka untuk mengejar impian seumur hidup mereka menjadi dokter. Apa yang akan terjadi pada Madoka yang, ketika memutuskan untuk tinggal di belakang, yang ditinggalkan untuk menjaga dirinya sendiri dalam sebuah kenalan keluarga () guestroom Asagi?(taken from bakaupdate)

    Post AutoMerge: August 04, 2010, 09:52:46 am
    Judul   :   Clover
    Mangaka   :   Chiya toriko
    Genre   :   comedy,drama,josei,romance
    Jumlah Volume   :   24 (complete)
    Tahun Penerbitan   :   2003
    Pemegang Lisensi   :   margareth comics
    ISBN (jika memungkinkan)   :   ..........
    Sinopsis singkat   :   Suzuki Saya, age 21, is an office lady who's never been able to forget about the guy she liked in middle school. She carries on each day now getting reprimanded by her accomplished supervisor, Tsuge Susumu, and she's not interested in having any romantic relationships... Until out of the blue, Tsuge confesses love to Saya, and brings a new prediction of love for her!? ..........
    « Last Edit: August 04, 2010, 09:52:46 am by tantiya » Logged
    black_kazuki
    LX - Babes


    Reputation: 0
    Offline Offline

    Posts: 15


    Awards
    « Reply #274 on: August 09, 2010, 03:43:17 pm »



    Uploaded with ImageShack.us
    Judul   :Sekirei   
    Mangaka   :GOKURAKUIN Sakurako   
    Genre   :Action  Comedy  Ecchi  Harem  Romance  Seinen  Supernatural     
    Jumlah Volume:10(ongoing)   
    Tahun Penerbitan:2004   
    Pemegang Lisensi:Young GanGan (Square Enix)    
    ISBN (jika memungkinkan):-   
    Sinopsis singkat   :

    Minato is a total loser. He's failed to make it into college twice, he's unpopular with women, and he's unemployed. Talk about classic-useless-shounen-harem-male-lead...

    But wait! There's more--he's actually an Ashikabi--one of a mysterious set of "masters" in an awesome battle royale between hordes of cute girls called "Sekirei." Since this is an ecchi manga, with their attacks they often happen to... you guessed it--ripping each others' clothes off! Looks like his luck's taken a turn for the better.

    kalau bisa di terbitkan yah angel
    Featuring absurdly hot artwork full of exploding boobage and catfighting action, this is one of K-manga's ecchiest projects yet!   
    Logged
    n1sh1k4ze
    LX - Kidz
    LX - Senior
    *

    Reputation: 34
    Offline Offline

    Gender: Male
    Posts: 1.043

    鉢月


    WWW Awards
    « Reply #275 on: August 09, 2010, 05:34:12 pm »

    @ black_kazuki: Sekirei kecil kemungkinannya bisa diterbitkan sama LEVEL! Udah tahu ecchi, masih direkues juga!? Kamu rela baca komik ini dengan sebagian besar halamannya mengalami manipulasi sensor digital agar tidak melanggar hukum pornografi di Indonesia? (Nggak tahu harus bicara apa lagi *facepalm*)
    Logged



    Lebih baik manga asli daripada download atau baca mangascans
    black_kazuki
    LX - Babes


    Reputation: 0
    Offline Offline

    Posts: 15


    Awards
    « Reply #276 on: August 10, 2010, 01:23:44 pm »

    @ black_kazuki: Sekirei kecil kemungkinannya bisa diterbitkan sama LEVEL! Udah tahu ecchi, masih direkues juga!? Kamu rela baca komik ini dengan sebagian besar halamannya mengalami manipulasi sensor digital agar tidak melanggar hukum pornografi di Indonesia? (Nggak tahu harus bicara apa lagi *facepalm*)

    abz mau gimana lagi?yang bagus justru yang ini kan manganya biggrin
    kalau bakal terkena sensor banyak..mending ga usalah..bikin sakid hati banget bacanya ga puas  timpuk
    Logged
    monwinzz
    LX - Babes


    Reputation: 0
    Offline Offline

    Posts: 2


    Awards
    « Reply #277 on: August 12, 2010, 12:29:39 am »

    Judul   :   RG Veda
    Mangaka   :   CLAMP
    Genre   :   Fantasy, Drama, Adventure
    Jumlah Volume   :   10 (COMPLETE)
    Tahun Penerbitan   :   1989
    Pemegang Lisensi   :   Shinsokan
    ISBN    :   ISBN 978-4-403-61218-3
                    ISBN 978-4-403-61230-5
                    ISBN 978-4-403-61244-2
                    ISBN 978-4-403-61265-7
                    ISBN 978-4-403-61276-3    
                    ISBN 978-4-403-61295-4
                    ISBN 978-4-403-61312-8    
                    ISBN 978-4-403-61350-0    
                    ISBN 978-4-403-61387-6    
                    ISBN 978-4-403-61416-3
    Sinopsis singkat   : At the dawn of time, the gods ruled the universe under the leadership of the mighty Tentei. But suddenly, the ferocious general, Taishakuten, appears, and destroys Tentei. Taishakuten declares that a new age has begun, and all who oppose him will die horribly. But legend says that a shimmering six-pointed star will rise into the heavens and restore the world to a golden age. The six points are six warriors, each with the power to move the stars and the hearts of all people... (from animenewsnetwork.com)



    RG Veda ini pernah diterbitkan komiknya di indonesia, tetapi sudah tidak keluar lagi. Dan pada saat itu, nampaknya keluarnya belum lengkap. Setahu saya. Semoga Level Comic bersedia menerbitkannya kembali. Saya yakin banyak yang ingin komik ini diterbitkan kembali. Terima kasih.
    Logged
    tim_campy
    LP big Fan ^^
    LX - Senior
    ****

    Reputation: 10
    Offline Offline

    Gender: Female
    Posts: 1.455


    Awards
    « Reply #278 on: August 12, 2010, 08:25:41 am »

    @monwinzz: udah cek di sini?
    RG Veda nggak bisa diterbitin sama elex tuh kayaknya mikir

    dulu pernah diterbitin oleh 2 penerbit ilegal, Rajawali Grafiti & satu lagi saya lupa nama penerbitnya  Roll Eyes
    Logged

    monwinzz
    LX - Babes


    Reputation: 0
    Offline Offline

    Posts: 2


    Awards
    « Reply #279 on: August 12, 2010, 06:24:53 pm »

    wah, g bisa diterbitkan yah??? Sad padahal itu karya CLAMP yg mnurut saya bagus... dulu memang pernah ada yg terbitin... kalo elex g bisa, semoga aj level bisa... saya sih berharap bisa diterbitkan lagi.
    Logged
    Michael9975
    LX - Babes


    Reputation: 0
    Offline Offline

    Posts: 12


    Awards
    « Reply #280 on: August 13, 2010, 12:09:30 am »


    judul: Let's Lagoon
    mangaka : OKAZAKI Takeshi
    Genre : Romance, Drama, Seinen
    Jumlah Volume : 1 (On going)
    Tahun Terbit : 2007
    Pemegang Lisensi : Kodansha
    ISBN : maap nggak tahu
    Sinopsis : Yamada is a castaway on an island without any ships passing by and he is unable to recall why he is there. After finding his sports bag, he assumes he was on a school trip. With only 7 days worth of food, he eventually decides to make a boat to leave the island. He thought he was alone on the island until finding a girl named Imaise Chika eating his food. They then decide to continue carving the boat together. Since the boat only has room for one, Yamada decides to set off for help, but returns upon noticing that not only has Imaise put her share of rations in his bag, they are mostly untouched as well. After returning, he notices she made the oar out of a fishing lance and he decides they can live on the island longer.

    Logged
    Pages: 1 ... 21 22 23 24 25 26 27 [28] 29 30 31 32 33 34 35 36   Go Up
    Print
    Jump to: